Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b7 Cabrio misano red 3.0 TDI quattro 2x s-line/345 brembo/330

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, karol1981 napisał:

Piękne widoki, zastanawiam się jedynie jak ty się do tego cabrio z tobołami zmieściłeś , ja mam problem do avanta nie raz ,chyba że masz tak zdolną żonę i skompresowała wszystko jak winrar :)

Cały sekret tkwi w tym aby powiedzieć kobiecie, że może zabrać ze sobą tylko torebki. Nie wiem jak to jest skonstruowane ale mała torebka zmieści wszystko!

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.07.2020 o 09:47, karol1981 napisał:

Piękne widoki, zastanawiam się jedynie jak ty się do tego cabrio z tobołami zmieściłeś , ja mam problem do avanta nie raz ,chyba że masz tak zdolną żonę i skompresowała wszystko jak winrar :)

2 pary kąpielówek, jakieś browarki i w drogę, wystarcz tyle;). A tak na serio bagażnik jest mały. Udało mi się kupić torby, które prawie idealnie pasują przy złożonym dachu. Warunek był taki, że sa 2 torby i bierzemy wszystko co sie do  nich zmieści. W tym roku na próbę kupiliśmy worki próżniowe do cichów, naprawde polecam. Wkłada się do worka ubrania, a następnie odkurzaczem odciąga powietrze. Kompresja 30-40%.

Opublikowano
49 minut temu, kkam napisał:

W tym roku na próbę kupiliśmy worki próżniowe do cichów, naprawde polecam. Wkłada się do worka ubrania, a następnie odkurzaczem odciąga powietrze. Kompresja 30-40%.

Ooo to ciekawe, mi by się przydało takie cudo, faktycznie aż tyle idzie zaoszczędzić miejsca?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, johnnythebest napisał:

Ooo to ciekawe, mi by się przydało takie cudo, faktycznie aż tyle idzie zaoszczędzić miejsca?

zerknij od około 1 min

Opublikowano

Sztos :thumbup1: Teraz jak jechałem na wakacje to ledwo się spakowaliśmy :facepalm:

Kupowałeś jakieś markowe worki czy pierwsze lepsze?

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze lepsze,Jakieś noname z Tesco. Bardziej z ciekawości jak się sprawdzi. W markowych pewnie folia jest grubsza, bo co tam innego można ulepszać.

• 2 lata później...
Opublikowano

Dłubiesz  jeszcze coś w aucie?

Opublikowano
W dniu 4.08.2020 o 12:10, kkam napisał(a):

2 pary kąpielówek, jakieś browarki i w drogę, wystarcz tyle;). A tak na serio bagażnik jest mały. Udało mi się kupić torby, które prawie idealnie pasują przy złożonym dachu. Warunek był taki, że sa 2 torby i bierzemy wszystko co sie do  nich zmieści. W tym roku na próbę kupiliśmy worki próżniowe do cichów, naprawde polecam. Wkłada się do worka ubrania, a następnie odkurzaczem odciąga powietrze. Kompresja 30-40%.

Hej. Ja w drugą stronę. Jak wygląda np garnitur po takim zabiegu? Bo tam gdzieś mi na filmie śmignął? Po wyjęciu ogólnie ubrania wymagają ponownego prania i prasowania? O ile pościel do spania luz o tyle ciuchy? No bo powiem szczerze sztos te worki. Miejsca masę idzie zaoszczędzić. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 20.06.2023 o 16:20, A4b6quattro napisał(a):

Dłubiesz  jeszcze coś w aucie?

Widziałem wóz w listopadzie ubiegłego roku. Zacnie prezentuje się, choć Krzysztof uważa, że można jeszcze coś poprawić. :wink:

Opublikowano
W dniu 19.07.2023 o 22:52, george napisał(a):

Widziałem wóz w listopadzie ubiegłego roku. Zacnie prezentuje się, choć Krzysztof uważa, że można jeszcze coś poprawić. :wink:

Zawsze jest coś  do dodania??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

This is such a simply beautiful car  and i know with yours knowledge  to improve and fix things it could be just  much better and better , many happy kilometers with it .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 26.02.2020 o 10:59, kkam napisał(a):

Przeróbka lamp na biled

Cześć. Przyjacielu dużo pracy jeśli chciałbym również u siebie ? Zakładając że kupuje gotowce  ? 

Opublikowano
7 godzin temu, neo82 napisał(a):

Cześć. Przyjacielu dużo pracy jeśli chciałbym również u siebie ? Zakładając że kupuje gotowce  ? 

Jak B7 to @KoJ@K.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, neo82 napisał(a):

Jeżeli kupisz gotowca, czyli juz przerobione lampy to praktycznie nie ma dużo roboty i nic trudnego. Najbardziej czasochłonne jest zdjecie zderzaka do podmiany lamp. A jeżeli sam bedziesz przerabiać lampy to najważśniejsze zachowanie czystości przy pracy, aby nie ubrudzic wnętrza lampy i nie porysować kloszy od środka.

Opublikowano

Cześć , właśnie ja u siebie też postanowiłem zmienić zaciski z s4 b7 na wv phaeton  bo są lżejsze , 

Ale mam  pytanie czy waż będzie pasować z s4 zacisku ?

A jeżeli nie to jaki trzeba kupić by pasowało ? 

pozdro Olo