KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Całkiem inaczej od razu Autko nabiera uroku. Luk - a led'y nadal świecą bez zarzutu (tylne oczywiście)??
Ukasz699 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Całkiem inaczej od razu Autko nabiera uroku. Luk - a led'y nadal świecą bez zarzutu (tylne oczywiście)?? Dzięki tak świecą bez zarzutu od ponad roku już :>
Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Troniki s-lina już siedzą Pozostaje podłączyć elektryczne grzanie dupska. No i za***iście Zaraz wysyłam schematy Kupiłeś już panel klimy?
Ukasz699 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Troniki s-lina już siedzą Pozostaje podłączyć elektryczne grzanie dupska. No i za***iście Zaraz wysyłam schematy Kupiłeś już panel klimy? Nie Bartolini muszę teraz zapolować właśnie na panel do klimy I co mi się tu brechasz ?? :bicz3:
Bart-S Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Info poszło na pw LuK Nareszcie coś tu się zaczęło dziać
Ukasz699 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Kolejny mod wymiana gumek w Pilocie Wymiana wytartej miseczki drzwi kierowcy teraz czekam na nowe przyciski otwierania szyb Tak wyglądało przed wymianą : A tak po: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 13:14_________________________________________________Kolejny mod A tu z nowymi przyciskami przyciemnienie szyb. Idę jednak w czerń. Kolejne mody to listwy dolne drzwi s-line i dokładka przednia a następnie lakierowanko całości.
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ładnie poszedłeś Łukasz Założyłeś lusterka składane czy po prostu taki panel do tapicerki drzwi się trafił?
Ukasz699 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Ładnie poszedłeś Łukasz Założyłeś lusterka składane czy po prostu taki panel do tapicerki drzwi się trafił? Dzięki Bartolini no nie to tylko panel Teraz szukam listw dolnych drzwi s-lina cholera ostatnio ktoś wrzucił link stały za 400 zł [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 11:55_________________________________________________Mam namiary na przyciemnianie szyb komplet w avancie 400 zł miasto Mława folia firmy CLASSIS Jeśli ktoś, będzie chciał to dam numer telefonu.
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Trony co się zowią. Pozdrawiam! Dzięki Kondzio :> Również pozdrawiam [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 07:41_________________________________________________Mały VT dzięki uprzejmości Keżora moja wizja [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 09:07_________________________________________________Kolejny mod Listwy drzwi s-line. Plany na najbliższy czas dokładka s-lina i przeróbka normalnego zderzaka. Czarne grille i lakierowanie całości.
Młody Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Kurcze jednak listwy s line są małe lepsze S4 :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Kurcze jednak listwy s line są małe lepsze S4 :gwizdanie: No tak Młody, ale ciężko z listwami
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Spoko, jak pomaluje wszystko w jeden kolor - będzie gites
Maniusiek28 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Kurcze jednak listwy s line są małe lepsze S4 :gwizdanie: a ja mam właśnie listwy S4 i mi się wydają za duże .....są gusta i guściki
truckmaniac Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Kurcze jednak listwy s line są małe lepsze S4 :gwizdanie: a ja mam właśnie listwy S4 i mi się wydają za duże .....są gusta i guściki Może chcesz się pozbyć
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Spoko, jak pomaluje wszystko w jeden kolor - będzie gites Barti a przeszła mi przez myśl, aby listwy właśnie walnąć w macie co o Tym sądzicie ?? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 07:32_________________________________________________ Kurcze jednak listwy s line są małe lepsze S4 :gwizdanie: a ja mam właśnie listwy S4 i mi się wydają za duże .....są gusta i guściki Można się wymienić
Maniusiek28 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Można się wymienić pewnie że można , ale sporo z tym zachodu , wysyłka , jazda bez listew , malowanie.....a ja coraz bardziej leniwy sie robię.więc pozostanę przy swoich , choć uważam że są ciut za duże.
Ukasz699 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Można się wymienić pewnie że można , ale sporo z tym zachodu , wysyłka , jazda bez listew , malowanie.....a ja coraz bardziej leniwy sie robię.więc pozostanę przy swoich , choć uważam że są ciut za duże. No ja tam Przemo chcesz Przede Mną i tak lakierowanie więc mi by było obojętne :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 08:03_________________________________________________Dziś doszły części grill górny już po wymianie. A w domku dalsza część zabawy Dokładka s-lina czeka już w domku :> Listwa tylna (w czerni) niestety nie doszła dostawca zapomniał ją przesłać i czekam na kolejną paczkę ;( ;( Jutro autko idzie do Lakierni
Cor72z Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ile dałeś za matowy grill dolny i górny??? i gdzie kupowałeś??
Bart-S Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Można się wymienić pewnie że można , ale sporo z tym zachodu , wysyłka , jazda bez listew , malowanie.....a ja coraz bardziej leniwy sie robię.więc pozostanę przy swoich , choć uważam że są ciut za duże. No ja tam Przemo chcesz Przede Mną i tak lakierowanie więc mi by było obojętne :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 08:03_________________________________________________Dziś doszły części grill górny już po wymianie. A w domku dalsza część zabawy Dokładka s-lina czeka już w domku :> Listwa tylna (w czerni) niestety nie doszła dostawca zapomniał ją przesłać i czekam na kolejną paczkę ;( ;( Jutro autko idzie do Lakierni Czekam na rezultat
Rekomendowane odpowiedzi