vofrrn Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Kolejnym punktem na mojej liście jest wymiana świateł, pytanie tylko na jakie? Dość dużo czytałem zarówno tutaj jak i na innych forach i wiele osób odradzało kupno jakichś reflektorów z ledami czy innymi światłami pozycyjnymi. Dość często natomiast przewijał się wątek o bixach. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej na ten temat?
pila24 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie wymieniaj tylko poddaj lampy modyfikacji,bo te zamienniki to o kant można roztrzaskać Pisz do @kamil-vag on coś Ci ogarnie
kamil-vag Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Na bixy, żeby było zgodnie z prawem to furmanka pieniędzy, same lampy, zderzak pod spryski, układ spryskiwania lamp, moduł, czujniki samo poziomowania, wiązki... Albo przeróbka swoich na bihalogen, albo nawet biled... Ja na razie zbytnio nie mam czasu... Dopiero może od kwietnia będę cokolwiek myślec o zleceniach...
lewiatan1989 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 A jakbyś chciał żeby zobaczyć efekty pracy Kamila na B7 zapraszam do mojego wątku
vofrrn Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Na bixy, żeby było zgodnie z prawem to furmanka pieniędzy, same lampy, zderzak pod spryski, układ spryskiwania lamp, moduł, czujniki samo poziomowania, wiązki... Albo przeróbka swoich na bihalogen, albo nawet biled... Ja na razie zbytnio nie mam czasu... Dopiero może od kwietnia będę cokolwiek myślec o zleceniach... Ile z taką przeróbką na bihalogen jest pracy? I w jakich kosztach to oscyluje?
Rekomendowane odpowiedzi