Opublikowano 21 Grudnia 20205 l Masz Hud to masz laminowana przednia, w audi fabryczne przyciemnienie jest mocno widoczne - ciemny zielony wpadajacy w czern
Opublikowano 29 Grudnia 20205 l Gratulacje nabycia Piękna biała sztuka na wypasie. Pozostaje bezawaryjności tylko życzyć
Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Piękna sztuka. Auto świetnie skonfigurowane. Na duży plus kolor lakieru i oczywiście motor ? Na jaki rodzaj zawieszenia postawiłeś? Zawieszenie S line 1BV, czy magnetic ride? Edytowane 30 Grudnia 20205 l przez AudiOOOOl
Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Z aktywnym zawieszeniem konfiguracja wyposażenia jest jedna z lepszych w tym modelu Zastanawiam się nad dołożeniem wentylowanej skóry. Tylna kanapa posiada tylko grzanie, natomiast skóra ma indentyczną perforację jak w przednich fotelach? Edytowane 30 Grudnia 20205 l przez AudiOOOOl
Opublikowano 30 Grudnia 20205 l Autor Tak, weltylacja jest tylko z przodu. Z tyłu możliwe jest tylko ogrzewanie (którego ja akurat nie mam ale myślę nad dołożeniem). Auto w sumie nie ma tylko 3 opcji wyposażenia, brak home link, brak ogrzewania tylnej kanapy, brak hold assist. Wszystko inne na pokładzie. Webasto, hak, wszystkie możliwe asystenty.. itd
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l Muskel1 a tak z perspektywy czasu, którzy asystenci są według Ciebie naprawdę przydatni a którzy zbędni?
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l Autor Zbędne: Lane Assist (bo nie zawsze widzi pasy). PLA (bo zanim sam pomierzy i zaparkuje, zdąże w tym czasie zaparkować kupić kawę wypić ją, wyparkować i odjechać). Przydatne: Asystent świateł Matrix, rozpoznawanie znaków, ACC, Audi Pre Sens, HUD, asystent zmiany pasa, kamery 360°, fotochromatyczne lusterko, czujnik deszczu i zmierzchu.
Opublikowano 31 Grudnia 20205 l Mam podobne zdanie, auto mega wyposażone, i bardzo ładnie się prezentuje. Napewno swoje kosztowało, niech służy bezawaryjnie.
Opublikowano 2 Stycznia 20215 l W dniu 31.12.2020 o 17:34, Muskel1 napisał: Zbędne: PLA (bo zanim sam pomierzy i zaparkuje, zdąże w tym czasie zaparkować kupić kawę wypić ją, wyparkować i odjechać). Trochę przesadziłeś. Równolegle do drogi parkuje bardzo sprawnie i jak auto dajesz żonie, nie za bardzo sprawnej w parkowaniu,? to to jest funkcja super użyteczna. Sam bym za nią pewnie nie zapłacił, bo parkowałem tak ze trzy razy w ciągu roku.? Edytowane 2 Stycznia 20215 l przez vvalery
Opublikowano 2 Stycznia 20215 l Autor no może mnie trochę poniosło. Cierpliwość nigdy nie była moją zaletą
Opublikowano 11 Stycznia 20215 l Autor W międzyczasie dołożone czerwone lampki boczków drzwi oraz podmiana srebrnego logo tylnej klapy na czarne.
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l listwy boczne no i lustra przydałoby się pomalować na czarno Edytowane 12 Stycznia 20215 l przez jedrekx
Opublikowano 12 Stycznia 20215 l Autor 9 minut temu, jedrekx napisał: listwy boczne no i lustra przydałoby się pomalować na czarno ? to miało być w następnej kolejności