Tkoczu_ Opublikowano 23 Lutego 2021 Opublikowano 23 Lutego 2021 Czasem nie wierze że ten temat taki „fejm” zdobył . Ja za wszystkie mody w aucie dałem mniej niż tutaj za te dodatki no ale cóż .
NelsonPL Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Opublikowano 24 Marca 2021 Kolejny malutki element układanki. Oryginalne nakrętki na wentyle.
kris_91 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 Ty nie umiesz zrobić jednej twojej foty tylko wrzucasz 5 fotek z neta???? 6
Michu1996 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 4 godziny temu, kristof91 napisał: Ty nie umiesz zrobić jednej twojej foty tylko wrzucasz 5 fotek z neta???? Bo zdjęcie tez musi być ORI 2
NelsonPL Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 Wrzucę swoje jak przesyłka przyjdzie. Czekam na kuriera.
kris_91 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Wrzucę swoje jak przesyłka przyjdzie. Czekam na kuriera. a zamówiłeś już?
NelsonPL Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 3 minuty temu, kristof91 napisał: a zamówiłeś już? Oczywiście. Zamówione wczoraj. Jutro dostawa.
R4xx Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Jadą z Niemiec Dyfuzor i wideorejestrator już dojechały? Edytowane 25 Marca 2021 przez R4xx 1
pelonek1 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) A już się chciałem zapytać czy coś się dzieje w temacie. Dzieje się dzieje widać bardzo "dużo" ... . Jak w większości są tylko zdjęcia z neta i nic więcej. Kolega @NelsonPL to chyba bajkopisarz i to niemały, chociaż wcześniej miałem inne zdanie na Twój temat. Edytowane 29 Marca 2021 przez pelonek1 5
Langista Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Przecież to pierwsze co mu pod biedronką ktoś zawinie xD
kamelus_ Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Mi jeszcze nie zawinęli a mam założone już 3 lata. Kupowałem w ASO... P.S. Pewnie dlatego że tak gówniane pomyślane bo żeby to wyglądało musiałem złotawy gwint wentyla pomalować na czarno bo lekko wystawał z pod nakrętki. Nadmienię tylko że są one według ASO dedykowanej pod moje fabryczne koła czyli wyposażone w wentylki gumowe Musiałem potem do ASO po czarną farbkę jechać...
Muskel1 Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) 16 minut temu, kamelus_ napisał: Mi jeszcze nie zawinęli a mam założone już 3 lata. Kupowałem w ASO... P.S. Pewnie dlatego że tak gówniane pomyślane bo żeby to wyglądało musiałem złotawy gwint wentyla pomalować na czarno bo lekko wystawał z pod nakrętki. Nadmienię tylko że są one według ASO dedykowanej pod moje fabryczne koła czyli wyposażone w wentylki gumowe Musiałem potem do ASO po czarną farbkę jechać... Wątpię, żebyś miał na felgach pierwsze opony, na których auto opuściło fabrykę i co za tym idzie pierwsze wentyle. Przy każdej zmianie opon wentyle są wymieniane i to wulkanizator wstawił Ci te wentyle a nie ASO więc nie ponoszą tu żadnej winy, że musiałeś lakierować. Edytowane 27 Marca 2021 przez Muskel1
kamelus_ Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Wątpię, żebyś miał na felgach pierwsze opony, na których auto opuściło fabrykę i co za tym idzie pierwsze wentyle. Przy każdej zmianie opon wentyle są wymieniane i to wulkanizator wstawił Ci te wentyle a nie ASO więc nie ponoszą tu żadnej winy, że musiałeś lakierować. Ten to zawsze coś mądrego musi dodać... Człowieku mam to auto od nowości na fabrycznych oponach
Muskel1 Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 4 minuty temu, kamelus_ napisał: Ten to zawsze coś mądrego musi dodać... Człowieku mam to auto od nowości na fabrycznych oponach Jasne
kamelus_ Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Teraz, Muskel1 napisał: Jasne Żeby było ciekawiej na zimowe koła pompejki które gumowałem od zera pasują idealnie
NelsonPL Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Jeszcze czekam na kuriera. Nie spieszą się (DHL) Edytowane 27 Marca 2021 przez NelsonPL
R4xx Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Panowie @kamelus_ i @Muskel1.. Kolega @NelsonPL przecież od samego początku pisze, że samochód serwisuje tylko w ASO. Skąd ta panika, że nie będą pasować? Na ori wentyle siądą, że mucha nie siada Edytowane 28 Marca 2021 przez R4xx
Rekomendowane odpowiedzi