MAGIC87 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 W sumie ja moge podjechac na spota jakiegos. mieszkam pomiedzy czewa a radomskiem.. do R-ska mam 14 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Spoko to zapraszamy [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 08:30_________________________________________________Dobra panowie to kiedy robimy jakieś porządne spotkanie integracyjne? Ja proponuję datę 18.12 jeżeli ktoś ma inne propozycje to piszcie. Myślę że jest to dość sporo czasu na zebranie się do kupy i znalezienie czasu Także oczekuję na SZEROKI odzew z waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 mnie by pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 piszę się trochę jestem zabiegany teraz ale po 13 mam już z górki więc wpadnę [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:44_________________________________________________panowie i jak spot doszedl do skutku? Niestety mnie rozkłada choroba i weekend przesiedze w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niestety do spotu nie doszło.. bo za bardzo nie było się z kim spotykać może next time [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 08:18_________________________________________________Żyje tam kto???? czy wszystkich zasypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zima daje się we znaki u mnie od blokiem strajk i nikt nie odśnieża a co odkopię sobie miejsce na strupa to ktoś mi zajmuje . Ale mimo wszystko jest przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zima daje się we znaki u mnie od blokiem strajk i nikt nie odśnieża a co odkopię sobie miejsce na strupa to ktoś mi zajmuje . Ale mimo wszystko jest przyjemnie Zimą to sie przyjemnie....jeździ bokiem to fakt, a jak już przyjdzie gdzieś zaparkować to jedna wielka masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Panowie nasz wątek został przeklejony na wyższy poziom Gratuluje . Jak tam żyjecie? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 cos tu nudy chyba kazdy zarobiony u mnie zmiana nastąpiła a mianowicie jeżdze klekotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 cos tu nudy chyba kazdy zarobiony u mnie zmiana nastąpiła a mianowicie jeżdze klekotem Gratuluję klekota, to dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to co z tym spotem dziewczynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No dawać propozycje ja się dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 oho a co z tamtym? U mnie pełne ręce roboty, wahacz muszę zmienić kasy ni ma , szkoła nie wiem w co łapy włożyć. i ta zima mnie dobija , niestety z całą modernizacją strupa muszę poczekać do wiosny, może odłożę do tego czasu co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Kolejny z Radomska się melduje W Kwietniu walniemy jakiegoś spota PS. Kolega zwiras widzę zdjęcia na obwodnicy porobił Audiczce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witamy właśnie może jak trochę śniegi odpuszczą to zrobimy jakiegoś spota, w każdym bądź razie zaje fajnie ze kolejni do nas dołączają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 tak zgadza się nasza wspaniała obwodnica . Jestem jak najbardziej za nawet sam kwiecień jest dobrym terminem, mam już dość zimy i mój samochód chyba też :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jestem jak najbardziej za nawet sam kwiecień jest dobrym terminem, mam już dość zimy i mój samochód chyba też :/. A więc w Kwietniu powrócimy do tematu :> Co do miejsca to myślę, że najlepiej byłoby się spotkać pod domem kultury, lub Plac 3-go Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 i panowie zakupcie naklejki a4klab żebym mógł was wytrąbkować na drodze. Ew. za piwko oddam każdemu po jednej, bo swojego czasu zamówiłem 5 i ostały mi się 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi