Opublikowano 9 Maja 20215 l Autor Luźna niedziela Szyby w końcu wyczyszczone, wnętrze poodkurzane, plastiki ogarnięte, dresingi nałożone Tak jak cleaner i dressing z adbl polecam to niestety aplikator strasznie zawiódł.. fajnie się dresingi aplikuje ale strasznie dużo zostawia „włosia” na desce
Opublikowano 9 Maja 20215 l Pięknie ogarnięte ? wnętrze mimu tylu lat ciągle się prezentuje jak nowe ? Edytowane 9 Maja 20215 l przez kamil-vag
Opublikowano 9 Maja 20215 l bajer, jak ogarne ryj u swojego to tez bede chcial go odszczuzyc a akurat caly zestaw z adbl mam
Opublikowano 14 Maja 20215 l Autor Felgi w końcu wróciły z renowacji Chcialem jechać jakaś sesje zrobić ale nie umiałem się powstrzymać i już pokaże wam jak to się prezentuje Edytowane 15 Maja 20215 l przez Tkoczu_
Opublikowano 14 Maja 20215 l Właśnie rozglądam się za felukiem dla swojej i teraz już wiem jakiego wzoru będę szukał
Opublikowano 14 Maja 20215 l szczerze to... dużo lepiej wyglądają niż w poprzednim kolorze w odniesieniu do całości auta po dechromingu, listwami drzwi w czerni itd, fura teraz wygląda dużo bardziej spójnie i pasuje to to także brawo jeszcze coś z sesji wrzuć
Opublikowano 14 Maja 20215 l Autor 11 minut temu, raaf napisał: fura teraz wygląda dużo bardziej spójnie i pasuje to to także brawo Z początku miałem mieszane odczucia i dylematy, ale jak wszystko wleciało na auto to wiadomo jak to przed chwila @Mloty4x powiedział..”ciemna świnia” Foty napewno wleca ? ?
Opublikowano 14 Maja 20215 l bardzo ładnie, jeszcze chyba do całości trzeba by chlapnąć relingi w czarny mat?
Opublikowano 14 Maja 20215 l Autor @MaTeo85 oczywiście że relingi jeszcze wpadną, tyle że tak jak reszta czyli w black piano.. No i ten dyfuzor z końcówkami ale nie mam czasu żeby teraz się z tym bawić
Opublikowano 14 Maja 20215 l 1 minutę temu, Tkoczu_ napisał: ... tyle że tak jak reszta czyli w black piano. qrcze faktycznie w połysku, na tej fotce na szybko zerknąłem i wydawało mi się że to lekki mat jest na listwach. Teraz już wiem że nie więc faktycznie relingi w połysku jak nic.
Opublikowano 14 Maja 20215 l Pięknie to siadło, felgi już oklepane, ale jak dla mnie wciąż robią robotę mam nadzieję, że kiedyś u mnie takie zagoszczą
Opublikowano 14 Maja 20215 l @Tkoczu_ trzeba przyznać że teraz koło zgrało się z całością i dużo bardziej przyciąga oko i jak nie zgrywały się mi aż tak te czarne listwy z zimowym setup'em to teraz dobrze wykańczają całokształt ? "ciemna świnia" ładnie by wyglądała na sesyjce z moją b6 ?ale nie mogę się zabrać z braku czasu do reszty małych drobiazgów z dokończeniem mojej b6 ? miejmy nadzieję że zdążę złożyć do końca furkę zanim przyjedziesz do mnie na położenie na koła powłoki ? Coś tak czuję że jak u mnie się nic długo nie dzieje na profilu to jak złoże do końca b6 to będziemy razem kombinować co ja tam finalnie zrobiłem a post będzie dłuższy niz rolka papieru toaletowego ? Edytowane 14 Maja 20215 l przez Mloty4x
Opublikowano 14 Maja 20215 l @Tkoczu_ W końcu zaczął wyglądać jak samochód . Muszę pomyśleć nad wymianą stołków na skórę
Opublikowano 16 Maja 20215 l @Tkoczu_ Jak się nazywa ten model felunku? Planuję większe hamulce wrzucić i przejść na 18" w letnim setupie
Opublikowano 16 Maja 20215 l Autor 5 minut temu, rosati napisał: @Tkoczu_ Jak się nazywa ten model felunku? Planuję większe hamulce wrzucić i przejść na 18" w letnim setupie Moje to Ronale, wzór z rs4 b7, Pakuj 19’ !
Opublikowano 16 Maja 20215 l 7 godzin temu, Tkoczu_ napisał: Moje to Ronale, wzór z rs4 b7, Pakuj 19’ ! W życiu za dużo jeżdżę po mieście, a i wygoda dla mnie istotna.
Opublikowano 16 Maja 20215 l Autor 40 minut temu, rosati napisał: W życiu za dużo jeżdżę po mieście, a i wygoda dla mnie istotna. Ja jeżdżę głównie po mieście i nie ma źle, ważne żeby dziury omijać
Opublikowano 16 Maja 20215 l Witaj. Talerzyki z B5 masz na zawieszeniu 1bv? Jeżeli tak to czy weszły na fabryczne podkładki z gumy z B7 czy miałeś te z B5? Edytowane 16 Maja 20215 l przez gordo