Mateusz123258 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam. Proszę o analizę logów. Niestety nie mogę ich wrzucić na żadną stronę ponieważ pochodzą z odbeleven. Logi w załączniku. Błędy na zdjęciu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. LPG dynamicznie.csv LPG statyczne .csv pb dynamicznie.csv pb statyczne.csv
przem8 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Gaz do regulacji, na wyższych obrotach jest masakra, i sprawdź czy nie dostaje lewego powietrza, bo go zalewa na jałowych na pb. 1
Mateusz123258 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2020 Mam jeszcze pytanie, czy błąd katalizatora może być spowodowany źle wyregulowaną instalacja lpg? Dodam że wszystkie 3 błędy wyskakują po około 300km.
przem8 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 4 minuty temu, Mateusz123258 napisał: Mam jeszcze pytanie, czy błąd katalizatora może być spowodowany źle wyregulowaną instalacja lpg? Jak najbardziej i zapewne tak jest w tym przypadku. 1
Mateusz123258 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dziękuję bardzo za szybką pomoc.
Mateusz123258 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Witam po przerwie. Gazownik wyregulował gaz ale bez skutku. Polecił jazdę na benzynie. Po 300 km na pb korekty długoterminowe na biegu jałowym -6%, pod obciążeniem +12%. Szczelność dolotu sprawdzona. Wszystko jest ok. Co dalej sprawdzić? Edytowane 3 Lutego 2020 przez Mateusz123258
MaTeo85 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Jak dolot szczelny to jeszcze oringi na wytryskach pb bym sprawdził i zobacz czy gruszka kolektora dolotowego jest sprawna i działa jak trzeba. Do tego zresetuj kompa (usuń błędy, a jak nie masz czym to odłącz Aku na pół godziny) i po tym zrób na pb że 100km i sprawdź co się dzieje 1
Mateusz123258 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 Tak na szybko dziś sprawdziłem czy kierownica działa. Ramię się rusza przy dodawaniu gazu więc chyba ok? Membrana powinna być w takim wypadku cała, prawda? I pytanie, czy ramię powinno się ruszyć nawet przy delikatnym muśnięciu pedału gazu? U mnie trzeba dość mocno nacisnąć.
Rekomendowane odpowiedzi