PABLO Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Szkoda auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 buahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ładnie odcina , dej mu :polew: , liścia z miejsca powinieneś dostać od chłopaków, ale widocznie mają taką samą wiedzę o obsłudze auta jak i Ty...btw czekam tylko na post " czujnik temp. mam walnięty" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 to wypowiedz kaliego z innego forum na temat tego filmiku "sie raz sie zdarzylo ale to tylko pokazuje ze silnik nie do zajebania A i reklama dzwięku również niezła. I laski na to lecą, myślą ze są za***iste Brac fure bo pewniak w ch***j a nie pier**licie" a nastepnie szybkie zejscie z ceny ( nie wiem ale chyba jesli auto jest dobre to na dzien dobry sie nie schodzi z ceny ) "Bierzta Pany - zejde z ceny troche jak ktoś będzie zdecydowany." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 co za pajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit81 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 :mysli:Masakra...Oddaj tą Esę do to nie dla ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Silnik: ADP 1.6 101PS rządny mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 na youtube sa fajne komentarze jak tak katowałes samochód na zimnym to nie dziwie sie ze musiałeś w niego tak ładować to sobie zrobiłeś reklame raz sie zdarzyło a takie coś jak zaufanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Masowe biczowanie pośladków Kaliego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Masowe biczowanie pośladków Kaliego na takie orientacje sie nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ja pierdo...le ale żeśta chłopaka z besztali :polew: już tu nie wejdzie wspułczuje takiej głupoty, biedny silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 przynajmniej mu się wątek z jego padliną rozkręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 przynajmniej mu się wątek z jego padliną rozkręcił :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 u mnie jak teściowa chciała się przejechać i na zimnym silniku depneła do 3 tyś, to szybciej się na miajsca zmieniła jak wsiadała tak ją zrąbałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 tak ją zrąbałem mam nadzieje że fartuszek miałeś toporek był naostrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 no tak na allegro wystawił to teraz można mu "dać" szkoda auta, ale TWOJA sprawa i Twoje auto Tylko jak ktoś zapyta o tą Esę to nie dziw się że ktoś (czy ja) napisze odpuść bo właściciel ją katował na zimnym i miał w dupce podstawowe zasady eksploatacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 jak przyjdzie mu wymienić najważniejsze pod zespoły po takim katowaniu to zrozumie co zrobił i wtedy to mu się nie będzie opłacało sprzedać za taką kase bo powie że pół silnika wymienił i 2 dmuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 a czy mi się wydaje czy on wyłączył od razu silnik potem? szkoda że nie było słychać jak wirniki wycinają obudowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Cristoforo fajnego masz avatara koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Cristoforo fajnego masz avatara koniec dzieki, miałem tachnienie chce zrobić wkońcu "coś "co ma rece i nogi koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi