Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] Angielski czterołapny AVFant *Quattro* *320/288* *LZ5C* *FMIC* *Bi-LED* *GTC1549VZ* *Sachs Performance*+18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi jak  z Tą szyba ? Mam u siebie problem po wymianie drzwi szyba kierowcy trzeszczy na nierównościach, dwa razy już rozbierałem boczek i patrzyłem i nie wiem jak to ogarnąć..? 

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, Misieqq7 napisał(a):

Powiedz mi jak  z Tą szyba ? Mam u siebie problem po wymianie drzwi szyba kierowcy trzeszczy na nierównościach, dwa razy już rozbierałem boczek i patrzyłem i nie wiem jak to ogarnąć..? 

Nie robiłem tego, ramka jest trochę za nisko i na myjni potrafi mi piana wlecieć na fotel.... Nie mam sił i chęci na to. Jedna ze śrub trzymająca stelaż ramy, ta pod diodą alarmu wkręca mi się do 1/3 i jest już duży opór, nie umiem jej dokręcić dalej niż 2/3 i odstaje... 

Opublikowano

U mnie dolega dobrze , nic nie szumi tylko trzeszczy i doprowadza mnie do szału.  Oki myślałem że ogarnąłeś 

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Misieqq7 napisał(a):

U mnie dolega dobrze , nic nie szumi tylko trzeszczy i doprowadza mnie do szału.  Oki myślałem że ogarnąłeś 

Zobacz czy masz wszystkie te kable powpinane w otworki, może coś tam lata 

Opublikowano

Hej ! Dalej szukasz kogoś od lamp ? Mogę polecić firmę Regeneracja reflektorów DUDI CARS & PARTS 

Osobiście korzystałem z ich usług 2x , do cadiilaca escalade i do A4 B6 , które mam na aucie ( na moim opisie tez znajdziesz wzmianke ) . Biledy , czarne środki itp. Moje kosztowały sporo bo 2500 zł ale klosze nowe z ASO ( stare pęknięte)

Opublikowano
  • Autor

Spora cena, za nowe lampy + BiLED 3" zmieszczę się w okolicach 1800

Opublikowano

U mnie klosze w ASO to koszt 600 zł sztuka była : D i juz w PL chyba niedostępne , stąd cena się zrobiła :)

Opublikowano
  • Autor

To z czego te klosze? Z tego co wiem to większość bierze z ali

Opublikowano

Powtórze , klosze udało się jakimś cudem znalezc w ASO

Opublikowano
  • Autor

Za 600 zł to ja planuje komplet lamp kupić a ten klosze ?

Opublikowano

:DDDD cały ja ! Po co taniej jak można drogo ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trochę cisza i zastój ale miałem wypadek w pracy więc i auto odpoczęło i ja. Powoli zbiera się gotówka na robotę tego środkowego wydechu firmy samorura, tłumik coś popuszcza i spalimy wydobywają się pod d*pą, trochę też czuć w środku. 

Żeby tak pusto nie było to po drodze do piekarni - no bo to daily co nie? Strzeliłem szybkiego fotkensa i wyszło zacnie

IMG_20231125_0915422.thumb.jpg.9b82c3d48ba67f719910c0bec7ab8a19.jpg

Opublikowano

Trzymaj się i bądź zdrów ! Mam nadzieję , że nic strasznego Ci się nie stało :) Pozdrawiam !

Opublikowano

No dobre foto ,jeździsz na czołgiste ? Za taki śnieg na aucie ,to  u nas mandacik?

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, A4b6quattro napisał(a):

No dobre foto ,jeździsz na czołgiste ? Za taki śnieg na aucie ,to  u nas mandacik?

Nie wiem co musiałbym zrobić żeby to usunąć, to zamarznięty śnieg przyklejony do lakieru. No chyba skrobaczką tego nie będę drapał. 

17 godzin temu, Koziar993 napisał(a):

Trzymaj się i bądź zdrów ! Mam nadzieję , że nic strasznego Ci się nie stało :) Pozdrawiam !

Jak na to jak wyglądałem to legendy już krążą na firmie ?

Oparzenie łukiem elektrycznym twarzy, oczu i dłoni ale już jest dobrze. Zostaną dwie małe blizny na dłoniach. Mniej śladów niż audi ?

Opublikowano
Teraz, Ivanek napisał(a):

Nie wiem co musiałbym zrobić żeby to usunąć, to zamarznięty śnieg przyklejony do lakieru. No chyba skrobaczką tego nie będę drapał. 

To fakt, z tym śniegiem to jest prze...?

Opublikowano

Dude  , I am glad that you are ok  , take care of your self  , then the car :D

Opublikowano
  • Autor

Ye I'm fine ?

IMG_20231203_092322.thumb.jpg.a9cf9a9eaab8d2bb19132b5727744b05.jpg

Opublikowano
  • Autor

Każdy korek ma taką uszczelkę? U mnie nie ma i efekt jak na zdjęciu. 

Screenshot_2023-12-04-11-27-24-03_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.thumb.jpg.0142838331a80da5473b7054b3acbf69.jpgIMG_20231204_112439.thumb.jpg.176399b603184ecb9583b87f989679f5.jpg

Kupiłem korek za 2 dychy i zobaczymy, z febi 

Edytowane przez Ivanek

Opublikowano

Każdy , a przynajmniej powinien mieć :)

Edytowane przez Koziar993