Wihajster Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 mam nadzieje,że jutro Robert nam wynagrodzi te parodie meczu i bedzie na pudle
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 :ranting1: szkoda gadać... grali gorzej niż dzieci z pierwszych klas szkoły podstawowej powinni zostać tam i szukać pracy na zmywaku
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Troche pozno, ale zapytam... LEO, WHY?! FOR BORUBAR
adadur Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 jeju tragednia ... zapomnieć jak naszybciej, tylko jak? Eliminacie przecież w trakcie imożliwe że przez ten meczyk RPA przeszło koo nosa
wustyle Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 jak to dobrze, ze ja nie mam nic wspolnego z polska pilka kopana zero zmartwien i nerwow
jarko Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Dajmy spokój już z tym RPA... Chyba już czas podziękowac Leo, poszukać kogoś nowego podobnej klasy i skupić na euro 2012 - żeby znowu tam blamażu nie było :gwizdanie: Czasu troszku jest na przygotowania.[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 14:53_________________________________________________ jak to dobrze, ze ja nie mam nic wspolnego z polska pilka kopana zero zmartwien i nerwow rozumiem że kibicujesz jakiejś drużynie zagranicznej, a Naszą kopaną masz głęboko gdzieś
Flyer Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 rozumiem że kibicujesz jakiejś drużynie zagranicznej, a Naszą kopaną masz głęboko gdzieś Przesadzasz.
jarko Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 rozumiem że kibicujesz jakiejś drużynie zagranicznej, a Naszą kopaną masz głęboko gdzieś Przesadzasz. Pytam
jarko Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 jarko zadnej soccer mnie nie intersuje Aha Pewnie gdzie indziej się stresujesz, Kubica
Rekomendowane odpowiedzi