Młody_drog Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Tania imitacja? Wzór będzie identyczny jak ten wasz. I do tego będzie to normalnie namalowane i pokryte lakierem bezbarwnym. Robią tak felgi to myślisz, że na listwach się nie utrzyma? Praktycznie to samo za 4x mniej. Teraz tylko trzeba znaleźć odpowiedni wzór
kadafi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 kolega Pinczi tak robil folia 3M Di-Noc Carbon i to super wyglada tylko mozna by je jeszcze polakierowac http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bbk_s4_avant_pincziego-t76259.0.html dla mnie bomba :kox:
Młody_drog Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ale Pinczi ma w macie jakby. Ok EOT bo robimy tutaj trochę bałagan w wątku kolegi
Ukasz699 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 chyba 350 Pln naprawde super wyglada U mnie też będą szły, chcą u mnie 80 euro tylko jest dużo wzorów karbonu, musiałbym znaleźć taki który jest jak ori. A jak u Ciebie? Dobrałeś dobrze Ukasz? Mateusz jestem na etapie zastanawiania się. kolega Pinczi tak robil folia 3M Di-Noc Carbon i to super wyglada tylko mozna by je jeszcze polakierowac http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bbk_s4_avant_pincziego-t76259.0.html dla mnie bomba :kox: Faktycznie bardzo ładnie to wyszło Tania imitacja? Wzór będzie identyczny jak ten wasz. I do tego będzie to normalnie namalowane i pokryte lakierem bezbarwnym. Robią tak felgi to myślisz, że na listwach się nie utrzyma? Praktycznie to samo za 4x mniej. Teraz tylko trzeba znaleźć odpowiedni wzór Jestem Twojego zdania chodzi o trwałość bo wygląd jest super jak dla Mnie "Carbon" za 80EUR lub 350PLN to jakas tania imitacja... rozumiem w starym pazdziochu cos takiego robic... ale w B6? :gwizdanie: Oj tam nie musi być ori aby Mnie zadowolić wystarczy, aby ładnie wyglądały. chyba 350 Pln naprawde super wyglada Robiłem u nich zapytanie.Komplet listew + ramka drążka skrzynie biegów + obie popielniczki za 300 PLN. O dzięki za info [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 07:29_________________________________________________ listwy wewnetrzne beda w carbon kolega robil u nich http://www.motodesign.pl/ Grzesiu nie wiesz ile płacił ?? Dziś mi odpisali Panowie uwaga cena 600 zł aerografem Więc chyba strzelam w folię plus lakier bezbarwny na koniec :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panowie, dostałem dzisiaj te kierunki! Efekt fajowy. Nie bierzcie tylko tych z chrom żarówkami bo co to za sens? Ma być black! No to u mnie pierwszy mod z 'schwarz pakietu' zrobiony hehe Do d*py zdjęcie trochę mam ale widzicie mniej więcej jak wygląda: A wracając jeszcze do 'carbonu' to ciekaw jestem jak robione są 'prawdziwe' listwy
Ukasz699 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A wracając jeszcze do 'carbonu' to ciekaw jestem jak robione są 'prawdziwe' listwy Sądzę, że to włókna bądź aerograf Patrzyłem u Pincziego i folia też, źle nie wygląda
henio1987 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam mam pytanko gdzie kupowałeś ten gill górny i dolny i te kratki jaki koszt??? pozdr
Ukasz699 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam mam pytanko gdzie kupowałeś ten gill górny i dolny i te kratki jaki koszt??? pozdr Witam. www.getem.pl Kratka górna 8E0853651G5PV 249zł Grill dolny 8E0807647E5PV 345zł kratki boczne 8E0807681C01C 2x72zł wszystko zależne od kursu euro naturalnie :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 "Carbon" za 80EUR lub 350PLN to jakas tania imitacja... rozumiem w starym pazdziochu cos takiego robic... ale w B6? :gwizdanie: No co Ty Fly?A te wypasione drewno w Audi, to niby z drewna jest? A S Line to niby prawdziwe aluminium?
Młody_drog Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dziś byłem na rozeznanie, 150eur jednak, 80 eur to powiedział przed zobaczeniem. Jaki wzór wybierzesz taki będziesz miał
Ukasz699 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 "Carbon" za 80EUR lub 350PLN to jakas tania imitacja... rozumiem w starym pazdziochu cos takiego robic... ale w B6? :gwizdanie: No co Ty Fly?A te wypasione drewno w Audi, to niby z drewna jest? A S Line to niby prawdziwe aluminium? Dokładnie grunt aby ładnie wyglądało a na pewno będzie bo fuszerki bym nie rezał Dziś byłem na rozeznanie, 150eur jednak, 80 eur to powiedział przed zobaczeniem. Jaki wzór wybierzesz taki będziesz miał No to troszkę kasy chcą ja tam foliuje jednak. [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 10:56_________________________________________________Dokupiłem lusterka czarne swoje sprzedałem jakiś czas temu Pozostaje podmianka relingów.
truckmaniac Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Tak, tak. Zmieniaj relingi i maluj środki lamp
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Tak, tak. Zmieniaj relingi i maluj środki lamp Tak o tym ciągle myślę, ale boje się, że opierdzielę coś ;(
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 ladny ten przodzik Dzięki Grzesiu u Ciebie jak zobaczyłem nowe lusterka i fotki Ile taka przyjemność ??
wrclaguna Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 lepiej nie pytaj ile lusterka :gwizdanie: a fotki robil Slaweq
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 lepiej nie pytaj ile lusterka :gwizdanie: a fotki robil Slaweq Slaweq ma chłopak talent te na trawie mega jest Czytam o Twoich modach i jestem ciekaw co to będzie
wrclaguna Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kilka modow jeszcze zostalo na razie pierwsze idzie samopoziom do Bixenona fabryczny alarm dokonczenie montazu sterownika pamieci foteli lusterek
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 kilka modow jeszcze zostalo na razie pierwsze idzie samopoziom do Bixenona fabryczny alarm dokonczenie montazu sterownika pamieci foteli lusterek Kurcze samopoziom i spryski i ja bym podłubał myślę, że w następnym roku a na razie czekam na jakiś tutorial od Ciebie
Bart-S Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Właśnie Grzechu - przy okazji rezania autopoziomu mógłbyś walnąć swoje dziewicze fotostory
Rekomendowane odpowiedzi