graal15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam ponownie klubowiczów. Jednak zdecydowałem przesiąść się z mojej A4 b7 i wybór padł na A4 w coupe czyli A5 , a dokładniej S5. Rok: 2014 Silnik: v6 3.0Tfsi 333KM Przebieg: 71kkm Koła: 245/35 r20 dystanse przód +10 tył +20 Lusterka, dolot, wnętrze i dyfuzor carbon. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez graal15
graal15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tym razem postaram się częściej wrzucać posty . Trochę modów wleci, na pewno na najbliższe zloty się wybiorę.
kamelus_ Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Elegancka S ka gratulacje Pewnie banan na twarzy non stop Jedynie nie przemawia do mnie tylny dyfuzor i wystającey za bardzo wydech ale może na żywo robi lepsze wrażenie.
graal15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jeszcze jak Wydech custom na klapy, przełączam sobie z pilocika. Dyfuzor na żywo zwala z nóg.
kamelus_ Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 12 minut temu, graal15 napisał: Jeszcze jak Wydech custom na klapy, przełączam sobie z pilocika. Dyfuzor na żywo zwala z nóg. Co tu dużo gadać nie ma jak V- ka... Pięknie gada
liquid8p Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Fajna sztuka, ja bym przerobił przód na c+ i zmienił oklepany wzór felg RS4 na coś innego Poza tym auto
kamelus_ Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Godzinę temu, liquid8p napisał: oklepany wzór felg RS4 Wzór może i oklepany przez Italiańskie podróbki których lełno ale ori felga z niskim ET jak w tym przypadku to całkiem inna bajka i moim zdaniem dalej robi świetną robotę. To jedno z najładniejszych OEM kół Audi. 5
M@rcin Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 21 minut temu, kamelus_ napisał: Wzór może i oklepany przez Italiańskie podróbki których lełno ale ori felga z niskim ET jak w tym przypadku to całkiem inna bajka i moim zdaniem dalej robi świetną robotę. To jedno z najładniejszych OEM kół Audi. dokładnie ładna esa
liquid8p Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 39 minut temu, kamelus_ napisał: Wzór może i oklepany przez Italiańskie podróbki których lełno ale ori felga z niskim ET jak w tym przypadku to całkiem inna bajka i moim zdaniem dalej robi świetną robotę. To jedno z najładniejszych OEM kół Audi. Mi jakoś nie podchodzi ta felga w polifcie, przedlift jeszcze spoko. W każdym razie ważne, że właścicielowi się podoba
Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Piękna Big brake z przodu jakiś by się przydał
graal15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mi się takie felgi widzą, ale jeszcze to dobrze przemyśle. Te które mam na żywo robią robotę i też mi się podobają. Ważne że nie rotor, ani pompei bo te są dopiero oklepane :p
marcin_o23 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Fajna S5, rolka klasyczna ale pasuje idealnie, dźwięk miażdży, poza dokładką zderzaka tylnego ideał
marcin4x4 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Przy tym silniku zdecydowanie wolałbym dłubać pod maską niż w pierdzącym wydechu. Kto słyszał ten motor przy stage 3+, albo miał RS ten wie o co chodzi. Auto ładne ale start mega słaby.
granatowy Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 13 godzin temu, liquid8p napisał: Mi jakoś nie podchodzi ta felga w polifcie, przedlift jeszcze spoko. Felgi nie pasują do nowego grilla ? ?
graal15 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 8 godzin temu, marcin4x4 napisał: Przy tym silniku zdecydowanie wolałbym dłubać pod maską niż w pierdzącym wydechu. Kto słyszał ten motor przy stage 3+, albo miał RS ten wie o co chodzi. Auto ładne ale start mega słaby. Na początek myślę koło na kompresorze i mapa.
graal15 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Kwestia gustu myślę. Ważne że mi się podoba
MaciekPL Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Fajna ska, co do kół to mssz rację. Ładnie leżą i nie są oklepane jak te które wymieniłeś. Widziałbym tutaj listwy progowe w czarnym połysku ,czy tam nawet w carbonie. Plus jakis spoiler na klapę tylna wrzucić
marcin4x4 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) 21 godzin temu, graal15 napisał: Na początek myślę koło na kompresorze i mapa. przy tym pakiecie warto wymienić koło pasowe, różnica w wadze jest kolosalna i jeszcze bardziej zmieniasz przełożenie napędu, przy dobrym sofcie ładnie urwiesz ze spalania. z softem uważaj bo mało kto potrafi dobrze zrobić te silniki, zwłaszcza że u nas nie dostaniesz świec dedykowanych pod ten motor. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez marcin4x4
graal15 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 2 godziny temu, marcin4x4 napisał: przy tym pakiecie warto wymienić koło pasowe, różnica w wadze jest kolosalna i jeszcze bardziej zmieniasz przełożenie napędu, przy dobrym sofcie ładnie urwiesz ze spalania. z softem uważaj bo mało kto potrafi dobrze zrobić te silniki, zwłaszcza że u nas nie dostaniesz świec dedykowanych pod ten motor. Tylko Gregor
Rekomendowane odpowiedzi