Opublikowano 10 Stycznia 20215 l 44 minuty temu, gagat3k napisał: Tak z ciekawości, ile liczą za montaż? Pewnie montaż już gratis
Opublikowano 10 Stycznia 20215 l 7 godzin temu, NelsonPL napisał: To Moja sprawa na co wydaje swoje pieniądze. Ja obrałem drogę oryginalnych dodatków a nie taniego chińskiego badziewia. Tak--Wszystko robię w ASO Cenie sobie profesjonalizm, a nie robota u jakiegoś Kazia w nic niewartym warsztacie bo taniej. Co do kamerki to nagrywa w Full HD czyli jakość jest b.dobra. Proszę....ogarnij się
Opublikowano 10 Stycznia 20215 l W dniu 29.08.2020 o 23:10, NelsonPL napisał: Jak już idziesz drogą OEM+ to wymień ten chiński wyrób, dedykowany zresztą do B6/B7. Wykorzystasz przy tym kupione wyjmaki do plastików/tapicerki, bo tak to chyba leżą i się kurzą skoro ze wszystkim do ASO jeździsz.
Opublikowano 10 Stycznia 20215 l zatankować do pełna. Ale nie w ASO tankujesz i się nie boisz że nie oryginalne paliwo.....?
Opublikowano 10 Stycznia 20215 l Jakość wykonania lepszą bo w Aso maja rękawiczki gumowe 3M a Kazik w garażu robi bez hehe. Masakra a czasem w Aso to połowa młodych po technikum bez dużego doświadczenia bo wszystko robi z kartki albo elsy
Opublikowano 11 Stycznia 20215 l To moze popros zeby w aso zdjęcia auta zrobili żebyś mógł wrzucić tutaj na forum. Bo tego chyba też nie ogarniasz , zdjęcia i filmy bez aso u Kazika to nie to niestety
Opublikowano 11 Stycznia 20215 l W dniu 10.01.2021 o 17:22, NelsonPL napisał: Po co sam ma się brudzić i coś robić jak w tym czasie mogę sobie popijać kawkę w ASO. Robotę zostawiam dla fachowca. Ja tylko mogę sobie olej dolać, płyny i zatankować do pełna. Mnie zamienniki i chińskie dodatki nie interesują. Taki obrałem kurs dla swojej ślicznotki i tego się trzymam. Każdy ma inny gust. Gałeczkę kolego masz w ogóle nie od tego modelu i jest to najtańszy zamiennik z aliexpress (china). Musisz do ASO jechać na montaż teraz żeby nie wyjść na hipokrytę Edytowane 11 Stycznia 20215 l przez BLENDEK
Opublikowano 11 Stycznia 20215 l 26 minut temu, BLENDEK napisał: Gałeczkę kolego masz w ogóle nie od tego modelu i jest to najtańszy zamiennik z aliexpress (china). Musisz do ASO jechać na montaż teraz żeby nie wyjść na hipokrytę Co Ty, przecież to model Ultra S4, blachy mówią same za siebie
Opublikowano 11 Stycznia 20215 l W dniu 10.01.2021 o 19:14, marcin_o23 napisał: kawa w ASO - piłem lepszą, tam też pracują ludzie i co pomyślą o facecie który nie nasunie na rurę wydechową nakładki że lewar jakiś Co gość nastukał reakcji... chyba jakiś rekord
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l W dniu 10.01.2021 o 14:18, NelsonPL napisał: Cenie sobie profesjonalizm, a nie robota u jakiegoś Kazia w nic niewartym warsztacie bo taniej. Rozumiem kupowanie części w ASO, drogich bajerów a nawet korzystanie z usług serwisowych, ale takie komentarze aż kłują w oczy. Ultrafachowiec z ASO to też mechanik (a przynajmniej mam taką nadzieję), który zaczynał "u Kazia w nic niewartym warsztacie". Nie słyszałem póki co o szkole ultrafachowców pod szyldem Autoryzowanego Serwisu. Boję się pomyśleć kim w Twoim mniemaniu są takie osoby jak ja, którzy mechanikami z wykształcenia nie są, o swoje samochody dbają samodzielnie a często jeszcze są przeświadczeni, że dla swojego wozu są najlepszym fachowcem Niemniej jednak gratuluję udanego zakupu, radości z posiadanego auta i rozwijającej się na swój sposób pasji Edytowane 12 Stycznia 20215 l przez R4xx
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l Mnie tylko zastanawia skoro masz taki sos na ori dodatki to czemu odrazu nie wziałeś lifta albo chociażby 2.0 TFSI
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l 37 minut temu, kristof91 napisał: Mnie tylko zastanawia skoro masz taki sos na ori dodatki to czemu odrazu nie wziałeś lifta albo chociażby 2.0 TFSI No nie było w wersji ULTRA tylko zwykle podrobione s lajny. Heh
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l 37 minut temu, karolek_ust napisał: No nie było w wersji ULTRA tylko zwykle podrobione s lajny. Heh Może tą jeździł sam Dave Gahan?
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l Widać, że jakość zdjęcia porównywalna z jakością wideorejestratora z ASO, jest na co popatrzeć
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Zamek-Rabsztyn Fajny zamek, tylko jakiś passat rozprasza
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l Panowie nie ma się co spinać. Nie widzę sensu gnojenia kolegi bo zleca wykonanie napraw czy innych usług w ASO. Znam ludzi, którzy jadą wymienić żarówkę i baterię w kluczyku do ASO. I co? I też należy ich potępiać? To ich wola i skoro tak wybrali to ich sprawa. To nie zabronione. Idźcie gnoić osoby wsadzające hidy ledy i inne wynalazki do H7 i wycinających katy i dpfy. Oni szkodzą w przeciwieństwie do kolegi nam wszystkim. Po części kolega ma rację z ASO. Nie wszystkie warsztaty i mechanicy (choćby nie wiem jacy byli dobrzy) mają dostęp do bazy danych, specjalnych narzędzi oraz oprogramowania producenta więc nie zawsze wizyty w ASO mijają się z celem.