pawelp2208 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 cos czuje ze Paweł sami będziemy podpisywać obecności na spotach a chłopaki za kare nie dostaną naklejek! Chyba tak a tak swoją drogą to miałem dzisiaj do południa podjechać do sklepu w którym stoisz, żeby zamienić słowo ale czasu brakło, może po południu znajdę chwilę .[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 12:31_________________________________________________Dobra ogłaszam wszem i wobec robimy spota w : Piątek czyli 23.04.2010 godz. 18.00 na parkingu pod wiaduktem obecność wszystkich chętnych i zainteresowanych mile widziana mam nadzieję, że tym razem nie będę stał sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 deklarować się panowie i wywiązywać z obietnic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak narazie zdeklarowani są: 1. pawelp2208 2. zwiras ... Dopisywać się !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. pawelp2208 2. zwiras 3. efcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. pawelp2208 2. zwiras 3. efcio 4. _QBaAa_ Tylko prosiłbym o ustalenie wcześniej terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 cos czuje ze Paweł sami będziemy podpisywać obecności na spotach a chłopaki za kare nie dostaną naklejek! Chyba tak a tak swoją drogą to miałem dzisiaj do południa podjechać do sklepu w którym stoisz, żeby zamienić słowo ale czasu brakło, może po południu znajdę chwilę .[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 12:31_________________________________________________Dobra ogłaszam wszem i wobec robimy spota w : Piątek czyli 23.04.2010 godz. 18.00 na parkingu pod wiaduktem obecność wszystkich chętnych i zainteresowanych mile widziana mam nadzieję, że tym razem nie będę stał sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. pawelp2208 2. zwiras 3. efcio 4. _QBaAa_ Tylko prosiłbym o ustalenie wcześniej terminu Znaczy się wcześniej w sensie godziny czy daty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dopiero teraz zauważyłem, że to w ten piątek :gwizdanie: Postaram się być, ale umówiłem się na kręgle do Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dopiero teraz zauważyłem, że to w ten piątek :gwizdanie: Postaram się być, ale umówiłem się na kręgle do Częstochowy Kuba jak będziesz miał czas to wpadnij, chociaż pokażesz nam to swoje B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Postaram się wpaść, chociaż na godzinkę A B7 to żadna rewelacja ;( Podstawa podstawy - tyle, ze z chipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Postaram się wpaść, chociaż na godzinkę A B7 to żadna rewelacja ;( Podstawa podstawy - tyle, ze z chipem To chociaż możesz poszaleć z tym świeżutkim prawkiem To zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 To chociaż możesz poszaleć z tym świeżutkim prawkiem To zapraszam Na 60% będę :> Miło byłoby was poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 musimy odbyc impreze za dania Bo w nocy mam pomaranczowe drzwi i blotnik :polew: Dawac panowie, dawac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 1. pawelp2208 2. zwiras 3. efcio 4. _QBaAa_ - na 60% 5. MAGIC87 - na 50% ...... Dalej, wydłużać listę !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 1. pawelp2208 2. zwiras 3. efcio 4. _QBaAa_ - na 60% 5. MAGIC87 - na 50% ...... Dalej, wydłużać listę !!!!! No, no Jeśli wszyscy przyjadą to będzie pięć A4 Dobrze się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 panowie 5 bedzie rekord ! Czemu Grzesiu sie nie odzywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pisałem do Grzesia, odp że ma jakąś ważną imprezke w piątek i przykro mu jest, ale nie może być postara się być next time . Faktycznie zwiras jak wszyscy by dopisali to byłby rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Panowie, nie jestem do końca pewien czy się pojawie Mamie będzie potrzebny jutro samochód, a ja jeszcze nie posiadam swojego Tak czy inaczej... Do zobaczenia - kiedyś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Panowie, nie jestem do końca pewien czy się pojawie Mamie będzie potrzebny jutro samochód, a ja jeszcze nie posiadam swojego Tak czy inaczej... Do zobaczenia - kiedyś tam Kuba nie pierdziel tylko podjedź na parę minut tak dla zapoznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 panowie to już dziś! Nie nawalać Nawet podjazd na 10 minut jest mile widzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi