Peacock Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam Mam problem z Audi B6 2002r. chodzi o szumy radia przy włączeniu świateł mijania LED. Wyczytałem, że może pomóc stabilizator 7812, ale chciałem zweryfikować czy to prawda, a jeśli tak, to jak i gdzie go zamontować... Dzięki
pila24 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Najlepszym sposobem jest powrót do właściwego źródła światła ?
Peacock Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 2 godziny temu, pila24 napisał: Najlepszym sposobem jest powrót do właściwego źródła światła ? Dzięki za sugestię. Auto nabyłem 3 dni temu z takimi już światłami. Świecą idealnie, nikogo nie oślepiają, więc wolałbym je zostawić. Poproszę o inną poradę
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zapytaj w takim razie na przeglądzie technicznym.
Peacock Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Zapytaj w takim razie na przeglądzie technicznym. Znakomity pomysł. Musiałem się urodzić pod szczęśliwą gwiazdą, że napotkałem tu Ciebie.
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Pochwal się jakiego masz moda na przeglądzie skoro uważasz, że chcesz tak zostawić. Nie wstydź się. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Muskel1
Peacock Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wróć do lekcji i przestań nabijać posty zaśmiecając temat. 1
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Mam kolego, dla Ciebie może nie jest to ciekawe bo masz to gdzieś, że walisz innym po oczach. Najważniejszę, że Ty masz ledy Nie jesteś sam na drogach.
Peacock Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jeśli Jaśnie Pan by raczył czytać ze zrozumieniem, to by wiedział, że moje światła właśnie świecą bardzo dobrze i nie oślepiają. Zdecydowanie działają na plus jeśli chodzi o bezpieczeństwo moje, a tym samym też innych. Chciałem je zostawić przynajmniej do wiosny bo teraz jeżdżę w sumie tylko po zmroku. Proponuję zakończyć nasz dialog w tym miejscu, bo podejrzewam, że zaraz padnie "wszystkie ledy oślepiają i mordują ludzi" czy inna bzdura.
Ivanek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) A co to masz za LED'y? Ja mam praktycznie całe auto w LED i nie mam absolutnie żadnych szumów (90% to od Promotor Light Devices), nawet dołożyłem czujniki parkowania na tył i też działają bardzo dobrze. Edytowane 20 Stycznia 2021 przez Ivanek
Peacock Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2021 No niestety nie wiem co to za Ledy-y. Kupiłem auto już z nimi. Świecą bardzo dobrze, ale skoro powodują zakłócenia, to nie podejrzewam aby były z górnej półki.
Fido Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Lampa nie ma homologacji na LEDY więc nie cwaniakuj. Przywróć oświetlenie do orginału a nie będziesz miał problemów.
Muskel1 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Kolega wie lepiej, ma dobrze światła ustawione więc nikogo nie oślepia i przyczynia się tym jednoznacznie do polepszenia bezpieczęństwa na drogach. Ch..j z homologacją, co oni na ten temat mogą wiedzieć
Fido Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dokładnie. Ma śnieg topić a reszta niech s..........
Rekomendowane odpowiedzi