WojtekA6C7 Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 Android przydatny bajer Jeszcze screen mirroring do kompletu by się przydał
KoJ@K Opublikowano 5 Października 2021 Autor Opublikowano 5 Października 2021 Lampki gotowe. Niestety najprawdopodobniej nie zdążą trafić na samochód ...
K4rol81 Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Lampki gotowe. Niestety najprawdopodobniej nie zdążą trafić na samochód ... Piękne, pytanie co sprzedasz ,lampki czy samochód
KoJ@K Opublikowano 11 Października 2021 Autor Opublikowano 11 Października 2021 Ne ne, miałem na myśli lampy, że się sprzedały. Teraz już następne będą bankowo dla siebie i nie ma chu ... A tym czasem zamek w Tenczynku. 3
Wandej Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 W dniu 5.10.2021 o 08:54, KoJ@K napisał: Lampki gotowe. Niestety najprawdopodobniej nie zdążą trafić na samochód ... Na choinke zbierasz żeby zrobić Matrix łańcuch?
karolek_ust Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Noo ten kolor robi robotę w budzie C7. Jakie kolejne plany na, mody
dazwid Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Piękna. Te alufelgi umyć to pewnie jest trochę zabawy ?
KoJ@K Opublikowano 31 Października 2021 Autor Opublikowano 31 Października 2021 Planów na auto jakoś nie mam chyba większych... koło bym chciał inne, wklęsłe, ale kurde za cholere nie mam pomysłu na odpowiedni felunek No te obecne felgi do mycia za idealne nie są , że tak powiem myłem lepsze
dazwid Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 Jak dla mnie to te felgi pasują idealnie do Twojego auta
marcinch001 Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 3 godziny temu, dazwid napisał: Jak dla mnie to te felgi pasują idealnie do Twojego auta Też tak uważam , dobrze te felgi wyglądają .
KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Opublikowano 1 Listopada 2021 Te nie są złe, ale lubie troche inne wzory i kształty ...
jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 przedni znaczek zostawiasz srebrny?
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Opublikowano 2 Listopada 2021 Tak, znaczek przód zostaje taki. Jakoś nie do końca mi sie widzi cały czarny gril, ramka i znaczek ...
dazwid Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 5 godzin temu, KoJ@K napisał: Tak, znaczek przód zostaje taki. Jakoś nie do końca mi sie widzi cały czarny gril, ramka i znaczek ... Ja też bym znaczek na atrapie zostawił tak jak jest, wygląda lux z tym grillem
WojtekA6C7 Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 6 godzin temu, KoJ@K napisał: Tak, znaczek przód zostaje taki. Jakoś nie do końca mi sie widzi cały czarny gril, ramka i znaczek ... Dawaj czarny , będzie groźniej
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Opublikowano 2 Listopada 2021 Tutaj za groźność odpowiedzialny jest potwór pod maską i nie trzeba mu nic dodawać ciemnymi znaczkami .... 2
KoJ@K Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Z racji, że zima coraz bliżej to na auto wpadły nowe/inne koła letnie felgi kute/tytanowe z RS4 B8 9J et 26 20' , w czasie śniegów i zimowania lecą na kompletną regenerancje i obróbkę cnc na wiosne powłoka, oponki i będzie coś innego na wiosne. Nareszcie trochę wklęsłości, której tak bardzo mi brakowało i którą tak uwielbiam. Felga ogólnie na żywo bardzo fajnie wklęsła, ale na zdjęciach nie sposób tego oddać. Edytowane 21 Listopada 2021 przez KoJ@K 6
Rekomendowane odpowiedzi