HOLMATRO Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Adam87 napisał: Kółeczka ładne Grzesiu, zrobisz fotkę jak leży ten rozmiar opony wzgledem felgi? Tych felg i opon jeszcze na oczy nie widziałem, ale wrzucam jak leżały dokładnie te same opony na felgach o tych samych parametrach tylko Rotorach w moim poprzednim aucie: obok mnie 19x9 et 29 szwagra z oponą 225/35. Po lewej 235/35 tez na 19x9 2
Adam87 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 42 minuty temu, HOLMATRO napisał: Tych felg i opon jeszcze na oczy nie widziałem, ale wrzucam jak leżały dokładnie te same opony na felgach o tych samych parametrach tylko Rotorach w moim poprzednim aucie: obok mnie 19x9 et 29 szwagra z oponą 225/35. Po lewej 235/35 tez na 19x9 Dzięki W moim letnim setupie jest 19x9.5 i chciałem właśnie zobaczyć jak leży oponka. Jednak wybór będzie 235/35. Niedługo się pochwalę setupem. Pozdrawiam
HOLMATRO Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 9 godzin temu, Adam87 napisał: Dzięki W moim letnim setupie jest 19x9.5 i chciałem właśnie zobaczyć jak leży oponka. Jednak wybór będzie 235/35. Niedługo się pochwalę setupem. Pozdrawiam Czekam z niecierpliwością, co to za rolka na takiej szerokości 9 godzin temu, karol1981 napisał: Zacne kółko Milordzie Dziękuje Karolu, myślałem o jakimś custom zestawie jak twój, ale tak jak pisałem najrozsądniej było postawić na to. Sprawdzony set na moje drogi oraz potrzeby I oto dotarliśmy do ostatniego elementu modów na te wiosnę: znaczek RS4 - off, blenda pod rejestracje - off. Pod nią jest plaster miodu bez żadnych dziwnych przetloczeń pod blendę. Co myślicie? Dość kontrowersyjnie, ale od dawna chorowałem, zanim kupiłem dużo dyskutowałem z np szwagrem który zawsze gdzieś z tylu głowy głosem rozsądku doradza. Jutro wizyta w warsztacie i podsumowując, to graty które wpadną: 1
Monti Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Grill moze i troche kontrowersyjny ale malo spotykany, tym bardziej w zderzaku dtm. Może być kozak. Kiera tak jak mówiłem, zajeb.... Kolo ladne, tylko czy srebrny nie będzie zbyt nijaki?
HOLMATRO Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 52 minuty temu, monthrey12 napisał: Grill moze i troche kontrowersyjny ale malo spotykany, tym bardziej w zderzaku dtm. Może być kozak. Kiera tak jak mówiłem, zajeb.... Kolo ladne, tylko czy srebrny nie będzie zbyt nijaki? W zderzaku DTM seryjnie prócz grilla wszystkie kratki są w plaster miodu, wiec to się będzie zgadzało. Czy siadze i będzie pasowało do całokształtu - przekonam się jutro. Kół nie malowałem specjalnie, choć maja kilka niedoskonałości na rantach, bo nauczony doświadczeniem, długo z „igieł” bym się nie cieszył. Wole na luzie rysować to tu to tam bez śpiny a sypne je w grafit na przyszły sezon
FroS-t Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Co do kiery to logo i ring jak pisałeś czarne ale ja bym nie wrzucał również tego carbonu i zostawił też czarne. Grill wyjdzie fajnie, tak jak w tej czerwonej co Ci wrzuciłem w temat, a rolka myślę ze siadzie poprawnie ale mi teraz nic się nie podoba jeśli chodzi o koło, wiec może powinienem siedzieć cicho, tak czy inaczej żeby zobaczyć totalna klasykę przymierzyłbym koło szwagra....
marky2552 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 nooo grubo widzę zakładaj zakładaj to sobie kiedyś na żywo obczaję
HOLMATRO Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Teraz, marky2552 napisał: nooo grubo widzę zakładaj zakładaj to sobie kiedyś na żywo obczaję Ty, niewidomy? stanąłem z miesiąc temu drzwi w drzwi obok ciebie pod biedrą, stałem kwadrans bo Halina robiła zakupy, oczu znad telefonu ześ nie podniósł, odpaliłem auto i pojechałem 25 minut temu, FroS-t napisał: Co do kiery to logo i ring jak pisałeś czarne ale ja bym nie wrzucał również tego carbonu i zostawił też czarne. Grill wyjdzie fajnie, tak jak w tej czerwonej co Ci wrzuciłem w temat, a rolka myślę ze siadzie poprawnie ale mi teraz nic się nie podoba jeśli chodzi o koło, wiec może powinienem siedzieć cicho, tak czy inaczej żeby zobaczyć totalna klasykę przymierzyłbym koło szwagra.... Carbon - zostaje bezapelacyjnie, bo nie rzuca się mocno w oczy a cały środek mam w Carbonie, wiec dla mnie to był must-have. Koło szwagra - był taki pomysł, ale zanim się zdecydowałem to założył set lato wiec z handlu nici, musiałem szukać czegoś innego. Grill - w lipcu się zarzekałem ze zostanie seria, wyśmiałeś mnie - no i słusznie. Długo nie wytrzymałem
marky2552 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 3 minuty temu, HOLMATRO napisał: Ty, niewidomy? stanąłem z miesiąc temu drzwi w drzwi obok ciebie pod biedrą, stałem kwadrans bo Halina robiła zakupy, oczu znad telefonu ześ nie podniósł, odpaliłem auto i pojechałem pewnie czegoś szukałem ale nie pamiętam czego ale to nie stałeś S4 chyba nie ? bo tak to od razu bym widział a parę razy widziałem S4 pod biedrą ale zawsze samica siadała za kółko
FroS-t Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 39 minut temu, HOLMATRO napisał: Koło szwagra - był taki pomysł, ale zanim się zdecydowałem to założył set lato wiec z handlu nici, musiałem szukać czegoś innego. podnośnik i przymierzaj 40 minut temu, HOLMATRO napisał: Grill - w lipcu się zarzekałem ze zostanie seria, wyśmiałeś mnie - no i słusznie. Długo nie wytrzymałem Nic z tych rzeczy, ja tylko napisał "Eeeee" i wrzucił zdjęcie. Daleki jestem od wyśmiewania kogokolwiek
FroS-t Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 45 minut temu, HOLMATRO napisał: Carbon - zostaje bezapelacyjnie, bo nie rzuca się mocno w oczy a cały środek mam w Carbonie, wiec dla mnie to był must-have. Carbon by mi się widział ale jak byś go wrzucił tam gdzie jest alcantara, ścięty wieniec na dole i góra, ale to takie tam moje, zakładaj i zobaczymy 1
HOLMATRO Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 6 godzin temu, FroS-t napisał: Carbon by mi się widział ale jak byś go wrzucił tam gdzie jest alcantara, ścięty wieniec na dole i góra, ale to takie tam moje, zakładaj i zobaczymy Był taki projekt tez pierwotnie, ale właśnie ta wersja wydała mi się zbyt pstrokata, tutaj za dużo by się właśnie działo.. celownik na 12 tez byl, w ostatniej chwili kazałem nie robić. Niebawem wrzucam, zobaczymy jak będzie w budzie.
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Myśle ze to już kwestia gustu , ja wolałbym dwa większe elementy a reszta czarna , niż kilka malutkich ....
dayd_4 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 13 godzin temu, HOLMATRO napisał: Koło szwagra - był taki pomysł, ale zanim się zdecydowałem to założył set lato wiec z handlu nici, musiałem szukać czegoś innego. Jak będzie w końcu chwila, żeby usiąść ze szklanką na spokojnie pod domem, to zamienimy na próbę.
Czarek99 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Ten grill to ori rs4 czy cos innego? Bo jak z rsa to chyba nie podpasi pod zderzak dtm Edit. Już widzę, ze to nie ori. Masz jakiś namiar na ten grill? Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Czarek99
HOLMATRO Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2021 o 12:51, Czarek99 napisał: Ten grill to ori rs4 czy cos innego? Bo jak z rsa to chyba nie podpasi pod zderzak dtm Edit. Już widzę, ze to nie ori. Masz jakiś namiar na ten grill? Witaj, nie mam namiaru, wyłapałem ogłoszenie na facebooczku. Finalny set lato 2021, raczej nic już nie planuje, powiedzcie co myślicie, co poprawić co dopieścić. Myśle nad usunięciem blendy rejestracji, ale żeby to miało ręce i nogi muszę ściągnąć zderzak i pomalować maskownice belki na czarno żeby nie przebijała spod plastra miodu. pozdrawiam, STAY TUNED.. 4
afroo. Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Elegancko wyszło Te koło widzi mi się w trochę innym kolorze bo srebrne jakieś takie bez wyrazu na Twoim kolorze budy
Tkoczu_ Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Bardzo fajnie wyszło ! Ale felgi w grafit, a blendę usuwaj bo za dużo na tym grillu jest.. Ja jeszcze bym większe fifki wrzucił
FroS-t Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Grill i lampy mega, bardzo mi się podoba, koło, ja bym ujął to tak, ani c**jowe ani super, moim zdaniem „poprawne”, może faktycznie kolor by coś dał, bo za grzecznie jest, co do kierowcy moje zdanie znasz
Rekomendowane odpowiedzi