KoJ@K Opublikowano 29 Października 2023 Autor Opublikowano 29 Października 2023 Zestawienie trzech jesieni 😉 1 3
Wandej Opublikowano 29 Października 2023 Opublikowano 29 Października 2023 2 godziny temu, KoJ@K napisał(a): Zestawienie trzech jesieni 😉 Gdyby B8 miało ciekawszy kolor to byłoby nr1
dazwid Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 A7 wygrywa jak dla mnie, najładniejsza linia nadwozia.
WojtekA6C7 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Ta felga wymiata , siedzi grubbo , kupuj ten moduł i kładź ją jeszcze niżej i będzie ogień . 1
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego W dniu 7.02.2024 o 09:27, WojtekA6C7 napisał(a): Ta felga wymiata , siedzi grubbo , kupuj ten moduł i kładź ją jeszcze niżej i będzie ogień . Przecież to Ty kupujesz, nie ja
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego W dniu 10.02.2024 o 16:25, KoJ@K napisał(a): Przecież to Ty kupujesz, nie ja Mówisz i masz 1
KoJ@K Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego W oczekiwaniu na moduł udało się wyszperać komplet nowiuśkich foteli, plastików itp z RS7 w czerwonym przeszyciu teoretycznie zmiana praktycznie żadna, bo fotele compe to praktycznie identyko temat, ale jednak nufka to nufka 😇 2
Wandej Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego W dniu 7.02.2024 o 06:46, KoJ@K napisał(a): Piierwsze przebłyski wiosny 🤣 Chory jesteś z tym rozmiarem opon
qlimazz Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 3 godziny temu, Wandej napisał(a): Chory jesteś z tym rozmiarem opon Raczej zboczony😁 i nie on jeden w sumie, jest ideolo
KoJ@K Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego 15 godzin temu, peter22 napisał(a): Czyli jednak fura zostaje na dłużej ?? Jak ktoś położy ile trzeba to kto wiee... z domem niewypaliło więc coś tam dalej se trzeba dziubać
Rekomendowane odpowiedzi