pelonek1 Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 Nie lepiej napisać jak już coś kupisz i dostaniesz przesyłkę, albo najlepiej jak zamontujesz, bo tak to 2
karolek_ust Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Nie ma jednak szans na kupienie projektorów(,ringi) w Niemczech.. Sprawdzili wszystkie ASO w Niemczech i w Pl. Dzwonili przed chwila i chcą oddać wplacona kasę. Juz teraz zamawiam z USA. Przeciez były zamówione w USA to nie zrezygnowałes bo mają w ASO Niemcy i zostały ,zamówione i za tydzień będą już lecą . Pierwsze z USA statek ,zwrócił z towarem Potem z Niemiec z ASO listonosz jechał na rowerze i wpadł do rowu i ,gubił ostatni komplet projektorów . Chłopie jak piszą koledzy jak już coś będzie to zrób zdjęcie pokaż a nie takie historie które nikogo nie obchodzi co i skąd idzie . Czy to ważne jak ktoś kupi coś do Auta czy z olx czy allegro . Będzie coś to chwal się a nie . 3
ivan1977 Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 5 godzin temu, NelsonPL napisał: Nie ma jednak szans na kupienie projektorów(,ringi) w Niemczech.. Sprawdzili wszystkie ASO w Niemczech i w Pl. Dzwonili przed chwila i chcą oddać wplacona kasę. Juz teraz zamawiam z USA. Gościu w celu zweryfikowania Twoich wypocin. Chcąc zamówić projektory do mojej B8 sprawdziłem w ASO który mieści się dosłownie 400m od miejsca mojego zamieszkania i wszystko dostępne w sumie od ręki wystarczy zamówić i są do odbioru dnia następnego Podane jak na tacy gość mi takie projektory zaproponował 4G0052130G, 4G0052130H, , 4G0052133G, 4G0052133H, wszystko dostępne łącznie z projektorami ze znaczkiem FC Bayer Munchen+Ringi+przejściówki pod dany model audi koszt około 115 euro a 135 euro w zależności co bym wybrał te ze znaczkiem Bayer ok 150-160 euro są też takie po ok 200-230 euro jaka jest różnica nie dopytałem Więc przestań wkońcu pisać bajki Już raz pisałeś że zamówiłeś w DE niestety nie było potem zamówiłeś w Stanach lecz zrezygnowałeś ponownie zamówiłeś w DE i w tym tygodniu miały być lecz po pytaniu któregoś z forumowiczów co z projektorami nagle dostałeś tel że nie dostępne w DE A ja Ci napiszę są dostępne w DE praktycznie w każdym ASO więc nie pal janka że nie ma mieszkam tu na stałe i dostępność części w ASO jest ogromna Gdyby Twoi specjaliści z ASO mieli choć trochę wiedzy zamówili by Ci projektory na Ebay-u gdzie też są dostępne od ręki ponieważ sprzedaje je ASO Niemcy Na koniec dodam że jesteś komediantem z rozdwojeniem jazni szukasz poklasku lub akceptacji dla własnej osoby masz mega problem natury umysłowej ktorego nie wyleczysz na forum lecz u dobrego specjalisty Edytowane 10 Maja 2022 przez ivan1977 10
ivan1977 Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 1 minutę temu, Dev napisał: Mitoman prawdopodobnie notoryczny kłamca czyli Mitoman Siedzi cicho nic nie mówi to i tak kłamie lub myśli nad kłamstwem
NelsonPL Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 41 minut temu, ivan1977 napisał: Gościu w celu zweryfikowania Twoich wypocin. Chcąc zamówić projektory do mojej B8 sprawdziłem w ASO który mieści się dosłownie 400m od miejsca mojego zamieszkania i wszystko dostępne w sumie od ręki wystarczy zamówić i są do odbioru dnia następnego Podane jak na tacy gość mi takie projektory zaproponował 4G0052130G, 4G0052130H, , 4G0052133G, 4G0052133H, wszystko dostępne łącznie z projektorami ze znaczkiem FC Bayer Munchen+Ringi+przejściówki pod dany model audi koszt około 115 euro a 135 euro w zależności co bym wybrał te ze znaczkiem Bayer ok 150-160 euro są też takie po ok 200-230 euro jaka jest różnica nie dopytałem Więc przestań wkońcu pisać bajki Już raz pisałeś że zamówiłeś w DE niestety nie było potem zamówiłeś w Stanach lecz zrezygnowałeś ponownie zamówiłeś w DE i w tym tygodniu miały być lecz po pytaniu któregoś z forumowiczów co z projektorami nagle dostałeś tel że nie dostępne w DE A ja Ci napiszę są dostępne w DE praktycznie w każdym ASO więc nie pal janka że nie ma mieszkam tu na stałe i dostępność części w ASO jest ogromna Gdyby Twoi specjaliści z ASO mieli choć trochę wiedzy zamówili by Ci projektory na Ebay-u gdzie też są dostępne od ręki ponieważ sprzedaje je ASO Niemcy Na koniec dodam że jesteś komediantem z rozdwojeniem jazni szukasz poklasku lub akceptacji dla własnej osoby masz mega problem natury umysłowej ktorego nie wyleczysz na forum lecz u dobrego specjalisty Pleciesz głupoty. Dostępne to są (mała wtyczka) lub z przejściówkami tz adapter. Jakbyś uważnie czytał to byś wiedział że mnie interesują tylko z szeroką wtyczką. Nie bawię się w żadne adaptery itp Już zamówione i zapłacone w USA--takie jak być powinny.
ivan1977 Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 34 minuty temu, NelsonPL napisał: Pleciesz głupoty. Dostępne to są (mała wtyczka) lub z przejściówkami tz adapter. Jakbyś uważnie czytał to byś wiedział że mnie interesują tylko z szeroką wtyczką. Nie bawię się w żadne adaptery itp Już zamówione i zapłacone w USA--takie jak być powinny. Gościu jak mi gość tłumaczył 4G0052133G i 4G0052130G są z małą wtyczką zaś 4G0052130H i 4G0052133H są z szeroką wtyką 1,3 cm i obydwie są dostępne w każdym praktycznie ASO w DE od ręki i nie pisz mi że plotę głupoty jak na razie Ty się tu zbłazniłeś duża wtyka AUDI Einstiegleuchte_4G0052130H - myparto.com WWW.MYPARTO.COM Kaufen Sie bei uns ORIGINAL Audi Einstiegsbeleuchtung quattro Schriftzug LED 2er Set 4G0052130H! Markenware zum Top-Preis! i mała wtyka Einstiegsleuchten Original Audi Ringe LED Schriftzug Projektor Türbeleuchtung 4G0052133G SHOP.AHW-SHOP.DE Für eine überzeugend sportliche Performance: Die Einstiegs-LED projiziert das "Audi-Ringe" Logo beim Öffnen der vorderen Fahrzeugtüren auf den… Edytowane 10 Maja 2022 przez ivan1977 2
karolek_ust Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Ojjj i znów bajeczka nie wyszła . Może jeszcze nic straconego bo statek znów nie dopłynie z USA
marcin_o23 Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) 15 godzin temu, NelsonPL napisał: Nie ma jednak szans na kupienie projektorów(,ringi) w Niemczech.. Sprawdzili wszystkie ASO w Niemczech i w Pl. Dzwonili przed chwila i chcą oddać wplacona kasę. Juz teraz zamawiam z USA. ASO sprawdza stan magazynowy w AUDI, nie w innych ASO, ani w Pl ani w DE Edytowane 11 Maja 2022 przez marcin_o23
Norbas Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Jeżeli maja oddział w innym miejscu to mogą sprawdzić stan magazynowy.
marcin_o23 Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 możliwe, ale ASO w Katowicach nie będzie dzwonić po wszystkich ASO w DE i szukać starych lampek, bez jaj, codziennie odbieram graty w ASO i trochę wiem jak to działa , zapewne cała EU szuka mu tych LED
Norbas Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 No nie, dzwonić po innych krajach czy aso pod innym właścicielem nie widze w temacie spinka.pl jak nic ?
vvalery Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Odnoszę wrażenie, że Nelson ma z Was niezłą bekę Naprawdę traktujecie to poważnie i swoje odpowiedzi czy też wypowiedzi ? Przecież to jest jedna wielka beka, gdzie człowiek pęka ze śmiechu czytając brane na serio komentarze, widząc zdenerwowanie czy też inne zaangażowanie. Edytowane 11 Maja 2022 przez vvalery 2
ivan1977 Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) 2 godziny temu, marcin_o23 napisał: możliwe, ale ASO w Katowicach nie będzie dzwonić po wszystkich ASO w DE i szukać starych lampek, bez jaj, codziennie odbieram graty w ASO i trochę wiem jak to działa , zapewne cała EU szuka mu tych LED Tu nie chodzi o to że ASO PL ma dzwonić do ASO DE tylko o to że ASO PL zamówiło mu niby projektory w ASO DE które jak się jednak okazało są niby nie dostępne a są dostępne kłamstwo pogania kłamstwo pomijam już fakt że niby ASO PL sprawdziło mu stany magazynowe w DE gdyby tak faktycznie było i pracownicy ASO PL byli ogarnięci to zamówili by mu projektory choćby na Ebay-u gdzie sprzedaje też ASO DE i projektory są dostępne od ręki Tak jak pisałem projektory są dostępne w całej grupie Stegelmann nie raz robiłem u nich zakupy i dziś zamawiasz najpózniej po 2 dniach towar jest do odbioru a on niby zamówił w ASO PL już jechały do PL pewnie ASO nie dostalo potwierdzenia nadania paczki choć w DE to standard że masz potwierdzenie nadania czekał na nie kilka tygodni i one już były do odbioru a tu się okazuję że jednak są nie dostępne No komedia mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi paczka niby była już na aucie u kuriera (wcześniej na statku) bo była do odbioru za tydzień a tu lipa i jednak paczki nie ma bo projektory są niby nie dostępne nosz ku.....wa Celem potwierdzenia pierwsze co znalazłem wpisując w google pomijam fakt że pytałem też osobiście i do wyboru były zarówno z małą wtyką jak i z dużą wzór rownież do wyboru jaki mi odpowiada do konkretnego modelu A4 B8 Audi Original Einstiegsbeleuchtung | Autohaus Stegelmann WWW.STEGELMANN-LEMGO.AUDI Die Einstiegs-LEDs sorgen für Sicherheit beim Einsteigen & einer sportliche Optik. Entdecken Sie die neuen Varianten jetzt bei Ihrem Audi Händler. Edytowane 11 Maja 2022 przez ivan1977
vvalery Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Godzinę temu, ivan1977 napisał: Tu nie chodzi o to że ASO PL ma dzwonić do ASO DE tylko o to że ASO PL zamówiło mu niby projektory w ASO DE które jak się jednak okazało są niby nie dostępne a są dostępne kłamstwo pogania kłamstwo pomijam już fakt że niby ASO PL sprawdziło mu stany magazynowe w DE gdyby tak faktycznie było i pracownicy ASO PL byli ogarnięci to zamówili by mu projektory choćby na Ebay-u gdzie sprzedaje też ASO DE i projektory są dostępne od ręki Tak jak pisałem projektory są dostępne w całej grupie Stegelmann nie raz robiłem u nich zakupy i dziś zamawiasz najpózniej po 2 dniach towar jest do odbioru a on niby zamówił w ASO PL już jechały do PL pewnie ASO nie dostalo potwierdzenia nadania paczki choć w DE to standard że masz potwierdzenie nadania czekał na nie kilka tygodni i one już były do odbioru a tu się okazuję że jednak są nie dostępne No komedia mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi paczka niby była już na aucie u kuriera (wcześniej na statku) bo była do odbioru za tydzień a tu lipa i jednak paczki nie ma bo projektory są niby nie dostępne nosz ku.....wa Celem potwierdzenia pierwsze co znalazłem wpisując w google pomijam fakt że pytałem też osobiście i do wyboru były zarówno z małą wtyką jak i z dużą wzór rownież do wyboru jaki mi odpowiada do konkretnego modelu A4 B8 Audi Original Einstiegsbeleuchtung | Autohaus Stegelmann WWW.STEGELMANN-LEMGO.AUDI Die Einstiegs-LEDs sorgen für Sicherheit beim Einsteigen & einer sportliche Optik. Entdecken Sie die neuen Varianten jetzt bei Ihrem Audi Händler. Ivan z mała wtyczką są do B9 (plug & play). Jeden z kolegów z forum załatwił nam komplet ORYGINAŁÓW (4szt.) za jedyne 300 zł.
ivan1977 Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) 37 minut temu, vvalery napisał: Ivan z mała wtyczką są do B9 (plug & play). Jeden z kolegów z forum załatwił nam komplet ORYGINAŁÓW (4szt.) za jedyne 300 zł. Tak jak pisałem są dostępne z małą wtyką i adapterem jak i z dużą 1.3 cm od ręki ja pytałem o dużą wtyczkę bo o ile pamiętam taką mam w aucie dla tego gość w opcji podał mi też nr z małą wtyczką i adapterem w razie czego miałem na spokojnie to sprawdzić i dać mu znać 300 zł bardzo dobra cena za 4 szt ja niestety musiał bym wydać ok 250-300 euro za 4 szt przy 2 autach kwota robi się spora jak za ledy wpadły nie OEM i jest ok jak dla mnie efekt prawie taki sam jak OEM kupiłem o takie i nie miałem problemu z wtyczką te akurat powędrowały do A6 Edytowane 11 Maja 2022 przez ivan1977 1
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Opublikowano 11 Maja 2022 50 minut temu, ivan1977 napisał: Tak jak pisałem są dostępne z małą wtyką i adapterem jak i z dużą 1.3 cm od ręki ja pytałem o dużą wtyczkę bo o ile pamiętam taką mam w aucie dla tego gość w opcji podał mi też nr z małą wtyczką i adapterem w razie czego miałem na spokojnie to sprawdzić i dać mu znać 300 zł bardzo dobra cena za 4 szt ja niestety musiał bym wydać ok 250-300 euro za 4 szt przy 2 autach kwota robi się spora jak za ledy wpadły nie OEM i jest ok jak dla mnie efekt prawie taki sam jak OEM kupiłem o takie i nie miałem problemu z wtyczką te akurat powędrowały do A6 Nie oryginalne mnie nie interesują-jakoś jest dużo gorsza. Na E-bayu są ale za 1400-1000zł --taką cenę to ja dziękuję. Już idą z USA za niecałe 700zł (normalna cena)
kris_91 Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 28 minut temu, NelsonPL napisał: Nie oryginalne mnie nie interesują-jakoś jest dużo gorsza. Na E-bayu są ale za 1400-1000zł --taką cenę to ja dziękuję. Już idą z USA za niecałe 700zł (normalna cena) Jak ida przecież już dawno szły? Piechotą? Człowieku...
YoGi1984 Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Ten temat to jest złoto tego forum, a pan Lem to mógłby się jeszcze wiele nauczyć w temacie fantastyki od kolegi Ultra Nelsona :-) ŻeNuAa 1
Rekomendowane odpowiedzi