Opublikowano 23 Lutego 20215 l Czasem nie wierze że ten temat taki „fejm” zdobył . Ja za wszystkie mody w aucie dałem mniej niż tutaj za te dodatki no ale cóż .
Opublikowano 24 Marca 20215 l Autor Kolejny malutki element układanki. Oryginalne nakrętki na wentyle.
Opublikowano 25 Marca 20215 l Ty nie umiesz zrobić jednej twojej foty tylko wrzucasz 5 fotek z neta????
Opublikowano 25 Marca 20215 l 4 godziny temu, kristof91 napisał: Ty nie umiesz zrobić jednej twojej foty tylko wrzucasz 5 fotek z neta???? Bo zdjęcie tez musi być ORI
Opublikowano 25 Marca 20215 l Godzinę temu, NelsonPL napisał: Wrzucę swoje jak przesyłka przyjdzie. Czekam na kuriera. a zamówiłeś już?
Opublikowano 25 Marca 20215 l Autor 3 minuty temu, kristof91 napisał: a zamówiłeś już? Oczywiście. Zamówione wczoraj. Jutro dostawa.
Opublikowano 25 Marca 20215 l Jadą z Niemiec Dyfuzor i wideorejestrator już dojechały? Edytowane 25 Marca 20215 l przez R4xx
Opublikowano 25 Marca 20215 l A już się chciałem zapytać czy coś się dzieje w temacie. Dzieje się dzieje widać bardzo "dużo" ... . Jak w większości są tylko zdjęcia z neta i nic więcej. Kolega @NelsonPL to chyba bajkopisarz i to niemały, chociaż wcześniej miałem inne zdanie na Twój temat. Edytowane 29 Marca 20215 l przez pelonek1
Opublikowano 27 Marca 20215 l Mi jeszcze nie zawinęli a mam założone już 3 lata. Kupowałem w ASO... P.S. Pewnie dlatego że tak gówniane pomyślane bo żeby to wyglądało musiałem złotawy gwint wentyla pomalować na czarno bo lekko wystawał z pod nakrętki. Nadmienię tylko że są one według ASO dedykowanej pod moje fabryczne koła czyli wyposażone w wentylki gumowe Musiałem potem do ASO po czarną farbkę jechać...
Opublikowano 27 Marca 20215 l 16 minut temu, kamelus_ napisał: Mi jeszcze nie zawinęli a mam założone już 3 lata. Kupowałem w ASO... P.S. Pewnie dlatego że tak gówniane pomyślane bo żeby to wyglądało musiałem złotawy gwint wentyla pomalować na czarno bo lekko wystawał z pod nakrętki. Nadmienię tylko że są one według ASO dedykowanej pod moje fabryczne koła czyli wyposażone w wentylki gumowe Musiałem potem do ASO po czarną farbkę jechać... Wątpię, żebyś miał na felgach pierwsze opony, na których auto opuściło fabrykę i co za tym idzie pierwsze wentyle. Przy każdej zmianie opon wentyle są wymieniane i to wulkanizator wstawił Ci te wentyle a nie ASO więc nie ponoszą tu żadnej winy, że musiałeś lakierować. Edytowane 27 Marca 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 27 Marca 20215 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Wątpię, żebyś miał na felgach pierwsze opony, na których auto opuściło fabrykę i co za tym idzie pierwsze wentyle. Przy każdej zmianie opon wentyle są wymieniane i to wulkanizator wstawił Ci te wentyle a nie ASO więc nie ponoszą tu żadnej winy, że musiałeś lakierować. Ten to zawsze coś mądrego musi dodać... Człowieku mam to auto od nowości na fabrycznych oponach
Opublikowano 27 Marca 20215 l 4 minuty temu, kamelus_ napisał: Ten to zawsze coś mądrego musi dodać... Człowieku mam to auto od nowości na fabrycznych oponach Jasne
Opublikowano 27 Marca 20215 l Teraz, Muskel1 napisał: Jasne Żeby było ciekawiej na zimowe koła pompejki które gumowałem od zera pasują idealnie
Opublikowano 27 Marca 20215 l Autor Jeszcze czekam na kuriera. Nie spieszą się (DHL) Edytowane 27 Marca 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 28 Marca 20215 l Panowie @kamelus_ i @Muskel1.. Kolega @NelsonPL przecież od samego początku pisze, że samochód serwisuje tylko w ASO. Skąd ta panika, że nie będą pasować? Na ori wentyle siądą, że mucha nie siada Edytowane 28 Marca 20215 l przez R4xx