Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wojciu co tu hamować jak my raptem po parę kucy mamy.. :cool1: i w dodatku takie zjechane jakby w paru tysiącach westernów grały :tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to czas dziadygi oczyścic :kox: częstochowa zapier*** aż milo a my to co gorsi będziemy? :przebiegly: alko już zatankowane fuel :decayed: teraz brać d*py i robić bryki :tongue4:

Opublikowano

Wojciu co tu hamować jak my raptem po parę kucy mamy.. :cool1: i w dodatku takie zjechane jakby w paru tysiącach westernów grały :tongue4::polew: :polew: :polew:

hahahahahaha

:D

Paweł my osobiście jako właściciele mamy lepszy przepał jak wszystkie te konie we wszystkich westernach razem wziętych ;D :good::polew: :polew:

Opublikowano

cisza

Opublikowano

grześ u ciebie EGR trzeba wywalic :decayed: stary u mnie w Zeciorku bez EGR popierdala jak glupieee :kox:

Opublikowano

dla mnie ten strup ma jeździc i nic wiecej

Opublikowano

Ja tam u siebie ostatnio dokonałem zajeb**** moda :bag::blink::polew: na tyle poważanego, że przy każdym zamykaniu tylnych drzwi od strony kierowcy... nie muszę się schylać za każdym razem i poprawiać to cholerstwo aby nie odpadło :naughty: a powodem tego była odklejona listwa przy drzwiach, która teraz solidnie się trzymie :kox: na.. 'kropelkę" :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:tongue4::polew: :polew: :polew: jak tam zwiru kiedy spot rowerowy.... :cool1::kox::polew:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 20:27_________________________________________________Edit.

Ja tam zaraz nakurwiam przejażdżkę.. :evil2::dance:

Opublikowano

do tego smierdzi jak glupie i duzo glosniejsze. Zapomniales dodac tych skutkow :rolleyes:

no chyba ty :polew: ja jakoś wywalilem i nie jest nic glośniej i nic nie śmierdzi :decayed:

Opublikowano

no sory ale u mnie jest baja bongo. A egr zawalony byl ze masakra. Wywalac nie trzeba ale czyszczenie by sie zdalo

Opublikowano

Cholera u mnie ostatnio tak powyżej 2,5 tyś obrotów przez moment głośnej chodzi silnik może to też sprawka zawalonego EGR-a??? :mysli:

Opublikowano

masz juz wojtek tego vaga?

Opublikowano

nie nie widzialem sie z elektrykiem a ostatnio ma on niezly zpier***dol :gwizdanie:

Opublikowano

Czy ktoś się pisze???? mam na myśli wątek w I poście :dance: :dance: :D :D :D

Opublikowano

A gdzie tam zwiru teraz pracujesz??? :mysli: