Malec Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 12 minut temu, NelsonPL napisał: Ruszam z kolejnymi zmianami w aucie. W tym tygodniu montaż oryginalnego nowego mieszka i gałki zmiany biegów. Zamówione w ASO Czekam aż przyjdzie z Niemiec. a co to za zmiana? zmieniasz z takiego samego na taki sam?
pelonek1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 W dniu 21.01.2022 o 15:24, NelsonPL napisał: Najbliższy cel: Montaż w ASO nowy mieszek i gałka zmiany biegów. Taką będziesz montował? Wg mnie masz lepszą teraz od tej co ma być zamontowana. No chyba, że zdjęcia wnętrza auta nie są Twoje w tym temacie.
NelsonPL Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 W dniu 7.02.2022 o 17:33, pelonek1 napisał: Taką będziesz montował? Wg mnie masz lepszą teraz od tej co ma być zamontowana. No chyba, że zdjęcia wnętrza auta nie są Twoje w tym temacie. Mój błąd. Dziś byłem w ASO. Będę montował coś takiego jak na fotce. To jest oryginalna do Mojego modelu auta. Nawet i lepiej bo bardzo mi się podoba.
Dev Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 qurde, może i ja wybiore sie do ASO.... co myslicie ?
karolek_ust Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 8 godzin temu, NelsonPL napisał: Mój błąd. Dziś byłem w ASO. Będę montował coś takiego jak na fotce. To jest oryginalna do Mojego modelu auta. Nawet i lepiej bo bardzo mi się podoba. Twój blad masakra jakaś . Słuchaj żeby rozwiać wszystkiech wątpliwości to po wizycie w ASO pokaż rachunek dane osobowe zakryj nikt tego nie potrzebuje , ważne by był nr części i data 7 godzin temu, Dev napisał: qurde, może i ja wybiore sie do ASO.... co myslicie ? Ale po co tam serwują kawę a ty przeciez pijesz herbatę z cytryną ? Ale to nie tak łatwo wybiorę się i tyle , trzeba mieć tam jakieś plecy ziomka by tak od ręki miał czas i chęci sprawdzać twoje zachcianki i zamawiać je w Niemczech .
kris_91 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Dlaczego posty znikają? Może od razu cały temat usuńcie? 1
vertus69 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Niech poda VIN to koledzy sprawdzą te jego "zakupy i wizyty" w serwisie 2
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 3 godziny temu, kristof91 napisał: Dlaczego posty znikają? Może od razu cały temat usuńcie? Ponieważ autor tematu pokasował ostatnie swoje posty, więc zostało posprzątane. Dlaczego usuwać temat? Wystarczy użyć nowej funkcji, która wczoraj odpaliłem i po problemie. Niektórzy już z niej skorzystali i się nie nakręcają niepotrzebnie 2
Dev Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 hej, fajny temat, zawsze mozna sie dowiedziec czegos ciekawego 1
NelsonPL Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 Zamówione. Będzie z Niemiec w ASO w czwartek za tydzień. Zamontują przy okazji od razu. Sam montaż tylko 90zł Prawie spokojnie wypije kawkę.
karolek_ust Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 7 godzin temu, vertus69 napisał: Niech poda VIN to koledzy sprawdzą te jego "zakupy i wizyty" w serwisie Nie poda ci gdzie jeszcze kluczyk rozkodujesz i zginie mu ultra a4. 9 godzin temu, kristof91 napisał: Dlaczego posty znikają? Może od razu cały temat usuńcie? Bo jak sie nie podoba odpowiedź lepiej usunąć niż odp na trudne pytanie . 7 minut temu, NelsonPL napisał: Zamówione. Będzie z Niemiec w ASO w czwartek za tydzień. Zamontują przy okazji od razu. Sam montaż tylko 90zł Prawie spokojnie wypije kawkę. To czekamy na fakture z datą no i zdjęcia twoje a nie od wujka Google . Napewno nie jednego ciekawi kwota i faktura z datą hehehe
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 48 minut temu, NelsonPL napisał: Zamówione. Będzie z Niemiec w ASO w czwartek za tydzień. Zamontują przy okazji od razu. Sam montaż tylko 90zł Prawie spokojnie wypije kawkę. Montaż 90zł. A cena za gałkę i mieszek jaka?
pelonek1 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 2 godziny temu, NelsonPL napisał: Prawie spokojnie wypije kawkę. Ekspres sobie kup to do ASO nie będziesz musiał jeździć, przy okazji trochę narzędzi jak na mężczyznę przystało i będziesz do przodu a "mody" będą bardziej cieszyć. 6
NelsonPL Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 1 godzinę temu, Hugo napisał: Montaż 90zł. A cena za gałkę i mieszek jaka? Cena: 729 złota
kris_91 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Zamówione. Będzie z Niemiec w ASO w czwartek za tydzień. Zamontują przy okazji od razu. Sam montaż tylko 90zł Prawie spokojnie wypije kawkę. Jakim prawem lansujesz się moim zdjęciem? Z tego co widziałem post który z nim dodałem został usunięty.
dekiel 13 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 2 godziny temu, NelsonPL napisał: Cena: 729 złota
ivan1977 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Jestem na forum od 9 lat nigdy nie starałem się być tu popularny czy jakoś znany, dziś dopiero odkryłem ten temat i po przeczytaniu od deski do deski ku..wa zrobił mi dzień 26 stron lałem i nie mogłem się powstrzymać żeby czegoś nie dodać od siebie a mianowicie gościu jesteś kompletnie odklejony od rzeczywistości albo masz tak ciasny beret do tego stopnia że nie kontrolujesz co piszesz i co wstawiasz na forum, Twoich bzdur nie da się czytać a jeżeli już to wywołują salwy smiechu, dzieciaki pytały co mi jest z każdym postem przez Ciebie napisanym wybuchałem śmiechem gość się tu ustawił jak mało kto 26 stron ku...wa o niczym jeden chyba z popularniejszych tematów na forum odnośnie modów w aucie z którego nic nie wynika tylko tyle że z każdą pierdołą trzeba jechać do ASO i jeszcze ta kawa. Nelson proszę o więcej Edytowane 11 Lutego 2022 przez ivan1977 10
NelsonPL Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Następny cel: Projektory do tylnych drzwi (ringi jak z przodu) Edytowane 11 Lutego 2022 przez NelsonPL
dazwid Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Następny cel: Projektory do tylnych drzwi (ringi jak z przodu) Dobra dobra, najpierw zrealizuj swój pierwszy cel, bo gubisz się w zeznaniach
Rekomendowane odpowiedzi