michu123 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Witam mam do wyminy napinacz z łancuszkiem bylem u mechanika który mi krzykną 1100zł za samą robocizne czy to nie za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) 6 godzin temu, michu123 napisał: Witam mam do wyminy napinacz z łancuszkiem bylem u mechanika który mi krzykną 1100zł za samą robocizne czy to nie za dużo? Mechanicy teraz sobie liczą, jednak cena tutaj jest trochę przesadzona. Jak masz trochę zdolności manualnych i narzędzi to sam to zrobisz bez problemu. EDIT: w manualu to raczej wszystko na wierzchu także nie wiem skąd ta cena. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez pelonek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 700zl, ostatnio robilem lancuch napinacz I popychacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jak wszystko teraz liczą... Dziś odebrałem zderzak z esy od lakiernika i 600zł (materiały poszły w górę). Co do łańcucha i napinacza, to u siebie zmieniałem drugi raz i poszło całkiem sprawnie, dodatkowo wymieniałem popychacze. Czas około 2 godzin. Może warto samemu spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu123 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 W dniu 5.06.2021 o 22:03, Dev napisał: 700zl, ostatnio robilem lancuch napinacz I popychacze Dev gdzie masz swoj zaklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 26 minut temu, michu123 napisał: Dev gdzie masz swoj zaklad? Masz tel. w podpisie, zadzwoń, jednak daleko od Ciebie ... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DivaynEays Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Nie chciałoby mi sie tego robic za mniej niz 600-700 zl. Niestety do wymiany lancucha trzeba ruszac walek wydechowy co wymaga rozpiecia paska lub trikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu123 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 A wiecie jaki numer maja szklanki popychaczy?lub cos mozecie polecic silnik AEB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DivaynEays Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 1 godzinę temu, michu123 napisał: A wiecie jaki numer maja szklanki popychaczy?lub cos mozecie polecic silnik AEB wez INA. numer bez problemu znajdziesz w google, a w hurtownii bez problemu Ci dadza takie jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu123 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Czy jak juz walki beda zdjete to wymiana tych szklanek sa skomplikowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 12 godzin temu, michu123 napisał: Czy jak juz walki beda zdjete to wymiana tych szklanek sa skomplikowane? Prosta robota, ja dzień przed montażem zalewam popychacze gorącym olejem silnikowym i zostawiam na następny dzień. Naciągną oliwy i nie ma problemu z klekotaniem po odpaleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DivaynEays Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 15 godzin temu, michu123 napisał: Czy jak juz walki beda zdjete to wymiana tych szklanek sa skomplikowane? magnes, wyciagasz i wsadzasz nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu123 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Czyli jak nie zalaje olejem to bedą klekotac ciągle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Nie, ale trochę potrwa zanim się uspokoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi