Matik1997 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam, posiadam samochód audi a4 b7 3.0tdi mam zrobiony w nim wydech i program "ciutke" dymny ?? Chciałbym sie dowiedzieć czy w tym przypadku olej i filtr oleju musze częściej wymieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Ogarnij program, bo nie wiadomo dlaczego konkretnie dymi. Jak mocno przelany i pierścienie na tłokach to śmietnik, to tak - ropa będzie dostawać się do oleju i go degradować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik1997 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 7 godzin temu, Langista napisał: Ogarnij program, bo nie wiadomo dlaczego konkretnie dymi. Jak mocno przelany i pierścienie na tłokach to śmietnik, to tak - ropa będzie dostawać się do oleju i go degradować. Ja powiedziałem tunerowi żeby mi go przelał, a nie ze to wina osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 a dpf jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 1 godzinę temu, Matik1997 napisał: To teraz nam wytłumacz Twój geniusz w tamtym momencie, aby tuner specjalnie ustawił za dużą dawkę paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik1997 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) W dniu 14.03.2021 o 19:19, Langista napisał: To teraz nam wytłumacz Twój geniusz w tamtym momencie, aby tuner specjalnie ustawił za dużą dawkę paliwa. Podoba mi sie jak auto ma juz moc, brzmi i kopci "No smoke, no fan" Edytowane 15 Marca 2021 przez Matik1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik1997 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 W dniu 14.03.2021 o 17:52, bosniak_sg napisał: a dpf jest? Nic nie ma prosta rura od początku do końca 3" do y potem 2,75" i końcówki 100mm(oczywiście caly wydech z kwasu). Byl tlumik z fmic pro który wyrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To ja nie rozumiem pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 43 minuty temu, Matik1997 napisał: Podoba mi sie jak auto ma juz moc, brzmi i kopci To jeździj jak wszystko Ci pasuje. Olej co 10 kkm, filtry jak książka i będzie ok. Gdzieś kiedyś czytałem w jakimś temacie o chiptuningu, że "bez dymu nie ma ognia", chociaż dobry tuner powinien napisać tak program żeby auto nie dymiło bo szczerze - słabo to trochę wygląda. Ty tak chciałeś to jeździj, zawsze lepiej trochę więcej paliwa niż za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi