PiterA4 Opublikowano wczoraj o 10:43 Opublikowano wczoraj o 10:43 3 godziny temu, marcin_o23 napisał(a): Fabrycznie w zacisku rurka jest w kolorze zacisku no tak masz racje ale mi to zalatuje takim malowaniem jak janusze pod garażem że tarcza i cała reszta zamalowana 😁
Monti Opublikowano wczoraj o 10:52 Opublikowano wczoraj o 10:52 11 minut temu, PiterA4 napisał(a): ja napisałem swoją opinię ty rób jak ci pasuje i tyle w temacie To nie moje auto i tak samo wyraziłem swoją opinię😁
audicoman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają właśnie janusze jeżdżący starym afnem....
Monti Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, audicoman napisał(a): Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają właśnie janusze jeżdżący starym afnem.... A co to za różnica czym kto jeździ? Każdy ma jakaś opinie i ma prawo ją wyrazić? Uraziliśmy kogoś? Ktoś się poczuł pokrzywdzony? To, że ktoś jeździ jak to Określiłeś afnem to nie znaczy, że nie stać go na nowszy model... Myślenie z czapy.
audicoman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, Monti napisał(a): A co to za różnica czym kto jeździ? Każdy ma jakaś opinie i ma prawo ją wyrazić? Uraziliśmy kogoś? Ktoś się poczuł pokrzywdzony? To, że ktoś jeździ jak to Określiłeś afnem to nie znaczy, że nie stać go na nowszy model... Myślenie z czapy. Nie odnosiłem się do statusu materialnego. Odnosiłem się do mentalności - AFN to ponad 20 letnie auto więc tam pewnie ogóle zacisków tam nikt nie malował. Z resztą nie widziałem w temacie żeby autor pytał o opinie na temat jego zacisków i koloru metalowej rurki. Dla mnie to zwykła uszczypliwość żeby komuś dowalić do pieca.
kamil-vag Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ale ludzie macie problemy... Zaśmiecanie bezsensowne tematu 🫣 Mnie tam auto się podoba, takie marzenie dużego chłopca, mieć takiego fajnego resoraka pod domem 😉 Pozdro Mati ! Baw się z projektem dalej... 👍
Monti Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, audicoman napisał(a): Nie odnosiłem się do statusu materialnego. Odnosiłem się do mentalności - AFN to ponad 20 letnie auto więc tam pewnie ogóle zacisków tam nikt nie malował. Z resztą nie widziałem w temacie żeby autor pytał o opinie na temat jego zacisków i koloru metalowej rurki. Dla mnie to zwykła uszczypliwość żeby komuś dowalić do pieca. Jeżeli nie Miałeś tego na myśli to sorki, po prostu tak dla mnie to zabrzmiało. Na forum jednak trzeba się z tym liczyć, że ktoś może wyrazić swoją opinię, bez bezpośredniego pytania czy prośby. Miłego dnia życzę! 🤚
Rekomendowane odpowiedzi