audiaudi Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Masz Hud to masz laminowana przednia, w audi fabryczne przyciemnienie jest mocno widoczne - ciemny zielony wpadajacy w czern
D4NTE Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Gratulacje nabycia Piękna biała sztuka na wypasie. Pozostaje bezawaryjności tylko życzyć
AudiOOOOl Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Piękna sztuka. Auto świetnie skonfigurowane. Na duży plus kolor lakieru i oczywiście motor ? Na jaki rodzaj zawieszenia postawiłeś? Zawieszenie S line 1BV, czy magnetic ride? Edytowane 30 Grudnia 2020 przez AudiOOOOl
Muskel1 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 DziękujeZawieszenie 1BQ magnetic ride.
AudiOOOOl Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Z aktywnym zawieszeniem konfiguracja wyposażenia jest jedna z lepszych w tym modelu Zastanawiam się nad dołożeniem wentylowanej skóry. Tylna kanapa posiada tylko grzanie, natomiast skóra ma indentyczną perforację jak w przednich fotelach? Edytowane 30 Grudnia 2020 przez AudiOOOOl
Muskel1 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 Tak, weltylacja jest tylko z przodu. Z tyłu możliwe jest tylko ogrzewanie (którego ja akurat nie mam ale myślę nad dołożeniem). Auto w sumie nie ma tylko 3 opcji wyposażenia, brak home link, brak ogrzewania tylnej kanapy, brak hold assist. Wszystko inne na pokładzie. Webasto, hak, wszystkie możliwe asystenty.. itd
matbruk Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Muskel1 a tak z perspektywy czasu, którzy asystenci są według Ciebie naprawdę przydatni a którzy zbędni?
Muskel1 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zbędne: Lane Assist (bo nie zawsze widzi pasy). PLA (bo zanim sam pomierzy i zaparkuje, zdąże w tym czasie zaparkować kupić kawę wypić ją, wyparkować i odjechać). Przydatne: Asystent świateł Matrix, rozpoznawanie znaków, ACC, Audi Pre Sens, HUD, asystent zmiany pasa, kamery 360°, fotochromatyczne lusterko, czujnik deszczu i zmierzchu. 1
matbruk Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Mam podobne zdanie, auto mega wyposażone, i bardzo ładnie się prezentuje. Napewno swoje kosztowało, niech służy bezawaryjnie.
vvalery Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 31.12.2020 o 17:34, Muskel1 napisał: Zbędne: PLA (bo zanim sam pomierzy i zaparkuje, zdąże w tym czasie zaparkować kupić kawę wypić ją, wyparkować i odjechać). Trochę przesadziłeś. Równolegle do drogi parkuje bardzo sprawnie i jak auto dajesz żonie, nie za bardzo sprawnej w parkowaniu,? to to jest funkcja super użyteczna. Sam bym za nią pewnie nie zapłacił, bo parkowałem tak ze trzy razy w ciągu roku.? Edytowane 2 Stycznia 2021 przez vvalery
Muskel1 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2021 no może mnie trochę poniosło. Cierpliwość nigdy nie była moją zaletą
Muskel1 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2021 W międzyczasie dołożone czerwone lampki boczków drzwi oraz podmiana srebrnego logo tylnej klapy na czarne.
jedrekx Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) listwy boczne no i lustra przydałoby się pomalować na czarno Edytowane 12 Stycznia 2021 przez jedrekx 1
Muskel1 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 9 minut temu, jedrekx napisał: listwy boczne no i lustra przydałoby się pomalować na czarno ? to miało być w następnej kolejności
Muskel1 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 Dołożyłem dzisiaj złącze do ładowania akumulatora. 1
Rekomendowane odpowiedzi