wojciech_a4_b9 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Cześć, W moim Audi A4 B9 avant jest wyjątkowo mało schowków. W poprzednim audi (a6) miałem takie schowki pod siedzeniami. Orientujecie się może czy w A4 B9 były takie schowki w opcji? Czy ewentualny montaż takich schowków jest skomplikowany? Numer części mile widziany Dodatkowo planuję wymienić dolną obudowę kierownicy, na taką ze schowkiem. Ale w tym przypadku sprawa wygląda dość łatwo: Nr części: 8W1 880 301 A pozdrawiam, Wojciech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynKopa Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Wydaję mi się że w B9 nie było szuflad pod siedzeniami. Przynajmniej pakiet schowków ich nie obejmował . ( zawierał tylko schowek kierowcy i siatki z tyłu przednich foteli) Co do wspomnianego przez Ciebie schowka to poza dużą obudową potrzeba jeszcze półki wewnętrznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech_a4_b9 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 10:09, SynKopa napisał: Wydaję mi się że w B9 nie było szuflad pod siedzeniami. Przynajmniej pakiet schowków ich nie obejmował . ( zawierał tylko schowek kierowcy i siatki z tyłu przednich foteli) Co do wspomnianego przez Ciebie schowka to poza dużą obudową potrzeba jeszcze półki wewnętrznej. Dzięki za odpowiedź. Kojarzysz może numer części, albo jak wygląda ta półka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynKopa Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 W dziale DIY masz opis. Montaż zamykanego schowka po stronie kierowcy - A4 B9 - Audi A4 Klub Polska (a4-klub.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Pod siedzenie to można dokupić uchwyt na gaśnicę i tam sobie ją trzymać. To jedyne zastosowanie foteli oprócz siedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon2105 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 witam wszystkich a gdzie mozna dokupic te siatki na tył przednich foteli oprocz salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 8 minut temu, egon2105 napisał(a): witam wszystkich a gdzie mozna dokupic te siatki na tył przednich foteli oprocz salonu eBay, Allegro, olx... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaQ1911 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 siatki da się dokupić jako część do foteli czy tylko z fotelami? jaki to ma nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Kupujesz "plecy" do fotela (np. 8W0881969Q) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon2105 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 dzieki za info bede szukał dalej ja mam brazowa skóra i mam ciezko znaleść w tym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaQ1911 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 20 godzin temu, egon2105 napisał(a): dzieki za info bede szukał dalej ja mam brazowa skóra i mam ciezko znaleść w tym kolorze Ja też szukam w jasnym i nic nie widać A próbował ktoś adaptować schowki pod siedzenia z A4 B8 lub innych? Czy do A4 B9 nawet nie było by ich gdzie przykręcić? Nie wiem jak wygląda montaż w tych modelach, które mają stąd pytanie. pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaned84 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Hmmm... Ktoś już ma? Niby nie pasują pod fotel kierowcy z pamięcią... (szkoda ) BETTERHUMZ doposażenie elektryczne siedzenia szuflada schowek pod schowek przy fotelu dla Audi A3 A4 A5 A6L Q3 Q5 akcesoria do wnętrza samochodu|Sprzątanie i organizacja| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owca007 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Sprawdziłeś może te szufladki czy pasuję bo tego mi w obecnym paździerzu brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Beznadziejny jest ten schowek kierowcy, za głęboki, brakuje jakiegoś doposażenia do niego. Mi osobiście brakuje małego schowka na piloty od bram i na okulary. Niby premium a od lat okularów nie ma gdzie schować, inne marki już dawno dodsly schowek na okulary w podsufitówce a tu jakiś nikomu do łba nie wpadło. Edytowane 22 Sierpnia przez Mockery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 3 godziny temu, Mockery napisał(a): . Mi osobiście brakuje małego schowka na piloty od bram i na okulary. Można kupić schowek na okulary montowany w miejsce uchwytu w podsufitce . Jest ok. Te szufladki pod siedzenie mi bardzo odpowiadają , można dwie puszki schować , albo jakieś małe szpargały. Mam fotele z pełną elektryką i pasowały plug and play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 8 godzin temu, Lukaa5 napisał(a): Można kupić schowek na okulary montowany w miejsce uchwytu w podsufitce . Jest ok. Te szufladki pod siedzenie mi bardzo odpowiadają , można dwie puszki schować , albo jakieś małe szpargały. Mam fotele z pełną elektryką i pasowały plug and play tak, ja rozumiem że można dokupić, dokleić, kupić u chińczyka i dopasować, dociąć i takie tam. Ja po prostu uważam, że w pewnej klasie powinno być coś standardem....qrde w 20letniej hondzie jest schowek na okulary w podsufitce w standardzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia A to też się zgadzam , somo wykonanie wnętrza niby ok ale jakoś tak to masowo wygląda . Robotniczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi