HarryH Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 ale tym nic nie zrobisz, tylko podstawowe błędy i nie do końca poprawnie, vag bądź vcds jak ma czytać wszystko
dymek127 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 zgadza sie ale jak mam wywalic 1,5k na vcdsa to to zawsze jakas alternatywa.
pioteros Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 sam pomysl w sobie jest fajny bo mozna teoretycznie szybko sprawdzic sobie auto pod wzgledem bledow czy nawet spalania (osobiscie fisu nie mam) ALE ten interfejs nie dziala z naszymi starszymi benzynami, dopiero z tymi po 99r z nowszymi kompami, czyli AEB sie nie lapie jesli chodzi o A4ki wiec d*pa blada.... interfejs do zwrotu
HarryH Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 vcds wcale nie kosztuje 1500, wiem bo mam na spocie pogadamy o tym
dymek127 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 może za tydzień? Dzis sie przejechalem w tamte okolice ale pusto bylo
HarryH Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 mnie nie bedzie w przyszły weekend ale nic nie stoi na przeszkodzie abyście Wy się spotkali
HarryH Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 nie, na dwudniowy kawalerski nad Białe z kumplami
kalik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Organizacja u nas jest w pytę Od kiedy pamiętam zawsze tak było... ile razy z Piotrkiem we dwóch staliśmy na parkingu...
HarryH Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 Organizacja u nas jest w pytę Od kiedy pamiętam zawsze tak było... ile razy z Piotrkiem we dwóch staliśmy na parkingu... tak to już jest, trzeba napisać teraz że będzie wódka i panienki to może więcej osób się pojawi
biggman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a po co czekać do weekendu? Jutro możemy zrobić spota przed długim weekendem, wyniki meczu obstawić , poza tym pogoda ma być jutro nie najgorsza
dymek127 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 to obstawiajcie tutaj a w niedziele wygrane odbierac:D
HarryH Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 my tam Paweł juz opijali a dzisiaj możemy sie spotkac kolo 19
biggman Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja mogę być o 19 ktoś jeszcze będzie, bym zapoznał kolegów, bo tylko HarryH poznałem
dymek127 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jak uda mi się poskładać swoją do tego czasu to powinienem się pojawić. wymiana pompy wody mnie czeka za chwile
Rekomendowane odpowiedzi