Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja wczoraj zabawiłem w SolPark Kleszczów, ale po doświadczeniach z termami w Bukowinie Tatrzańskiej byliśmy trochę zawiedzeni :polew: gdzieś to takie małe i w dodatku woda nie za ciepła po 1h zrobiło się nudno a ludzi jak mrówków.. :disgust: więc wieczorem na poprawę humoru pożarliśmy (a nie wypiliśmy Krzysiu.. :tongue4: ) pizze w naszej czcigognej Egipcjance :decayed:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ludzie sie bawia a czlowiek ciagle zapier :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ha już teraz wiadomo komu zawdzięczamy to piękne oberwanie chmury :cool1::polew: Krzysiu już nie myj samochodu :tongue4: bo jakby nie patrzeć potwierdziła się Twoja teoria.. :cool1: rana umyta-deszcz :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: a mowilem ze tak bedzie ! Przed i w weekend juz nie myje samochodu tylko w tygodniu coby na sobote i niedziele sie wypadalo :polew: :polew:
Opublikowano

Chłopaki!!

Nie spać! Zwiedzać! :bicz: :bicz:

Niech wątek nie umiera :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki!!

Nie spać! Zwiedzać! :bicz: :bicz:

Niech wątek nie umiera :gwizdanie:

:good: Przyłączam się, do wszystkich nieaktywnych.. Bądźcie aktywni :banan:

Opublikowano

Jak to mówią :kox:

W KUPIE siła :polew:

Opublikowano
  • Autor

Jak to mówią :kox:

W KUPIE siła :polew:

Dokładnie :good:

Dlatego proponuję zrobić wreszcie to walne zgromadzenie przy grillu.. :naughty: w planie tej imprezy przewidywana jest:

1. Degustacja trunków z rocznika bieżącego :polew:

2. Zakąska w postaci lekko przysmażonej kiełbaski

3. Karaoke... bez podkładu muzycznego i słów :decayed:

4. A także niezapomniane wrażenia jakie mogą dostarczyć tylko i wyłącznie SPOCIKI RADOMSZCZAŃSKIE :thumbup::dance2:

Także zapraszamy wszystkich chętnych :cool1::decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: hahaha :D:kox:

Panowie moja obecność 140% bo wódeczka zapowiedziała się że przybędzie razem ze mną :)

Już chodzę jak po speedzie oby do piątku!

Kuba oczywiście jedziesz z nami? :) Bo jak teraz nawalisz to nie wiem czy Twój organizm przetrzyma to co będziesz musiał jako karniaki nadrobić. :gwizdanie:

Efcio Grzesiu pisać pisać :)

Opublikowano

Kuba oczywiście jedziesz z nami? :) Bo jak teraz nawalisz to nie wiem czy Twój organizm przetrzyma to co będziesz musiał jako karniaki nadrobić. :gwizdanie:

Efcio Grzesiu pisać pisać :)

Co ja Wam zrobiłem, że mnie nie lubicie i chcecie mnie opić? :polew: :polew:

W prawdzie w piątek planujemy jechać z kumplami na kręgle :rolleyes:

Rano będę się rozglądał za jakąś robotą na myjce. Mam nadzieje, że coś znajdę na wakacje - właściwie ich połowe :wallbash:

PS. Efcio, poznałeś mnie? :tongue4:

Opublikowano

oczywiscie ze tak :decayed:

Opublikowano

oczywiscie ze tak :decayed:

Jasne, jasne :naughty:

Pierwsza myśl: Ku**a co za palant? :polew:

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

wcale nie :tongue4: przypomnialo mi sie ze masz alfe i od razu skojarzylem ze to ty :tongue4: ladny masz kolorek w tej alfie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Wczorajszy wieczór pozostawie bez komentarza :dziura::bag: mam wstręt do picia ... :disgust: dobrze będzie jak mi do piątku przejdzie, w każdym bądź razie co złego to nie ja :wink4::decayed:

Opublikowano

dziwna przypadłość Pawełku mam to samo :mysli::cool1::decayed:. W razie czego w piątek na grillu będziemy sobie delikatnie smakować piwko a młodzież będzie się bawić :polew:

Opublikowano

W razie czego w piątek na grillu będziemy sobie delikatnie smakować piwko a młodzież będzie się bawić :polew:

Odezwał się stary koń :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: no nie mogę i muszę to powiedzieć Paweł przepraszam ale jak chodziłeś za stokrotką po ścianie! Cały czas mam to przed oczyma :polew: Ale było wesoło :polew:

Kuba lepiej trenuj przed piątkiem :hi: Troszkę Ci się nazbierało :kox::naughty:.

Opublikowano

a ja cie zwiru widzialem jak pojezdzales pod pawla dom wieczorem, nawet machalem a ty nic :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: no nie mogę i muszę to powiedzieć Paweł przepraszam ale jak chodziłeś za stokrotką po ścianie! Cały czas mam to przed oczyma :polew: Ale było wesoło :polew:

:bag::D