KoJ@K Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 A kiedy chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 10 godzin temu, KoJ@K napisał: A kiedy chcesz pusc mi dane do wysyłki na Whatsaapa jutro poleca DPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Małe myzianko lakieru na nocnej zmianie, za nie długo wleci finisz i w końcu może się uda nałożyć powłokę Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez KoJ@K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Fajna masz pracę nocna heh. Czym lizales lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti_ Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Godzinę temu, karolek_ust napisał: Fajna masz pracę nocna heh. Czym lizales lakier językiem..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Lotka z rsy by się przydała d*pa nabrała by charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Lakier lizany narazie pastami tnącymi w różnych kombinacjach padów i maszyn. Ojjj tak Maciek - siadłaby lotunia RS, oj siadłaby. Jak gdzieś się wyhaczy w dobrej cenie to pewnie kiedyś łykne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 26.08.2020 o 11:18, KoJ@K napisał: Lakier lizany narazie pastami tnącymi w różnych kombinacjach padów i maszyn. Ojjj tak Maciek - siadłaby lotunia RS, oj siadłaby. Jak gdzieś się wyhaczy w dobrej cenie to pewnie kiedyś łykne. A jakie posiadasz pady ? Takie bardziej na użytek domowy czy jakiś zaawansowany sprzęt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Hmmm...nie wiem jak rozróżnic pady amatorskie od padów profesjonalistycznych używam normalnych środków, raczej ogólno dostępnych na internetach wszędzie. Mam tego troche i dlatego ciężko mi tutaj coś sprecyzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: Hmmm...nie wiem jak rozróżnic pady amatorskie od padów profesjonalistycznych używam normalnych środków, raczej ogólno dostępnych na internetach wszędzie. Mam tego troche i dlatego ciężko mi tutaj coś sprecyzować No rozumiem o co chodzi a jaki pad do amatorskiego działania możesz polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jak czarny Uni to tylko ten zestaw 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Podziękował @07_yeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Michu1996 napisał: No rozumiem o co chodzi a jaki pad do amatorskiego działania możesz polecić ? Z tańszej opcji mozesz iść w NAT, maja spoko system. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Trafił się panel z przyciskiem do odpalania, narazie wleciał tylko dla picu, ale jak @kaju ogarnie wiązke to podłącze go tak, żeby spełniał swoją bezużyteczną funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 To jak panel już masz to keyless rezaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Trafił się panel z przyciskiem do odpalania, narazie wleciał tylko dla picu, ale jak @kaju ogarnie wiązke to podłącze go tak, żeby spełniał swoją bezużyteczną funkcję Szkoda tylko, ze i tak trzeba włożyć kluczyk do stacyjki i go wcisnąć Zmiana panelu w kwestii wizerunku na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 a to niby dlaczego?? przy keyless-ie kluczyk w gaciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Fajna sprawa, ja juz sie do tego go...na tak przyzwyczailem ze gdy wsiadam do innego auta to potem szukam w portkach kluczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 4 minuty temu, marcin_o23 napisał: a to niby dlaczego?? przy keyless-ie kluczyk w gaciach Przy keyless-ie owszem miałem na myśli sytuacje, gdy nie ma się keyless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 4 godziny temu, Dev napisał: Fajna sprawa, ja juz sie do tego go...na tak przyzwyczailem ze gdy wsiadam do innego auta to potem szukam w portkach kluczy Skąd ja to znam?albo wysiadam a klucz w stacyjce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi