Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Jak Wam się podoba nowa odsłona BMW serii 4? Na początku myślałem, że nie posuną się tak daleko. Myliłem się
Fish1991 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 dla mnie c**jnia jak barszcz. Mimo że mnie na nie nie stać to jest paskudne.
MarcinOslo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Zmiana zdecydowanie na minus Edytowane 8 Czerwca 2020 przez MarcinOslo
MaTeo85 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Te wloty na grilu wyglądają jak kratki w konfesjonale
tass Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 W różowym lakierze wyglądało by to jak twarz świnki Pepa
Wandej Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nie wiem co mam myśleć o tym aucie Może ten przód się opatrzy. Na zdjęciach z folderow reklamowych wygląda to w miarę normalnie chociaż tutaj co Hugo wrzuciłeś to lekki dramat
dekiel 13 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 BMW skończyły się pomysły na modernizację grila i cudują. 'Toto' wygląda jak drzwiczki do luksusowego kurnika .
snow Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 nie wiem czy to modernizacja czy jakaś pomyłka wole pozostać przy starym moim poczciwym AUDI :]] przynajmniej nikt nie pomyli d*py z przodem
Rekomendowane odpowiedzi