matyss___ Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Schowek po zamontowaniu otwieral sie sam ale juz ogarnełem..powiekszylem dziurki w mocowaniach schowka bo mi lekko przekaszało i nie domykalo..juz wszystko trzyma ... Edytowane 19 Stycznia 2022 przez matyss___
matyss___ Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2022 Dzisiaj zamowilem komplet dywanikow gumowych..przy aktualnej pogodzie myślę że bedzie to dobre rozwiązanie..
staniek Opublikowano 27 Stycznia 2022 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Mam te dywaniki (oprócz maty do bagażnika) i ogólnie to według mnie koncepcja dobra, trochę gorzej z wykonaniem (i nie mam tu na myśli jedynie dopasowania) Gdyby producent trochę bardziej się przyłożył mogłyby to być naprawdę fajne i wyjątkowe dywaniki. Tylne zrobili uniwersalne do B6/7 i dzięki temu w B6 słabo pasuje lewy tył, a chyba w B7 prawy? Nie dość, że przód i tak by im pasował do trzech modeli B6/7/exeo to jeszcze na siłę zrobili żeby tył również pasował Ale jak dostaniesz to sam wyrobisz sobie opinię. Ogólnie mogą być
matyss___ Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2022 30 minut temu, staniek napisał: Mam te dywaniki (oprócz maty do bagażnika) i ogólnie to według mnie koncepcja dobra, trochę gorzej z wykonaniem (i nie mam tu na myśli jedynie dopasowania) Gdyby producent trochę bardziej się przyłożył mogłyby to być naprawdę fajne i wyjątkowe dywaniki. Tylne zrobili uniwersalne do B6/7 i dzięki temu w B6 słabo pasuje lewy tył, a chyba w B7 prawy? Nie dość, że przód i tak by im pasował do trzech modeli B6/7/exeo to jeszcze na siłę zrobili żeby tył również pasował Ale jak dostaniesz to sam wyrobisz sobie opinię. Ogólnie mogą być Mam to samo w a3 8p i pasuja idealnie..zobaczmy tutaj jak to bedzie pasowalo
matyss___ Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2022 A więc.W a3 mam miekką gumę a tutaj jest to dość twarde...wszystko pasuje prócz prawego tylu..lewy siedzi idealnie a ten prawy nie wskakuje...z ciekawosci napisze do firmy ktora wysylała i zobaczymy co odpisza..
pelonek1 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 20 minut temu, matyss___ napisał: prawy nie wskakuje Zamieniałeś je miejscami?
matyss___ Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2022 2 godziny temu, pelonek1 napisał: Zamieniałeś je miejscami? Tak
Tkoczu_ Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 W dniu 11.12.2021 o 23:24, matyss___ napisał: felga ma 9 cali 8,5
matyss___ Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Tkoczu_ napisał: 8,5 Aha nawet nie sprawdzalem...na wiosne pierwsza przymiarka
matyss___ Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Opublikowano 2 Lutego 2022 W dniu 27.01.2022 o 17:44, staniek napisał: Mam te dywaniki (oprócz maty do bagażnika) i ogólnie to według mnie koncepcja dobra, trochę gorzej z wykonaniem (i nie mam tu na myśli jedynie dopasowania) Gdyby producent trochę bardziej się przyłożył mogłyby to być naprawdę fajne i wyjątkowe dywaniki. Tylne zrobili uniwersalne do B6/7 i dzięki temu w B6 słabo pasuje lewy tył, a chyba w B7 prawy? Nie dość, że przód i tak by im pasował do trzech modeli B6/7/exeo to jeszcze na siłę zrobili żeby tył również pasował Ale jak dostaniesz to sam wyrobisz sobie opinię. Ogólnie mogą być Zlożyłem reklamacje na ten prawy tył. Kazali porobic zdjecia i czekam na odpowiedz..Jak odpisza dam znac..
matyss___ Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 Przymierzyłem dzisiaj na jedna stronę 19 letnie.Napewno trzeba zamontować dystanse...myslalem o 15-17mm na ťył i 10 mm na przód..przy okazji sprawdzilem czy fabryczna dojazdowka 17 wejdzie pod 345 z przodu - jest ciasno ale nic nie ociera 2
matyss___ Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 W dniu 14.02.2022 o 16:02, Tkoczu_ napisał: Pakuj 20mm na tył i bd gitara Wlasnie paczka dotarla.. 2x15mm na przód i 2x 17mm na tył plus śruby kulowe...
Rob@k Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Całkiem inaczej się prezentuje. Tylko pomysł o obniżeniu chociaż przodu. Ja też założyłem już kółka letnie, a tu dzisiaj rano zonk, śniegu nawaliło 1
matyss___ Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Opublikowano 4 Marca 2022 4 godziny temu, Rob@k napisał: Całkiem inaczej się prezentuje. Tylko pomysł o obniżeniu chociaż przodu. Ja też założyłem już kółka letnie, a tu dzisiaj rano zonk, śniegu nawaliło Chodzi o montaz tależyków od b5?Ile to obniza?
george Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 50 minut temu, matyss___ napisał: Chodzi o montaz tależyków od b5?Ile to obniza? 15 mm z tego co kojarzę.
Tkoczu_ Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) 21 minut temu, george napisał: 15 mm z tego co kojarzę. Różnie, ale do 21mm Edytowane 4 Marca 2022 przez Tkoczu_
Rob@k Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Nie takie cos Edytowane 4 Marca 2022 przez Rob@k
Rekomendowane odpowiedzi