Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie ja moge podjechac na spota jakiegos. mieszkam pomiedzy czewa a radomskiem.. do R-ska mam 14 km

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko to zapraszamy :naughty:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 08:30_________________________________________________Dobra panowie to kiedy robimy jakieś porządne spotkanie integracyjne? Ja proponuję datę 18.12 jeżeli ktoś ma inne propozycje to piszcie. Myślę że jest to dość sporo czasu na zebranie się do kupy i znalezienie czasu :cool1: Także oczekuję na SZEROKI odzew z waszej strony :hi:

Opublikowano

mnie by pasowało :)

Opublikowano
:good: piszę się trochę jestem zabiegany teraz ale po 13 mam już z górki więc wpadnę :hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:44_________________________________________________panowie i jak spot doszedl do skutku? Niestety mnie rozkłada choroba i weekend przesiedze w domu :thumbdown:
Opublikowano

Niestety do spotu nie doszło.. bo za bardzo nie było się z kim spotykać :disgust: może next time :mysli::cool1:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 08:18_________________________________________________Żyje tam kto???? czy wszystkich zasypało :polew:

Opublikowano

zima daje się we znaki :) u mnie od blokiem strajk i nikt nie odśnieża a co odkopię sobie miejsce na strupa to ktoś mi zajmuje :wallbash:. Ale mimo wszystko jest przyjemnie :decayed:

Opublikowano

zima daje się we znaki :) u mnie od blokiem strajk i nikt nie odśnieża a co odkopię sobie miejsce na strupa to ktoś mi zajmuje :wallbash:. Ale mimo wszystko jest przyjemnie :decayed:

Zimą to sie przyjemnie....jeździ bokiem :decayed: to fakt, a jak już przyjdzie gdzieś zaparkować to jedna wielka masakra :wallbash:

Opublikowano

Panowie nasz wątek został przeklejony na wyższy poziom :decayed: Gratuluje :notworthy:. Jak tam żyjecie? Pozdro

Opublikowano

cos tu nudy :thumbdown: chyba kazdy zarobiony :cool1: u mnie zmiana nastąpiła a mianowicie jeżdze klekotem :naughty::decayed:

Opublikowano

cos tu nudy :thumbdown: chyba kazdy zarobiony :cool1: u mnie zmiana nastąpiła a mianowicie jeżdze klekotem :naughty::decayed:

Gratuluję klekota, to dobry wybór :good:

Opublikowano

No dawać propozycje ;) ja się dostosuje :cool1:

Opublikowano

oho :) a co z tamtym?

U mnie pełne ręce roboty, wahacz muszę zmienić kasy ni ma :P, szkoła nie wiem w co łapy włożyć. :kwasny:

i ta zima mnie dobija :), niestety z całą modernizacją strupa muszę poczekać do wiosny, może odłożę do tego czasu co nieco :)

Opublikowano

Kolejny z Radomska się melduje :hi:

W Kwietniu walniemy jakiegoś spota :naughty:

PS. Kolega zwiras widzę zdjęcia na obwodnicy porobił Audiczce :>

Opublikowano

Witamy :hi: właśnie może jak trochę śniegi odpuszczą to zrobimy jakiegoś spota, w każdym bądź razie zaje fajnie ze kolejni do nas dołączają :good:

Opublikowano

tak zgadza się nasza wspaniała obwodnica :naughty:.

Jestem jak najbardziej za :good: nawet sam kwiecień jest dobrym terminem, mam już dość zimy i mój samochód chyba też :/.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za :good: nawet sam kwiecień jest dobrym terminem, mam już dość zimy i mój samochód chyba też :/.

A więc w Kwietniu powrócimy do tematu :>

Co do miejsca to myślę, że najlepiej byłoby się spotkać pod domem kultury, lub Plac 3-go Maja :good:

Opublikowano

i panowie zakupcie naklejki a4klab żebym mógł was wytrąbkować na drodze. Ew. za piwko oddam każdemu po jednej, bo swojego czasu zamówiłem 5 i ostały mi się 3. :kox: