StuffX Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Czesc - czy ktos w Poznaniu lub okolicach ogarnie zakodowanie nowego kluczyczyka? Stary kluczyk sie polamal, kupilem nowy pilot. Niestety podczas demontarzu nie udalo sie wyciagnac immobilaizera (popekal i juz nie dziala). Kupilem nowy, z ktorym zmontowalem pilota. Nietety na etapie kodowania, podczas wpisywnia pinu z zawieszki przy kluczyku serwisowym wywala blad ze jest nieprawidlowy pin. Podejrzewam ze w historii auta mogla nastapic wymiana licznika... Czy ktos za flaszke moglby to ogarnac, gdyz na necie cena z nowym pilotem i dorobionym kluczykiem jest jakas kosmiczna (ponad 300 zł). Bede wdzieczny za pomoc!
Banan Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Ja moge pomóc ale nie wiem czy dotrzesz do Wrześni - jak masz kabel KKL to możemy spróbować zrobić zdalnie - pisz na PW
GreGoriO Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 możesz kupić kabel Can Commander i odczytać PIN z ECU. wtedy spokojnie sobie dopiszesz nowe kluczyki
Banan Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Oj commander raczej nie ruszy zegarów w b6 , jedynie z ecu odczyta ale też nie byłbym pewien.
kamil-vag Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Nie wiem jak PB, ale TDI EDC15 łyka bez problemu.
Banan Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Me7 wiem ze bez problemu ale ALT to już me7.5 i cos kojarze ze różnie z tym bywało ale nie używałem często commandera
Rekomendowane odpowiedzi