Splash Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 ostatnio stałeś na wilczej szpieg
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ostatnio stałeś na wilczej szpieg Wszyscy cię nachodzą
adamooo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ostatnio stałeś na wilczej szpieg big audi brother is watchingYou
Patrox Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ładne auta sa zawsze oczojebne. I o to chodzi;) :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry:
Flyer Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 miron wariacie... te fele Ci nie wejda RS ma zupelnie inne ET.
Dibo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 miron wariacie... te fele Ci nie wejda RS ma zupelnie inne ET. ET29 przy 9" szerokości także jakoś by to upchnął
Flyer Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie ma szans. 8,5" przy ET31-32 [ja tak mialem na 19"] to byl absolutny max, pozniej to juz wystajace kola poza obrys auta + tarcie o nadkola.
Dibo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 8,5" przy ET31-32 [ja tak mialem na 19"] to byl absolutny max, pozniej to juz wystajace kola poza obrys auta + tarcie o nadkola. To że będą wystawały to wiadomo, ale upchnąć się da Jak bym miał takie to bym u siebie poszerzył lekko nadkola i by były
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie ma szans. 8,5" przy ET31-32 [ja tak mialem na 19"] to byl absolutny max, pozniej to juz wystajace kola poza obrys auta + tarcie o nadkola. zawsze byłoby na co stanąć przy myciu dachu
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ostatnio stałeś na wilczej szpieg Uwaga co by się Adasiowi doniczka nie obsunęła z parapetu
boberek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie taniej było zrobic wydech w polsce? I tak nie da takiego przyrostu jak wydechy robione w PL bo niemcy maja fioła na punkcie ekologii :naughty: felgi ładne ale efekt ocenimy dopiero na aucie. takie firmy jak Mg motorsport albo el-tec zrobiliby taki jak chcesz i odpowiednio wyciszony. I znając życie za 60% ceny która zapłaciłes. Trochę tego przerobiłem... żaden inny wydech nie ma tego dźwięku co Eisenmann boberek - a w którym miejscu? w Łomiankach to ja akurat nie często bywam... :gwizdanie: nieraz koło mc donalda w młocinach ostatnio chyba jakos środa albo czwartek cie widziąłem bynajmniej RS4 sedan na WZ dużo takich nie ma
stempel72 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Czekam jeszcze na kilka innych elementów, na koniec podjadę na upgrade soft’u - przewidywane 460-470km Stary z góry o tym wyniku zapomnij i nie rób sobie nadzieji Chyba że masz zamiar montować kompresor - wtedy wyjdzie więcej. W 50 kPLN powinienneś się zmieścić. Odnośnie softu, to proponuję Ci kupić gotowca. Do 430 KM może dociągniesz, przerabiając dolot i kolektor. Wydech już masz. Napisał byś jakie tam katy siedzą, bo może się okazać, że 400 Cpsi i d*pa blada. To tak dla lektury: http://www.mrctuning.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155:rs4-b7-development&catid=41:mrc-news&Itemid=18
Gość Mr. Axe Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ładna rs4 w przećiwieństwie do konkurencji masz dwie tablice o tym samym kształcie fura
Splash Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 boberek – to jednak ja… stempel72 – nie będę polemizował, poczekamy na finalny rezultat (Soft kupuje gotowy tzn… ja wysyłam im ECU, a oni odsyłają mi tuning ver (http://www.cargraphic.de/). Pozostałe elementy też pochodzą od nich. Tak więc czekamy… - bez gdybania
stempel72 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 No to czekamy. Mierzyłeś moc przed wysłaniem ECU ?
paulo77 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Trochę tego przerobiłem... żaden inny wydech nie ma tego dźwięku co Eisenmann Mam nadzieje, że ten dźwięk będzie można posłuchać na YouTubie :gwizdanie: Furka - no comments
street23player Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 witam serdecznie dzisiaj chyba widziałem tę RS na żywo aż mnie zamurowało i serducho zaczęło szybciej bić zajebi....sty kozak pozdrawiam kierowce który dzisiaj przejeżdzał przez miejscowość Sierpc około godziny 12 rejestracja WZ......
Splash Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Trochę tego przerobiłem... żaden inny wydech nie ma tego dźwięku co Eisenmann Mam nadzieje, że ten dźwięk będzie można posłuchać na YouTubie :gwizdanie: Furka - no comments Oki postaram się coś nagrać witam serdecznie dzisiaj chyba widziałem tę RS na żywo aż mnie zamurowało i serducho zaczęło szybciej bić zajebi....sty kozak pozdrawiam kierowce który dzisiaj przejeżdzał przez miejscowość Sierpc około godziny 12 rejestracja WZ...... tak, to ja przejeżdzałem dziś przez Sierpc
paulo77 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Trochę tego przerobiłem... żaden inny wydech nie ma tego dźwięku co Eisenmann Mam nadzieje, że ten dźwięk będzie można posłuchać na YouTubie :gwizdanie: Furka - no comments Oki postaram się coś nagrać Może być coś w tym stylu co chłopaki z konkurencji nagrali Szczególnie chodzi mi o test od 1 minuty tego filmiku ps. w razie co służę kamerką i ręką operatora
Rekomendowane odpowiedzi