Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 2.0 TFSI | LY7G | Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, raaf napisał:

Strasznie tą gałkę ktoś maltretował :grin:

Nowa dobrze siadła :thumbup1:

No i wyszło kto upala weekendowo furę :grin:

Opublikowano

Z racji zbliżającej się wiosny :whistling:

Letnie już wybrane? :D

Opublikowano

LEDy nad tablicą bym trochę przyciemnił bo walą ostro jak mijania i dyskoteka trochę z tyłu. :think2:

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, raaf napisał:

Z racji zbliżającej się wiosny :whistling:

Letnie już wybrane? :D

Niestety aktualne się nie sprzedały wiec w tej kwestii zostaje tak jak było z ta różnica że poszły do renowacji i bd grafitowe i pewnie dorzucę na tył większy dystans.

10 minut temu, dekiel 13 napisał:

LEDy nad tablicą bym trochę przyciemnił bo walą ostro jak mijania i dyskoteka trochę z tyłu. :think2:

No właśnie muszę zmienić bo już mi błędami sypia.. możesz mi jakiejś polecić ? Niby najlepiej Ori wrzucić ale z jakiego modelu bd pasować ? 

Opublikowano
4 minuty temu, Tkoczu_ napisał:

Niestety aktualne się nie sprzedały wiec w tej kwestii zostaje tak jak było z ta różnica że poszły do renowacji i bd grafitowe i pewnie dorzucę na tył większy dystans.

No właśnie muszę zmienić bo już mi błędami sypia.. możesz mi jakiejś polecić ? Niby najlepiej Ori wrzucić ale z jakiego modelu bd pasować ? 

Najlepiej ORI kupić i dolutować rezystory i będzie git. Wiem to bo zmieniałem w C6 zwykłe na LEDY i świecą idealnie.

Opublikowano
28 minut temu, pelonek1 napisał:

Najlepiej ORI kupić i dolutować rezystory i będzie git. Wiem to bo zmieniałem w C6 zwykłe na LEDY i świecą idealnie.

• 4H0943021 (lewa)
  • 4H0943022 (prawa)
  • N10625802 (2 śrubki montażowe)

Będą pasować. W getem.pl są najtaniej bo po 63.97 za sztukę, do tego rezystory dolutować i będą świecić tak.

IMG_20200209_192940 - Kopia.jpg

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano

Ja w a4 i teraz a6 c6 mam ledy od Tomnik i działa idealnie żadnych błędów polecam.

Opublikowano

Zestaw w a4 wytrzymał 4 lata i jedna padła ale dla tego ,że uszczelka lampki puszczała wodę.

Opublikowano
3 godziny temu, Tkoczu_ napisał:

Ja ostatnio zmieniałem i z początku było git po dwóch dniach zaczęło sypać błędami ale wystarczyło pobawić się tymi blaszkami bo coś nie stykało i na razie jest git 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, KoXowniczek napisał:

Ja ostatnio zmieniałem i z początku było git po dwóch dniach zaczęło sypać błędami ale wystarczyło pobawić się tymi blaszkami bo coś nie stykało i na razie jest git 

Aa to moje już mam z rok albo więcej, i tak długo wytrzymały jak za ta cenę :grin:

Opublikowano
  • Autor

Panowie.. da się tą szparę wyregulować ? ( między maska a zderzakiem ) F893143B-26E3-47F2-BFE3-040BB0E37D42.jpeg

Furka znowu umyta bo syfu pełno ale chcąc, nie chcąc bd musiał metoda na 2 wiadra się za niego zabrać bo to jakaś masakra po zimie :facepalm:1F146471-74CD-462B-8992-36F0B11757E7.jpeg356F75E0-CE6B-4E6B-A72D-9FF9F167FB7F.jpeg

Opublikowano

U siebie regulowałem zderzakiem jak i zamkiem maski. Deczko ciężej maska się otwiera, ale szczelinka odpowiednia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Była wymiana oleju to i oczywiście musiały graty wlecieć :banan:

- Ori grill rs4 b7

- Kratki w plastry 

- Olej 5w40 

- Lekka regulacja wysokości zderzaka

Teraz pomalować cupre w black piano i git :wub:

3BAADB52-DBD6-465C-9BE5-589350DE5711.jpeg

0FB212DC-7F61-4B9B-85D0-603BEB1A99CD.jpeg

4167504A-87B3-452E-896D-D918238E5D00.jpeg

Edytowane przez Tkoczu_

Opublikowano

Śliczny ryjek :thumbup1:  na kratki halogenów mam jednak inna wizje, nie długo pokaże u siebie :wink:

Opublikowano

lalka :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ostatnio nic się nie dzieje, praca dom praca, weekendowo auto przepalane :thumbup1:

Pare tyg temu będąc na zlocie w Gliwicach nie sądziłem że załapie się na filmik na yt:lol:

Co prawda tylko chwile (od 7 minuty) ale i tak japa się cieszy :lol: choć szkoda że na zimowych wtedy byłem..

I jakiejś tam ostatnie szybkie foty 

0976B010-47BC-433B-8CB9-194929D7B178.jpeg

1DE33620-8CC6-4706-8817-C7F80F8500D0.jpeg

Edytowane przez Tkoczu_

Opublikowano

Furka prezentuje się zacniee po zimie :kox: ja musze ruszyć u siebie mycie ogarniecie i korektę lakieru bo wstyd jeździć takim brudnym autem :whistling:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Mordeliuss napisał:

Furka prezentuje się zacniee po zimie :kox: ja musze ruszyć u siebie mycie ogarniecie i korektę lakieru bo wstyd jeździć takim brudnym autem :whistling:

Dawid, mnie dopiero czeka odświeżenie auta ale takie konkretne bo póki co się nie opłaca..skończą palić w piecach i drogi u mnie w Rybniku remontować to odrazu letnie wlatuja i jakiejś tam detalingi :grin:

Opublikowano

Jeszcze chromowane żarówy OSRAM diadem w kierunki. :kox:

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, dekiel 13 napisał:

Jeszcze chromowane żarówy OSRAM diadem w kierunki. :kox:

Patrzyłem na Allegro i w komentarzach pisza że pomarańczowy prześwit zostaje 

Edytowane przez Tkoczu_