Opublikowano 22 Lipca 20215 l Autor @gordo Jedyna rzeźba to lekka obróbka kostki z poduszki która idzie do modułu( trzeba ją delikatnie zwężyć) , a co do reszty, jak nie masz aktualnie multifunkcji to bd musiał wyposażyć się jeżeli nie masz, w odpowiedni moduł i taśmę..
Opublikowano 22 Lipca 20215 l 7 minut temu, Tkoczu_ napisał: @gordo Jedyna rzeźba to lekka obróbka kostki z poduszki która idzie do modułu( trzeba ją delikatnie zwężyć) , a co do reszty, jak nie masz aktualnie multifunkcji to bd musiał wyposażyć się jeżeli nie masz, w odpowiedni moduł i taśmę.. Dzięki. Mam multifunkcję oraz łopatki F1. Czyli nie muszę nic dokupywać dodatkowo.
Opublikowano 22 Lipca 20215 l Autor 9 minut temu, gordo napisał: Zobaczysz czy podejdzie? Tak, śmiało możesz zakładać, ale ja bym wolał ścięta kiere
Opublikowano 22 Lipca 20215 l Będzie ścięta ale muszę najpierw mieć pewność, że podejdzie bez dodatkowych kosztów Dzięki wielkie za pomoc.
Opublikowano 22 Lipca 20215 l Autor 3 minuty temu, gordo napisał: Będzie ścięta ale muszę najpierw mieć pewność, że podejdzie bez dodatkowych kosztów Dzięki wielkie za pomoc. Nie ma sprawy, jak coś to wal na pw
Opublikowano 2 Października 20214 l Autor Coś w trawie piszczy że wlatuje nowe koło lub Co myślicie ?
Opublikowano 2 Października 20214 l Jedno i drugie powinno ładnie siąść ? Kwestia które się bardziej widzi Tb, ja wolę mniej sprzych w kole ?
Opublikowano 2 Października 20214 l Autor 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Jedno i drugie powinno ładnie siąść ? Kwestia które się bardziej widzi Tb, ja wolę mniej sprzych w kole ? No chce coś nowego, trzeba trochę pazura dodać, ale takiego dylematu jeszcze nie miałem.. wiem że jr28 fajnie siedza, ale zaś tych jr33 nikt nie ma i by było coś innego W najgorszym wypadku wrzucę rotory i elo
Opublikowano 2 Października 20214 l 3 godziny temu, Tkoczu_ napisał: Coś w trawie piszczy że wlatuje nowe koło lub Co myślicie ? Z tych dwóch JR28. Zobacz sobie jeszcze na markę Tomason. Też zastanawiałem się nad JR, ale ET mają słabe do B8 i wpadłem na Tomason TN1
Opublikowano 2 Października 20214 l Te JR33 fajne nie widziałem takich, tym bardziej na B7.. Jr28 też super
Opublikowano 2 Października 20214 l 8 minut temu, R4xx napisał: Z tych dwóch JR28. Zobacz sobie jeszcze na markę Tomason. Też zastanawiałem się nad JR, ale ET mają słabe do B8 i wpadłem na Tomason TN1 A jak wygląda sprawa w B8 z ET?
Opublikowano 2 Października 20214 l 20 minut temu, Adam87 napisał: A jak wygląda sprawa w B8 z ET? Z tego, co czytałem, 30 siedzi ładnie, ale jeszcze dziś będę dokładnie mierzył.
Opublikowano 2 Października 20214 l 57 minut temu, R4xx napisał: Z tego, co czytałem, 30 siedzi ładnie, ale jeszcze dziś będę dokładnie mierzył. Aha Dzięki za info
Opublikowano 3 Października 20214 l Autor 22 godziny temu, R4xx napisał: Z tych dwóch JR28. Zobacz sobie jeszcze na markę Tomason. Też zastanawiałem się nad JR, ale ET mają słabe do B8 i wpadłem na Tomason TN1 Przecież w JR możesz sobie Et wybrać, masz przedział 20-40, Nw czy we wszystkich modelach ale można
Opublikowano 3 Października 20214 l Autor 22 godziny temu, afroo. napisał: Pierwsze bo drugie już było. Tak to siedzi na b8, może w b7 nie bd tragedii
Opublikowano 3 Października 20214 l Przymierzałem te jr 33 do siebie. Kumpel je ma w b8 Ile pamiętam to 8.5 cala i et 30 albo 32 Edytowane 3 Października 20214 l przez Rob@k
Opublikowano 3 Października 20214 l Autor @Rob@k ja napewno bd wrzucał 9,5J ET 40 , No i na bank srebrne Ale patrze tak teraz na te foto i szału nie ma, ale to może przez to że są czarne
Opublikowano 3 Października 20214 l Na pewno 9.5 będą lepiej wyglądały. Też chciałem kupić te felgi tylko po przymiarce jakoś emocje opadły.