Cineksik Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja mam takie dywaniki, tylko oryginalne i sobie chwalę. no to nie masz takich, tylko oryginalne
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Najlepsze są gumowe wycieraczki a nie jakieś dywany..
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobra po pierwsze nogi ci się nie ślizgają, po drugie aż tak czesto nie trzeba ich sprzątać wystarczy wytrzepać i po robocie A nawet jak się porządnie ubrudzą to szmatka z wodą i płynem.
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja z welurkami śmigam cały czas - deszcz i śnieg czy też sucho .... lubie i do tego ładnie w aucie ....
arczi900819 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tylko trzeba je często czyścić... Ale ładniej wygląda Zawsze są plusy i minusy...
kosiniak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobra po pierwsze nogi ci się nie ślizgają, po drugie aż tak czesto nie trzeba ich sprzątać wystarczy wytrzepać i po robocie A nawet jak się porządnie ubrudzą to szmatka z wodą i płynem. na welurach tez sie nie slizgaja i tez wystarczy je wytrzepac, wiadomo ze jak mokro to lepsza guma ale znowu jak sucho to gumowe wygladaja jak z kibla, cale ukurzone, uje...e............. Poza tym welurowe sa duzo bardziej estetyczne i eleganckie, dodaja uroku autu!
arczi900819 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ...a za urok trzeba troszkę czasu poświęcić przy sprzątaniu Jak ktoś nie ma czasu to woli gumę :gwizdanie: Ja też w lecie welur a w zimie guma i jest
slaweq Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kupiłem auto z ori welurami, jednak od kierowcy była wytarta dziura. Kupiłem te z allegro i szczerze nie polecam. Stopery nie pasują, w ogóle ten "welur" słabej jakości Rok je mam i nadają sie do wyrzucenia
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja z welurkami śmigam cały czas - deszcz i śnieg czy też sucho .... lubie i do tego ładnie w aucie .... ja też tylko z welurkami, nie wyobrażam sobie gumowych do mojej jasnej tapicerki, teraz na wiosnę tylko małe pranko im się zrobi po zimie choć i tak się nie brudzą tak bardzo i będzie lux.
arczi900819 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 kuredu do takiej furki to w życiu gumiaków bym nie założył.... :gwizdanie:
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja na swoich mykałem całą zimę i wystarczyło je tylko odkurzyć. Oryginalnym dywanikom nic nie jest groźne.
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kupiłem auto z ori welurami, jednak od kierowcy była wytarta dziura. Kupiłem te z allegro i szczerze nie polecam. Stopery nie pasują, w ogóle ten "welur" słabej jakości Rok je mam i nadają sie do wyrzucenia Sławcio w pełni się z Tobą zgadzam .... skusiłem się na takie z allegro 99pln i ni chu chu nie pasują do ori stoperów ...normalnie wylata :gwizdanie:
audi.wielun Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Oryginalne dywaniki można mieć cały rok,tylko trzeba uważać z jakimi buciorami się wchodzi.Ja nie narzekam i podróby nie założę, nawet na zimę
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 maro-a4 Ja pakowałem się ze śniegu lub błocka i nawet specjalnie nie uważałem.
audi.wielun Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No zgadza się,ja wyczaiłem na myjniach i to nie markowych super maszynę do czyszczenia dywaników,po takim zabiegu wyglądają jak nowe
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No zgadza się,ja wyczaiłem na myjniach i to nie markowych super maszynę do czyszczenia dywaników,po takim zabiegu wyglądają jak nowe można wiedzieć co to za maszyna i jak wygląda ... skorzystam z chęcią
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja odkurzyłem je normalnym odkurzaczem.
Rekomendowane odpowiedzi