soloman Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Witam, mój pierwszy post to i auto najlepiej pokazać informacje z appki audi Wyposażenia seryjnego nie wymieniam bo każdy może znaleźć a z dodatkowych mam te poniżej Auto ma pokonywać długie trasy i codzienne dojazdy do pracy Spoiler Kolor nadwozia : Czarny brilliant Tapicerka : Szare Fels Deska : Czarna Dywaniki : Czarne Podsufitka : Szara Fotele ogrzewane i podłokietnik przesuwny Kierwonica skórzana 3-ramienna, wielofunkcyjna plus Pakiet "Schowek" Klimatyzacja automatyczna, 3-strefowa Lusterko wewnętrzne z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową Tapicerka Alcantara skóra Pakiet oświetlenia zewnętrznego i wnętrza Ambiente Asystent świateł drogowych Układ zmywania reflektorów Czujnik zmierzchowy świateł i czujnik deszczu Szyby privacy i szyby przednie akustyczne Audi sound system Tuner cyfrowy stacji radiowych DAB MMI navigation plus z MMI touch, zawiera: Komputer pokładowy 7" z kolorowym wyświetlaczem System MMI Navigation plus Audi connect dla systemu nawigacji Audi phone box Audi parking system plus z wizualizacją Pakiet systemów wspomagających kierowcę na trasie: Audi presense basic Audi adaptive cruise control z funkcją stop & go System rozpoznawania znaków drogowych System utrzymania samochodu w pasie ruchu Zawieszenie sportowe Zbiornik 54l Zbiornik SCR 24L Tak się to prezentuje na zimowej feldze i dużym balonie Edytowane 16 Listopada 2019 przez soloman
tobias Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 daj foto na wiekszej feldze bo na tej 16 wygląda komedia
soloman Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Opublikowano 17 Listopada 2019 W dniu 16.11.2019 o 11:26, tobias napisał: daj foto na wiekszej feldze bo na tej 16 wygląda komedia Nie mam foto bo od razu po kupnie zmieniłem na zimówki... Letnia jest 18calówka
Garfi Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jakie et masz na 16 kach i jakie oponki? Mój jest in statu nascendi
vvalery Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zamiast pogratulować chłopu to się czepiacie. ? Graty. Bardzo ładne nowe auto , a felga przyjdzie z czasem. Bezawaryjności. pozdrawiam Walery
mamnadzieje Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Rowniez pozdrawiam Fajne nowe wozidlo
Garfi Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 ja zostawiam 18 ki i kupuje crosclimaty, sprawdzone w rozmiarze 225, teraz 245 :-)
A-rek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Że tak zapytam z ciekawości, skąd pomysł aby w tytule wpisać słowo "sport"? Chyba nie bardzo to tutaj pasuje 1
mamnadzieje Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 48 minut temu, A-rek napisał: Że tak zapytam z ciekawości, skąd pomysł aby w tytule wpisać słowo "sport"? Chyba nie bardzo to tutaj pasuje Oj tam..... czepiacie sie chlopaka,napisal tak zeby wielu mialo co pisac
proarnes Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 13 godzin temu, A-rek napisał: Że tak zapytam z ciekawości, skąd pomysł aby w tytule wpisać słowo "sport"? Chyba nie bardzo to tutaj pasuje Jak najbardziej pasuje bo jest właśnie wersja "sport" bez pakietu sline. Można to poznać np. po okrągłym wieńcu kierownicy, przedni zderzak jest też chyba taki sam jak w sline.
MaciekPL Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 14 godzin temu, A-rek napisał: Że tak zapytam z ciekawości, skąd pomysł aby w tytule wpisać słowo "sport"? Chyba nie bardzo to tutaj pasuje W rejestracji ma S.
kamelus_ Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 W dniu 26.01.2020 o 11:47, proarnes napisał: Jak najbardziej pasuje bo jest właśnie wersja "sport" bez pakietu sline. Można to poznać np. po okrągłym wieńcu kierownicy, przedni zderzak jest też chyba taki sam jak w sline. Tzn że seria ma kwadratowy wieniec ?Wydaje mi się że większość aut ma okrągły wieniec... opcja bardzie sportowa to raczej kierownica ze spłaszczonym wieńcem.
proarnes Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 13 minut temu, kamelus_ napisał: Tzn że seria ma kwadratowy wieniec ?Wydaje mi się że większość aut ma okrągły wieniec... opcja bardzie sportowa to raczej kierownica ze spłaszczonym wieńcem. Przepraszam, napisałem nieprecyzyjnie, chodzi i o środek koła kierownicy. W standardzie jest taki trapezowy, jak np. w allroadach
kamelus_ Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 7 minut temu, proarnes napisał: Przepraszam, napisałem nieprecyzyjnie, chodzi i o środek koła kierownicy. W standardzie jest taki trapezowy, jak np. w allroadach Czyli tzw. kierownica trójramienna
soloman Opublikowano 9 Września 2020 Autor Opublikowano 9 Września 2020 Tak kupiłem w salonie i mieli wpisane sport więc przepisałem :) Autkiem zrobione już 50tyś i póki co tylko wymiany serwisowe jak olej filtry i pasek rozrządu wymieniane i wszystko sprawuje się perfekcyjnie.
Rekomendowane odpowiedzi