Leszczonka Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Kto bogatemu zabroni bedzie najbardziej wyrezane b8 na forum ?
marcin_o23 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 2 minuty temu, NelsonPL napisał: Na allegro nic nie kupuje--Będę kupował w ASO i tam też montował. zawsze potrafisz mnie rozbawić
kris67 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Na allegro nic nie kupuje--Będę kupował w ASO i tam też montował. ASO na Allegro ròwnież mają konta i sprzedają ori rzeczy
Michu1996 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 minutę temu, kris67 napisał: ASO na Allegro ròwnież mają konta i sprzedają ori rzeczy
marcin_o23 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 przeglądam ten temat i widzę że sporo palisz, do tego zioło chyba wątpliwej jakości, tu jest nie ważne czy kupujesz w aso czy też nie, poza zdjęciem nowych dywaników (nie wiadomo czy zdjęcie twojego auta) i nakładek na końcówki to tylko opowiadasz co zamówisz w aso, najpierw kup, zamontuj a później się chwal
Blanky84 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 godzinę temu, marcin_o23 napisał: przeglądam ten temat i widzę że sporo palisz, do tego zioło chyba wątpliwej jakości, tu jest nie ważne czy kupujesz w aso czy też nie, poza zdjęciem nowych dywaników (nie wiadomo czy zdjęcie twojego auta) i nakładek na końcówki to tylko opowiadasz co zamówisz w aso, najpierw kup, zamontuj a później się chwal Oo to to 9 stron tematu i zero konkretów
NelsonPL Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Pewnie że to Moje auto. Od lipca jestem właścicielem tej ślicznotki. Rejestracja to pokazuje. Jestem Fanem Depeche Mode. Więcej jak chcesz wiedzieć o mnie to wpisz w google NelsonPL Tworzę od 2013 roku spolszczenia do gier na PC i mam swoją stronę internetową. 3 godziny temu, Leszczonka napisał: Kto bogatemu zabroni bedzie najbardziej wyrezane b8 na forum ? Plany mam ogromne. Będzie jeszcze sporo nowości. Edytowane 31 Stycznia 2021 przez NelsonPL
Blanky84 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Wpisałem w google ? Bawisz i uczysz kolego, ale bardziej bawisz tymi twoimi wyprawami z lat 90' wrzuconymi na FB. O stronce nie wspomnę dla mnie Żenua ?
szafa Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 12 godzin temu, NelsonPL napisał: Pewnie że to Moje auto. Od lipca jestem właścicielem tej ślicznotki. Rejestracja to pokazuje. Jestem Fanem Depeche Mode. Więcej jak chcesz wiedzieć o mnie to wpisz w google NelsonPL Tworzę od 2013 roku spolszczenia do gier na PC i mam swoją stronę internetową. Plany mam ogromne. Będzie jeszcze sporo nowości. Mogłeś się tym nie chwalić, opinie o Tobie na innych forach wszystko wyjaśniają. Pozdrawiam. 6
NelsonPL Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Kolejny element układanki: Nakładki (foto) Czas na dyffuzor... Dziś dowiedziałem się co i jak i za ile w ASO. Dyffuzor: 1500zł Malowanie: 800 - 1000zł Montaż 500-600 zł Edytowane 2 Lutego 2021 przez NelsonPL
gagat3k Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Hahahahahahahahahaha Cena usług to piękna. Nie podpisujesz się tam na fakturach "jeleń"? 4
NelsonPL Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) 8 minut temu, gagat3k napisał: Hahahahahahahahahaha Cena usług to piękna. Nie podpisujesz się tam na fakturach "jeleń"? A co? zazdrościsz? Ja Ciebie nie obrażam. (naucz się trochę kultury) Edytowane 2 Lutego 2021 przez NelsonPL
gagat3k Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 31 minut temu, NelsonPL napisał: A co? zazdrościsz? Ja Ciebie nie obrażam. (naucz się trochę kultury) Czego mam zazdrościć? Braku racjonalnego podejścia do życia, braku wszelkich umiejętności manualnych? Czy tego pisania w nawiasach? Poza tym nie obraziłem Cię, a zapytałem. (Naucz się czytać ze zrozumieniem)
kamelus_ Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Koleś ma ewidentnie jakiś kompleks. Przykre...
Tkoczu_ Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: A co? zazdrościsz? Ja Ciebie nie obrażam. (naucz się trochę kultury) Kultura swoją droga i tu masz racje. ale kto ma ci zazdrościć tego wszystkiego? Podejrzewam że 99,99% ludzi by pojechało kupić eske zamiast wydawać tyle pieniędzy w pierdy. A Wy wszyscy darujcie sobie zbędne komentarze bo donikąd to prowadzi, kuje w oczy to nie obserwujcie, proste. 3 1
karolek_ust Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 No za dyfuzor montaż 600 płn to tyle co niektórzy płacą za serwis olejowy
Leszczonka Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 19 godzin temu, NelsonPL napisał: Kolejny element układanki: Nakładki (foto) Czas na dyffuzor... Dziś dowiedziałem się co i jak i za ile w ASO. Dyffuzor: 1500zł Malowanie: 800 - 1000zł Montaż 500-600 zł Tanie te Aso u Siebie masz,poszukałbym gdzie indziej bo ci za te pieniądze napewno fuszerkę odwalą,dobre aso raz tyle jeszcze bierze 1
NelsonPL Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Pytałem w dwóch ASO --cena wszędzie podobna. W ASO fuszerki nie odwalają.... (korzystam nie pierwszy raz) Powinienem się cenowo zmieścić w 3000-3500 ze wszystkim. Edytowane 3 Lutego 2021 przez NelsonPL
kris_91 Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 18 minut temu, NelsonPL napisał: Pytałem w dwóch ASO --cena wszędzie podobna. W ASO fuszerki nie odwalają.... (korzystam nie pierwszy raz) Powinienem się cenowo zmieścić w 3000-3500 ze wszystkim. Moja A5 miała 2 razy zderzak malowany w ASO na naprawie AC i po 2 razach kolor dalej nie byl taki jak ma być. 3 raz malowała mała firma lakiernicza i jest igła. Także zejdz na ziemie:D
Rekomendowane odpowiedzi