Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 2.0 TFSI | LY7G | Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego chyba nie ma co kombinować, a zrobić tylko jako bajer do odpalania już po przekręceniu kluczyka...

Opublikowano

Ja mam ten guzik  ale działa po przekręceniu zapłonu. Wciskam odpala i wraca na miejsce. . Poza tym trzeba było zamontować blokadę w przypadku przypadkowego naciśnięcia podczas jazdy aby rozrusznik nie zakręcił.

Bezkluczykowo /nawet po likwidacji stacyjki/ tez odpalanie jest możliwe . Można też zastosować przycisk z Q7.

Opublikowano
  • Autor

@dekiel 13 blokadę ? Napisz coś więcej, w sensie jak to zrobiłeś 

Opublikowano
10 godzin temu, Tkoczu_ napisał:

@dekiel 13 blokadę ? Napisz coś więcej, w sensie jak to zrobiłeś 

Przycisk START ENGINE mam z funkiel nówka z ASO. Po przekręceniu na pozycję zapłon wciskam i odpalam.Dodatkowo jest zabezpieczenie w razie przypadkowego wciśnięcia podczas jazdy , chyba jest to dioda muszę spytać kumpla który to montował jak to technicznie wygląda. Po za tym , stacyjka działa normalnie.

Jeżdżę czasem do Domina , który doposaża mi auto w całą resztę elektronicznoelektryczne i mechaniczne graty i jego b6 ma akurat START ENGINE z Q7 a stacyjka jest zaślepiona , po prostu wsiada do auta i naciska guzik.

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, dekiel 13 napisał:

Przycisk START ENGINE mam z funkiel nówka z ASO. Po przekręceniu na pozycję zapłon wciskam i odpalam.Dodatkowo jest zabezpieczenie w razie przypadkowego wciśnięcia podczas jazdy , chyba jest to dioda muszę spytać kumpla który to montował jak to technicznie wygląda. Po za tym , stacyjka działa normalnie.

Jeżdżę czasem do Domina , który doposaża mi auto w całą resztę elektronicznoelektryczne i mechaniczne graty i jego b6 ma akurat START ENGINE z Q7 a stacyjka jest zaślepiona , po prostu wsiada do auta i naciska guzik.

Okej rozumiem, jak dostaniesz info co i jak to podeślij mi na priv

Opublikowano
  • Autor

Przedstawiam efekt pracy, wielkie podziękowania dla @Emiksen, odwalił serio dobra robotę :hi:

Montaż kompletnego zestawu BOSE8D3F1BC5-DBAC-4A04-9F59-DB1B95854021.jpeg
Ori zestaw głośnomówiący Bluetooth wraz z Zmieniarka od @pila24
Drugi cupholderB5C96BC5-314B-429D-9E98-B1AB22AB1D4E.jpeg
Przełączniki szyb CHROM23A111C2-D46C-4C0D-9158-48FE0E7C0839.jpeg

Gniazdo USB pod podłokietnikiemFC81994A-3A6C-49DE-A376-58988714387C.jpeg

Nakładki na pedały i podstopnica  B489617A-7CA1-4362-83DB-20CFA8D53CF0.jpeg

AFA8A2B7-81D8-4A5A-A7C0-08E77A1BC446.jpegAB17F6C1-3158-4136-A9DD-71AA561AEBD2.jpegE6B03E09-A88D-4756-959D-3050439D71CA.jpegSzkoda że brakło info i czasu na start engine ale to następnym razem się ogarnie :wink:

Edytowane przez Tkoczu_

Opublikowano

Lecisz z modami jak karabin maszynowy ? elegancko jest teraz. Bose gra wyraźniej niż ori harman,a bez zestawu bt to jak bez ręki w aucie ?. Tydzień  temu tez wrzuciłem 2gi kubek. Esp gdzie schowałeś? Bo dla aut z Q to chyba najlepiej w schowku obok kolana. U mnie w fwd to wyłącza się esp może raz na rok przy okazji wyjeżdżania z zaspy,więc w schowku pasażera wylądował. 

Aa i jak możesz @Tkoczu_ to pokaz pokaż vfiz wygląda książka telefoniczna? Ciekaw jestem czy jakaś różnica jest.

20210131_170351.jpg

20210131_170248.jpg

Edytowane przez pila24

Opublikowano
9 godzin temu, Tkoczu_ napisał:

Przedstawiam efekt pracy, wielkie podziękowania dla @Emiksen, odwalił serio dobra robotę :hi:

Montaż kompletnego zestawu BOSE
Ori zestaw głośnomówiący Bluetooth wraz z Zmieniarka od @pila24
Drugi cupholder
Przełączniki szyb CHROM

Gniazdo USB pod podłokietnikiem

Szkoda że brakło info i czasu na start engine ale to następnym razem się ogarnie :wink:

Widzę, że byłeś u chłopaków z VAG Projekt :)
Też bym podjechał zostawić im trochę kasy ale mam dosyć daleko :(
Robota profi :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

@pila24tak jak mówisz, esp w schowku przy kolanach kierowcy, jutro w ciągu dnia zrobię foty i zobaczę jak to jest z ta książka tel. I vfizem bo dziś cały dzień w trasie :kox:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, gordo napisał:

Widzę, że byłeś u chłopaków z VAG Projekt :)
Też bym podjechał zostawić im trochę kasy ale mam dosyć daleko :(
Robota profi :thumbup1:

No ja tez blisko nie mam, ale w okolicy nie miałem ludzi żeby bose mi zrobili a sam tego nie chciałem się łapać :facepalm:

Docelowo bose ale po rozmowie powiedzieli że wszystko co mam to mi zamontują wiec skorzystałem :grin:

Opublikowano

To  double USB gniazdo gdzie dorwałeś ? Ciekawa opcja .:whistling:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, dekiel 13 napisał:

To  double USB gniazdo gdzie dorwałeś ? Ciekawa opcja .:whistling:

Zobacz ofertę: Gniazdo montażowe USB x2 3100mA 12-24V CZEWONE https://allegro.pl/oferta/gniazdo-montazowe-usb-x2-3100ma-12-24v-czewone-8876028019?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Opublikowano
  • Autor

@pila24Póki co, leży sobie tak luzem :grin: A34CD994-3CA4-4E46-88AF-1D2F9319315F.jpeg

A co do ks. Tel. I vfiza to nie działa mi to, w sensie że na fisie nie pokazuje mi się jak dzwonię do kogoś itp ale wydaje mi się że to kwestia chyba kodowania ? ? 

Przy okazji wpadły jeszcze blendy 

E6AECECD-F53B-4891-931D-7B9040FB8281.jpeg

Edytowane przez Tkoczu_

Opublikowano
19 minut temu, Tkoczu_ napisał:

A co do ks. Tel. I vfiza to nie działa mi to, w sensie że na fisie nie pokazuje mi się jak dzwonię do kogoś itp ale wydaje mi się że to kwestia chyba kodowania ? ? 

Wklej wartość adaptacji z licznika kanał 62,i kodowanie modułu kiery podaj.

A ESP przymocuj do lewej ścianki tego małego schowka co jest nad lewym kolanem. Ja mam tam przełącznik lpg,tylko kierowca go widzi jak wie gdzie spojrzeć ?

Edytowane przez pila24

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, pila24 napisał:

Wklej wartość adaptacji z licznika kanał 62,i kodowanie modułu kiery podaj.

A ESP przymocuj do lewej ścianki tego małego schowka co jest nad lewym kolanem. Ja mam tam przełącznik lpg,tylko kierowca go widzi jak wie gdzie spojrzeć ?

Jak tylko podjade do ziomka to sprawdzimy wszystkie adaptacje bo ja nie mam sprzętu. 

Esp finalnie pójdzie pod podłokietnikiem ale to już w kolejnych modach 

Opublikowano
Teraz, Tkoczu_ napisał:

Jak tylko podjade do ziomka to sprawdzimy wszystkie adaptacje bo ja nie mam sprzętu. 

Ej no,jak można żyć bez własnego vcdsa i robić tyle modów ? ?

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, pila24 napisał:

Ej no,jak można żyć bez własnego vcdsa i robić tyle modów ? ?

Zawsze mnie @Mloty4x ratuje vcdsem :grin:

Opublikowano

knefle z szyb wyminieniales wszystkie czy tylko drzwi kierowcy, bez przerobek wlazly?

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Mukade93 napisał:

knefle z szyb wyminieniales wszystkie czy tylko drzwi kierowcy, bez przerobek wlazly?

Wszystkie.

Drzwi kierowcy p&p, resztę trzeba spiłować 

B7A59649-3011-43B8-B91B-B044C3C3C2EC.jpeg

Edytowane przez Tkoczu_