Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 2.5 TDI] Moje srebereko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko ok... ale dlaczego wydech taki ? To diesel w końcu....

Opublikowano

Bardzo ładna tylko ten grill jakoś mi sie niewidzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia po co ktoś zadawał sobie trud z tą końcówką wydechu, takiego kupiłem i nawet zaczyna mi się podobac.

Opublikowano

No ładne, ale kurcze trochę dużo tych chromów... :confused: Tylni zderzak od S-a chyba? Przydałoby się pomalować listwy progowe i przedni zderzak dać od S-a i można powiedzieć, że to S4 :wink: Bardzo mało mu brakuje do tej wersji - pomyśl o tym zderzaku... A to, że TDi to suuper, nie ma to jak diesel :exclaim: :wink::a4fan:

[ Dodano: 25-03-2007, 20:46 ]

wiesz co jeszcze raz mu się przyjrzałem... Pomaluj te listwy progowe :exclaim: Taka dziwna pustka... :confused:

Opublikowano

Dzięki za rade, ale myślisz, że malowac te listwy, czy lepiej doczepic tuningowe, czy to już będzie wiocha? :confused:

Opublikowano
Dzięki za rade, ale myślisz, że malowac te listwy, czy lepiej doczepic tuningowe, czy to już będzie wiocha? :confused:

Moim zdaniem tuning odpada, lepiej pomalować - zobacz jak to wygląda na S-ach. Wg mnie bardzo niewiele brakuje w wyglądzie Twojemu autku, właśnie te listwy, przedni zderzak i grill, no ostatecznie alu, ale te są oki :wink::a4fan:

[ Dodano: 25-03-2007, 21:14 ]

A tuningoe odpadają, bo będzie taka czarna przerwa - listwy przy drzwiach... Ale nawet jeśli doczepisz jakieś tuningowe to one nie będą pasowały :confused:

Opublikowano
Bardzo ładna tylko ten grill jakoś mi sie niewidzi

mam podobne przemyślenia :wink:

generalnie :quattro: avant rulez :a4fan:

Opublikowano

jak dla mnie za duzo tego chromu

szczególnie na przodzie

poza tym piekna :cool:

Opublikowano
ale grill zostaje :twisted:

Ale dlaczego? coś się tak czepił tego grilla :rotfl: Ja bym wolał od S-ki :wink: Ale oki może zostać, tylko ten zderzak przedni jakiś dziwny... pomyśl o zderzaku od S-ki! Będzie super pasował :exclaim: :a4fan: