Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 AVANT-unio by KoJ@K "projekt niski budżet" wszystko po taniości / reanimacja trupa ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I biledy bez samopoziomu (bo uj tam ze spryskami)... Nieładnie Mateusz, oj nieładnie ?

Opublikowano
  • Autor

Przestań przestań, koszt tych lamp będzie zbyt duży by dokładać jakieś poziomy. Samopoziom będe utrzymywał pokrętłem regulacji wysokości z kabiny :decayed:

Opublikowano

Na co komu samopoziom :D? Przeciez nikt nie wozi tabunu cyganów w bagaju :lol:

Dechroming zawsze na plus :naughty:

Ja sie u siebie też przymierzam powoli :decayed:

Opublikowano
Teraz, Mordeliuss napisał:

Na co komu samopoziom :D? Przeciez nikt nie wozi tabunu cyganów w bagaju :lol:

Widziałeś kiedyś jaki taki biled daje prosto w oczy, że tak piszesz? Nie mówię tu o załadowaniu auta, a głównie na wzniesieniu... Pochylenie auta też zmienia wartości na czujnikach i też koryguje ustawienie lamp... Ja wiem, że Mateusz ustawi je tak, że nie będą raczej razić, ale przy takim mocnym strumieniu światła i barwie wskazany by był samopoziom... 

Opublikowano
  • Autor

Kamil może wskazany, ale nie w tym samochodzie :)

jakbys lamp nie ustawił, jakiego samopoziomu byś nie miał to będąc na wzniesieniu i tak przez chwile porazisz samochód wyjeżdżający pod nie, to niestety nie uniknione przy górkach, chyba że lampy ustawione na 2 metry przed autem.

Opublikowano
3 godziny temu, kamil-vag napisał:

Widziałeś kiedyś jaki taki biled daje prosto w oczy, że tak piszesz? Nie mówię tu o załadowaniu auta, a głównie na wzniesieniu... Pochylenie auta też zmienia wartości na czujnikach i też koryguje ustawienie lamp... Ja wiem, że Mateusz ustawi je tak, że nie będą raczej razić, ale przy takim mocnym strumieniu światła i barwie wskazany by był samopoziom... 

Strumień światła jest większy co najmniej o połowę od bixów?

Opublikowano
3 godziny temu, kamil-vag napisał:

Zgodnie z treścią powyżej też uważam że samopoziom nie reaguje tak szybko jakbyśmy tego chcieli i zawsze istnieje ułamek czasu na rażenie podczas górki itp. A czy dostaniesz po oczach 0,5s czy 1s to nie robi aż takiej różnicy bo mroczki masz takie same :decayed:

Opublikowano
1 godzinę temu, Mordeliuss napisał:

Zgodnie z treścią powyżej też uważam że samopoziom nie reaguje tak szybko jakbyśmy tego chcieli i zawsze istnieje ułamek czasu na rażenie podczas górki itp. A czy dostaniesz po oczach 0,5s czy 1s to nie robi aż takiej różnicy bo mroczki masz takie same :decayed:

Przy wciśnięciu gazu w podłogę lub hamowaniu reakcja jest natychmiastowa bo na podstawie sygnału ze sterownika abs,na dołach reakcja prawie żadna. Nowe auta z ledami walą wszystkie po oczach.

Opublikowano
5 godzin temu, KoJ@K napisał:

Kamil może wskazany, ale nie w tym samochodzie :)

jakbys lamp nie ustawił, jakiego samopoziomu byś nie miał to będąc na wzniesieniu i tak przez chwile porazisz samochód wyjeżdżający pod nie, to niestety nie uniknione przy górkach, chyba że lampy ustawione na 2 metry przed autem.

Wystarczy włączyć postojówki na końcu wzniesienia:dziura:

Opublikowano
3 godziny temu, pila24 napisał:

Przy wciśnięciu gazu w podłogę lub hamowaniu reakcja jest natychmiastowa bo na podstawie sygnału ze sterownika abs,na dołach reakcja prawie żadna. Nowe auta z ledami walą wszystkie po oczach.

Oj tak większość jak nie wszystkie nowe auta z tymi ledami i taka walą po oczach na górkach, mostach czy innych dziurach.

Opublikowano

nie trzeba nawet górek i mostów one nawet na prostej ślepią :grin:

kombinowane lampy w starych autach z ledowymi zarówkami cholera wie czym mniej ślepią niż te w nowych samochodach.... 

Edytowane przez raaf

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakoś tak cicho :D

Opublikowano
53 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Jakoś tak cicho :D

C7 strąciło B6 ze świecznika. :wink:

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, george napisał:

C7 strąciło B6 ze świecznika. :wink:

Otóż to :brawo:

Lampy ostatnio ukonczone, na szybko zalozone.

20210323_100620.jpg

20210322_185356.jpg

20210322_185433.jpg

Opublikowano

Dzień w nocy. :banan:

Ładnie siadły Ronale 18".

Opublikowano
12 godzin temu, KoJ@K napisał:

Lampy ostatnio ukonczone, na szybko zalozone.

I jak siadły jakoś te adaptery do tych biledów? 

Zaślepki też użyłeś? 

Opublikowano

Zdrowo dajo te przednie , lakier innym zmatowio. :thumbup1:

Też mam podwójne pozycje z tyłu , klawy mod zasadniczo.  :whistling:

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, kamil-vag napisał:

I jak siadły jakoś te adaptery do tych biledów? 

Zaślepki też użyłeś? 

Zanim mi adaptery przyszły to już sam wyrzeźbiłem :kox:

Ale zaślepki założone, siadły legancko - dziękować :drinks:

Opublikowano

Wziałbym to B6 od Ciebie na daily dla siebie :decayed:

Opublikowano
1 godzinę temu, Mordeliuss napisał:

Wziałbym to B6 od Ciebie na daily dla siebie :decayed:

Sprzedać B7, żeby kupić B8, następnie sprzedać B8, żeby kupić D3 i sprzedać D3, bo chcesz kupić B6?:kox: