Rob@k Opublikowano 30 Stycznia 2022 Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) 14 minut temu, Adam87 napisał: Dokładnie Choć tu miało nie być dłubane Jak u każdego, a za za chwilę "patrzcie co zrobiłem". Mam nadzieję, że w końcu się poznamy na zlocie Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Rob@k 1
Adam87 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, george napisał: Anonimowi Rezacze. Zawsze tak jest Godzinę temu, Rob@k napisał: Jak u każdego, a za za chwilę "patrzcie co zrobiłem". Mam nadzieję, że w końcu się poznamy na zlocie Jasne, przy cytrynówce m.in. 1
Rob@k Opublikowano 30 Stycznia 2022 Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) 49 minut temu, Adam87 napisał: Zawsze tak jest Jasne, przy cytrynówce m.in. To czekam przy drzwiach ? Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Rob@k 2
Norbas Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Pozmieniało się ? nie chciałeś eibacha sportline plus gumowe dystanse nad i pod springi ? U mnie było równo w b7 po tym zabiegu
Ivanek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 17 minut temu, Norbas napisał: Pozmieniało się ? nie chciałeś eibacha sportline plus gumowe dystanse nad i pod springi ? U mnie było równo w b7 po tym zabiegu Równo z czym?
Adam87 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Norbas napisał: Pozmieniało się ? nie chciałeś eibacha sportline plus gumowe dystanse nad i pod springi ? U mnie było równo w b7 po tym zabiegu Niee. Tak jest już dobrze już nie będę konbinował 1
Norbas Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 17:37, Ivanek napisał: Równo z czym? Równo przód i tył wizualnie 1
Monti Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Ivanek napisał: Ślepota, kształt nadkoli jest inny Dla nas wszystko wizualnie musi się zgadzać. Nikt z ,,normalnych ludzi nie sprawdzał by takiej pierdoły jak wysokość błotników i tak samo nie zwróci na to uwagi, przy dobrym zawieszeniu 1
Adam87 Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia B6 nadal sobie śmiga, już jako polskie autko😉 Blacharsko jest do poprawek, ale części już zakupione u @lysy24 Mechanicznie jeszcze coś turbo się przycina, ale i to ogarniemy😁 1 4
george Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 16 godzin temu, Adam87 napisał(a): Mechanicznie jeszcze coś turbo się przycina, ale i to ogarniemy😁 Awaria dźwignią tuningu... GTC/GTD. Użytkowanie starszych aut to trudna "relacja". Cieszą, ale wymagają częstej uwagi i nakładów. 1
Adam87 Opublikowano 28 Kwietnia Autor Opublikowano 28 Kwietnia 18 godzin temu, george napisał(a): Awaria dźwignią tuningu... GTC/GTD. Użytkowanie starszych aut to trudna "relacja". Cieszą, ale wymagają częstej uwagi i nakładów. Jeszcze niewiem, co wpadnie😅 Czas pokaże😉
Rekomendowane odpowiedzi