Opublikowano 19 Października 20214 l Fotele są sztos , miałem okazję ostatnio pojeździć S4 z tymi fotelami , bardzo fajnie trzymają ,byłem w szoku
Opublikowano 19 Października 20214 l Autor 28 minut temu, Cuber napisał: Siemian widze albo grubo albo wcale Fotele Petarda!!!! Najlepsze ze jutro mi przychodzą carbony które miały byc na handel i zastanawiam się co zrobić w sumie carbony miałem przez lata w b7 wiec black piano to jakaś zmiana Edytowane 19 Października 20214 l przez siemian
Opublikowano 20 Października 20214 l Autor Włożyłem Carbon ale wróciłem do black piano. Przy carbonie za bardzo się wszystko zlewa
Opublikowano 20 Października 20214 l Rzeczywiście tak średnio. Edytowane 20 Października 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 20 Października 20214 l Autor No masakra jakaś. Dziwne uczucie jak byleś przekonany ze coś będzie wyglądało kozacko a okazuje się nijako. I stoisz 5 minut przed tymi drzwiami, patrzysz i myślisz o co kuzwa kaman… Jak bym nie założył to bym nie uwierzył. Także narazie wszystko zostaje tak jak jest… tzn do poniedziałku bo wtedy chromy w okol szyb idą w black piano
Opublikowano 20 Października 20214 l 3 minuty temu, siemian napisał: No masakra jakaś. Dziwne uczucie jak byleś przekonany ze coś będzie wyglądało kozacko a okazuje się nijako. I stoisz 5 minut przed tymi drzwiami, patrzysz i myślisz o co kuzwa kaman… Jak bym nie założył to bym nie uwierzył. Także narazie wszystko zostaje tak jak jest… tzn do poniedziałku bo wtedy chromy w okol szyb idą w black piano Ideał
Opublikowano 20 Października 20214 l 29 minut temu, siemian napisał: … tzn do poniedziałku bo wtedy chromy w okol szyb idą w black piano Na Twoim miejscu zostawiłbym te listwy w chromie bo dobrze do lusterek i felg pasują.
Opublikowano 20 Października 20214 l Autor 9 minut temu, Muskel1 napisał: Na Twoim miejscu zostawiłbym te listwy w chromie bo dobrze do lusterek i felg pasują. Nie zmienię to nie przekonam się. Nie chce całkiem rezygnować z chromu ale trochę go za dużo. Widziałem taka konfiguracje s7 i bardzo mi wie to podobało. Właśnie znaczek przód, lusterka i kola były srebrne, reszta black
Opublikowano 20 Października 20214 l Autor 30 minut temu, Dev napisał: Te koła psują całe auto Z Twoich ust to mega komplement bo przecież Ty gustu nie masz Mnie wystarczy ze wysłałeś mi kiedyś zdjęcie jakie kierownice Ci się podobają i wszystko wiem Cóż jesteś chyba jedyna osoba której te koła się nie podobają, ale każdy ma prawo do swojego zdania ;-)
Opublikowano 20 Października 20214 l 3 minuty temu, siemian napisał: Z Twoich ust to mega komplement bo przecież Ty gustu nie masz Mnie wystarczy ze wysłałeś mi kiedyś zdjęcie jakie kierownice Ci się podobają i wszystko wiem Cóż jesteś chyba jedyna osoba której te koła się nie podobają, ale każdy ma prawo do swojego zdania ;-)
Opublikowano 20 Października 20214 l Gusta są różne mnie one bardzo się podobają bo przypominają mi moje felgi EtaBeta Tettsut, które swego czasu na B7 miałem.
Opublikowano 20 Października 20214 l Auto wygląda kosmicznie. Gratulacje Pytanie poza konkursem. Czy przy zawieszeniu s-line czujecie różnicę pomiędzy 20, 19 a 18"?