Anubiss Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) @tommy24 tylko że to avant, a ja nie posiadam tego przycisku w tylnej klapie, bo mam sedana :/ Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Anubiss
Anubiss Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobra panowie... dziś trochę nerwów bo nic mi nie wyszło dziś, oklejanie tylnych lamp - porażka, folia dosłownie taki szajs że nic nie szło zrobić, straciłem tylko 60zł. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Anubiss
Anubiss Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Wczoraj cały dzień robiłem lampy przednie - malowanie środków na czarny mat, ogólnie sprawa jak dla mnie była dość ciężka bo na wszystko trzeba było strasznie uważać żeby nie połamać nic efekt finalnie wygląda za***iście! Trochę nerwy mnie poniosły jak sprawdzałem w nocy bo widać że lampy (klosze) są do regeneracji - na dniach pewnie je ogarnę. Tu efekt aktualnie jak wygląda. Ps. co powiecie na czarny znaczek audi? przód + tył? Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Anubiss
BLENDEK Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Kwestia indywidualna, ale imo z czarnymi będzie lepiej. Wtedy też coś zrób z kratkami halogenów bo widzę też tam jakiś chrom masz. Na grillu znaczek w dół daj trochę bo za wysoko sobie siedzi 1
Anubiss Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 No właśnie się tak zastanawiam z tymi kratkami od halogenów bo kupiłem już z chromem a tanie nie były i ciekawe czy ja to tak pomaluje żeby nie zlazło na myjnia haha co do znaczka audi to faktycznie dałem go za wysoko. No i teraz też problem bo zamówiłem sobie chrom obudowy do lusterek no i listwy są w chromie haha
BLENDEK Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Lakiernik musiałby chrom ściągać prawdopodobnie żeby to nie schodziło później, ale nie jestem pewny Rób black jak tylko Ci się podoba, mi by siedział w Twoim kolorze.
Anubiss Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) @BLENDEK no własnie chodzi o to że mi się w cholerę black podoba mam taki "dziwny" kolor co widać zdjęcia wyżej haha. Jeszcze chciałbym pomalować całą podsufitkę na czarno + kierownica z bicepsami od kolegi z forum ale pewnie muszę się przygotować na jakieś 2-3 tysiące Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Anubiss
BLENDEK Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zalecałbym raczej szukać podsufitki etc. od wersji sline, malowanie na pewno nie wyjdzie perfekt
Anubiss Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @BLENDEK no właśnie też tak myślę bo sprawdzałem ceny to za 800-900 można kupić w naprawdę dobrym stanie, ale ciekawe ile będzie zabawy przy demontowaniu i czy nie połamie tego
BLENDEK Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Nie robiłem tego, ale podobno jest trudno Łatwo ją przełamać
Anubiss Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @BLENDEK myślę jeszcze nad dokładką do zderzaka, bo progi od sline są już u lakiernika (dokładkę jeszcze się zastanawiam jaką kupić i w jaki kolor pomalować, czy kolor auta czy czarny) co sądzisz?
BLENDEK Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Te dokładki typu maxton design średnio mi leżą, zainteresuj się zderzakiem od wersji Competition plus
Anubiss Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @BLENDEK też myślałem, ale ciężko wyrwać coś w dobrej cenie + jeszcze malowanie i kolejne 300-400 zł
BLENDEK Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Nie musisz od razu wszystkiego robić Mi te maxtony nie siadzą, jak coś zmieniać to tylko competition, ale zrobisz co będziesz uważał za słuszne Jak już się zdecydujesz na custom dokładkę to w black
Anubiss Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Dziś wleciało kilka bajerów do audicy, w tym jeszcze czekam na kierunkowskazy nowe no i listy progów idą do lakiernika Listwy sline progów Wycieraczki bosh aerotwin oznaczenia sline na boczki gadżet audi gekon adaptery żeby wyeliminować błędy spalonych żarówek we światłach cofania Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Anubiss
Anubiss Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dziś była wymiana elektrozaworu chłodzenia skrzyni biegów - część kupiona z ASO + wleciały dynamiczne kierunkowskazy lusterek wygląda obłędnie! video_2020-08-21_19-19-32.mp4 video_2020-08-21_19-19-37.mp4
Anubiss Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2020 @karolek_ust nie spodziewałem się aż takiego efektu, ale jest mega za***iście no i cena 150zł za komplet to tanio jak cholera a jakość naprawdę za***ista 1
Wandej Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Pozbądź się tylko tych szpetnych felg i będzie całkiem ładne auto Mody na + 1
Anubiss Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2020 @Wandej teraz to już kasy nie ma na nowe na następny sezon kupię nowe i 19. Teraz czekam na dodatkowo na dokładkę zderzaka od firmy mapet-tuning (kolor black piano)
Rekomendowane odpowiedzi