NelsonPL Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Opublikowano 1 Lutego 2022 Małe odkrycie po 1,5 roku użytkowania auta. Z tyłu można postawić 2 kawki.
NelsonPL Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Niemiecka precyzja. Wszystko jest tam gdzie być powinno. Dlatego zawsze lubię kupować od Niemca. Wiem za co płacę. Edytowane 1 Lutego 2022 przez NelsonPL
karolek_ust Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 8 minut temu, NelsonPL napisał: Niemiecka precyzja. Wszystko jest tam gdzie być powinno. Dlatego zawsze lubię kupować od Niemca. Wiem za co płacę. Ludzie trzymajcie , za chwilę bd zdjęcie dywaników bo są na wyposażeniu od Niemca . 2
KonradA4troop Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 29 minut temu, karolek_ust napisał: Ludzie trzymajcie , za chwilę bd zdjęcie dywaników bo są na wyposażeniu od Niemca . Nie ma sensu komentować tego już nawet w ten sposób, cała strona komentarzy została usunięta.
karolek_ust Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 Godzinę temu, KonradA4troop napisał: Nie ma sensu komentować tego już nawet w ten sposób, cała strona komentarzy została usunięta. ?
Langista Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 Napędzając ten temat pokazujecie tylko jakimi klaunami jesteście. To nie Wy karmicie trola, to trol karmi Was, skutecznie. 4
Dev Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 20 godzin temu, NelsonPL napisał: Może i nie aktywny tempomat. Jak dla mnie wystarcza. Spisuje się super. AutoHold to żaden bajer. Nie rozśmieszaj mnie. Zobacz lepiej ile takie coś kosztuje w ASO Nie wspomnę o kosztach WEBASTO i takiego zawieszenia jak ja mam. (amortyzatory) dawaj VIN, poczytamy o Twoim wypasie, juz w moczu wyczuwam że zawstydzi mojego złoma
kamelus_ Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 Godzinę temu, Dev napisał: dawaj VIN, poczytamy o Twoim wypasie, juz w moczu wyczuwam że zawstydzi mojego złoma Nie dostaniesz VINu bo by Cię zazdrość i zawiść zjadła i jeszcze byś mu ją ukradł...
NelsonPL Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Ruszam z kolejnymi zmianami w aucie. W tym tygodniu montaż oryginalnego nowego mieszka i gałki zmiany biegów. Zamówione w ASO Czekam aż przyjdzie z Niemiec. Edytowane 7 Lutego 2022 przez NelsonPL
Malec Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 12 minut temu, NelsonPL napisał: Ruszam z kolejnymi zmianami w aucie. W tym tygodniu montaż oryginalnego nowego mieszka i gałki zmiany biegów. Zamówione w ASO Czekam aż przyjdzie z Niemiec. a co to za zmiana? zmieniasz z takiego samego na taki sam?
pelonek1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 W dniu 21.01.2022 o 15:24, NelsonPL napisał: Najbliższy cel: Montaż w ASO nowy mieszek i gałka zmiany biegów. Taką będziesz montował? Wg mnie masz lepszą teraz od tej co ma być zamontowana. No chyba, że zdjęcia wnętrza auta nie są Twoje w tym temacie.
NelsonPL Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 W dniu 7.02.2022 o 17:33, pelonek1 napisał: Taką będziesz montował? Wg mnie masz lepszą teraz od tej co ma być zamontowana. No chyba, że zdjęcia wnętrza auta nie są Twoje w tym temacie. Mój błąd. Dziś byłem w ASO. Będę montował coś takiego jak na fotce. To jest oryginalna do Mojego modelu auta. Nawet i lepiej bo bardzo mi się podoba.
Dev Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 qurde, może i ja wybiore sie do ASO.... co myslicie ?
karolek_ust Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 8 godzin temu, NelsonPL napisał: Mój błąd. Dziś byłem w ASO. Będę montował coś takiego jak na fotce. To jest oryginalna do Mojego modelu auta. Nawet i lepiej bo bardzo mi się podoba. Twój blad masakra jakaś . Słuchaj żeby rozwiać wszystkiech wątpliwości to po wizycie w ASO pokaż rachunek dane osobowe zakryj nikt tego nie potrzebuje , ważne by był nr części i data 7 godzin temu, Dev napisał: qurde, może i ja wybiore sie do ASO.... co myslicie ? Ale po co tam serwują kawę a ty przeciez pijesz herbatę z cytryną ? Ale to nie tak łatwo wybiorę się i tyle , trzeba mieć tam jakieś plecy ziomka by tak od ręki miał czas i chęci sprawdzać twoje zachcianki i zamawiać je w Niemczech .
kris_91 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Dlaczego posty znikają? Może od razu cały temat usuńcie? 1
vertus69 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Niech poda VIN to koledzy sprawdzą te jego "zakupy i wizyty" w serwisie 2
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 3 godziny temu, kristof91 napisał: Dlaczego posty znikają? Może od razu cały temat usuńcie? Ponieważ autor tematu pokasował ostatnie swoje posty, więc zostało posprzątane. Dlaczego usuwać temat? Wystarczy użyć nowej funkcji, która wczoraj odpaliłem i po problemie. Niektórzy już z niej skorzystali i się nie nakręcają niepotrzebnie 2
Dev Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 hej, fajny temat, zawsze mozna sie dowiedziec czegos ciekawego 1
NelsonPL Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 Zamówione. Będzie z Niemiec w ASO w czwartek za tydzień. Zamontują przy okazji od razu. Sam montaż tylko 90zł Prawie spokojnie wypije kawkę.
karolek_ust Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 7 godzin temu, vertus69 napisał: Niech poda VIN to koledzy sprawdzą te jego "zakupy i wizyty" w serwisie Nie poda ci gdzie jeszcze kluczyk rozkodujesz i zginie mu ultra a4. 9 godzin temu, kristof91 napisał: Dlaczego posty znikają? Może od razu cały temat usuńcie? Bo jak sie nie podoba odpowiedź lepiej usunąć niż odp na trudne pytanie . 7 minut temu, NelsonPL napisał: Zamówione. Będzie z Niemiec w ASO w czwartek za tydzień. Zamontują przy okazji od razu. Sam montaż tylko 90zł Prawie spokojnie wypije kawkę. To czekamy na fakture z datą no i zdjęcia twoje a nie od wujka Google . Napewno nie jednego ciekawi kwota i faktura z datą hehehe
Rekomendowane odpowiedzi