Adas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 braklo 0,5 metra i zaliczyłbym w zakopcu słupek na parkingu po krokwią, co niektórzy widzieli uffffffff braklo 5 minut a bym nie placil za parking w zakopcu
tomaszu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Home, sweet home... Organizacja zlotu świetna, dziękuję wszystkim za wszystko. :th: Suli, w eSie dostałem takiego ciśnienia, że później od Warszawy jechałem na tempomacie 90/h w kolumnie z TIRami.. Na serpentynach mnie zmuliło, uratował mnie postój na Orlenie, bo bym chyba oddał wszystkie bunce i te inne barany, które serwowali w Bukowinie. Drugi raz dostałem muła jak zobaczyłem TIRa w poprzek drogi - jak się okazało to była tylko moja wyobraźnia... Niestety ta Vectra nas zaskoczyła, ale przynajmniej panowie Ci wyjaśnili, że samochodem trzeba raz w roku jeździć na badanie techniczne. Ze zlotu najbardziej będę pamiętał cytrynówę, która mnie powaliła na glebę, chociaż z tego co widziałem to nie tylko mnie. :gwizdanie: Dobra, idę ładować akumulator, bo już mam marne zasilanie...
nike21 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzieki wszystkim za fajny zlocik :> szkoda ze ze wszystkimi nie mialem okazji sie poznac osobiscie ale sadze ze wiele osob mnie zapamietalo BTW - jeszcze raz przepraszam jesli za glosno spiewalem...
Bieniek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Kuzwa czemu mnie nie bylo... :wallbash:
Adas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Kuzwa czemu mnie nie bylo... :wallbash: telefon do przyjaciela czy pytanie do publicznosci ?
Suli Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 BTW - jeszcze raz przepraszam jesli za glosno spiewalem... Ja tam nic nie słyszałem Nikuś :gwizdanie: Fajnie było się z Tobą napić Mam nadzieję, że nie ostatni :naughty:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 00:32_________________________________________________ Kuzwa czemu mnie nie bylo... :wallbash: telefon do przyjaciela czy pytanie do publicznosci ? :polew: :polew:
Bieniek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To teraz przyznac sie,co zrobiliscie chlopakom znad morza??Wszyscy wrocili, a od nich cisza....
nike21 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Suli wiadomo jak bedzie okazja to sie napijemy :gwizdanie:
Adas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzieki wszystkim za fajny zlocik :> szkoda ze ze wszystkimi nie mialem okazji sie poznac osobiscie ale sadze ze wiele osob mnie zapamietalo BTW - jeszcze raz przepraszam jesli za glosno spiewalem... nie za spiewanie przepraszaj tylko za glosne chrapanie :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzieki wszystkim za fajny zlocik :> szkoda ze ze wszystkimi nie mialem okazji sie poznac osobiscie ale sadze ze wiele osob mnie zapamietalo BTW - jeszcze raz przepraszam jesli za glosno spiewalem... nie za spiewanie przepraszaj tylko za glosne chrapanie :polew: :polew: cicho bo sie wyda... :gwizdanie: :polew:
marcin j Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzieki wszystkim za fajny zlocik :> szkoda ze ze wszystkimi nie mialem okazji sie poznac osobiscie ale sadze ze wiele osob mnie zapamietalo BTW - jeszcze raz przepraszam jesli za glosno spiewalem... nie za spiewanie przepraszaj tylko za glosne chrapanie :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dzieki wszystkim za fajny zlocik :> szkoda ze ze wszystkimi nie mialem okazji sie poznac osobiscie ale sadze ze wiele osob mnie zapamietalo BTW - jeszcze raz przepraszam jesli za glosno spiewalem... nie za spiewanie przepraszaj tylko za glosne chrapanie :polew: :polew: co tam Marcinku slychac?
tomaszu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To teraz przyznac sie,co zrobiliscie chlopakom znad morza??Wszyscy wrocili, a od nich cisza.... Zatrzymali się w stolycy na cytrynówę.
nike21 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To teraz przyznac sie,co zrobiliscie chlopakom znad morza??Wszyscy wrocili, a od nich cisza.... Zatrzymali się w stolycy na cytrynówę. a cytrynowka byla rewelacyjna
Suli Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Taaa... grzaniec też :gwizdanie: :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 melduję się w chacie... 1,8 TQ zrobiło 1740km i wpier... kupę zupy :bicz3: nie ma jak to diesel Zlot kox z brykietem - organiazatorom należy się w pełni zasłużony medal z buraka i po worku cebuli na łeb ode mnie
GILI Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 To teraz przyznac sie,co zrobiliscie chlopakom znad morza??Wszyscy wrocili, a od nich cisza.... Jak to nie wrócili
mydlo Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 To teraz przyznac sie,co zrobiliscie chlopakom znad morza??Wszyscy wrocili, a od nich cisza.... Jak to nie wrócili
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 - zlot rewelacja - milo bylo poznac wczesniej niepoznanych i widziec ponownie wczesniej poznanych - jarko, slaweq :good: gratulacje awansu
Rekomendowane odpowiedzi