Mentos9 Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 Po dłuższym postoju za pierwszym razem odpali i zgaśnie a za drugim odpali ale przez chwilę falują obroty. Jaka może być przyczyną?
wujek22 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 tyle razy to już była na forum. Do wymiany masz uszczelniacze na pompowtryskach
piotrsob1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 W dniu 24.11.2019 o 06:26, wujek22 napisał: tyle razy to już była na forum. Do wymiany masz uszczelniacze na pompowtryskach Jasnowidz się znalazł ... Równie dobrze może być mały problem ze szczelnością tandempompy albo reszty instalacji paliwowej .
wujek22 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Słuchaj jasnowidz nie jasnowidz lecz jak sam to przerabiałem to chyba wiem co było w mojej jak miała takie objawy
Mentos9 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2019 A może być tak od tych uszczelniaczy ,że po ruszeniu po dłuższym postoju wchodzi w tryb awaryjny i jak zgasze i włączę to normalnie jedzie?
kamil-vag Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Trzeba podpiąć pod komputer i zobaczyć jaki błąd się zapisuje.
piotrsob1 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 W dniu 14.12.2019 o 11:18, wujek22 napisał: Słuchaj jasnowidz nie jasnowidz lecz jak sam to przerabiałem to chyba wiem co było w mojej jak miała takie objawy To że tak było w Twojej wcale nie znaczy ze u Niego przyczyna będzie taka sama Dodatkowo to że na chwilę odpala i dopiero gaśnie świadczy raczej o tym że uszczelniacze pompek są w porządku , odpala na paliwie znajdujacym się w szynie paliwowej głowicy i po jego wypaleniu dopiero gaśnie. Według mnie problem jest w szczelności tandempompy lub jej uszczelki , albo jeszcze dalej w stronę zbiornika paliwa ...
Rekomendowane odpowiedzi