Raffcio Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Cześć ! Szukam kogoś kto ogarnia radia samochodowe. Chce dodać do swojego fabrycznego radia funkcję Bluetooth do słuchania muzyki ze Spotify. Czy ktoś z Was ogarnia temat i mógłby mi pomóc ew. czy macie kogoś do polecenia z Wwa i okolic. BTW, Radio jak ze zdjęcia poniżej: Z góry dzięki za pomoc !
pila24 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Co Ty tam chcesz przerabiać? Dołóż zmieniarkę bluetooth i będziesz miał co potrzebujesz.
Raffcio Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Pisząc ''przerabiać'', miałem na myśli dołożenie modułu BT bo o takim rozwiązaniu już słyszałem. Chciałem się Was poradzić jaki moduł jest godny polecenia i czy jego instalacja jest skomplikowana ?
pila24 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 7 godzin temu, Raffcio napisał: Chciałem się Was poradzić jaki moduł jest godny polecenia i czy jego instalacja jest skomplikowana ? Kup moduł wefa,model wybierz zależnie od potrzeb. Instalacja sprowadza się do wyciągnięcia radia,wpięcia wtyczki od zmieniarki i podłączenia masy pod śrubkę. Czyli jakieś 5 minut roboty.
R4xx Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Sam mam moduł wefa i złego słowa nie powiem. Montaż banalny.
pelonek1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 48 minut temu, R4xx napisał: Sam mam moduł wefa i złego słowa nie powiem. Montaż banalny. +1
Raffcio Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Możecie podlinkować jakiś adapter z funkcją odtwarzania muzyki przez BT i zestawu głośnomówiącego? Znalazłem taki jak w linku poniżej ale jest bez funkcji rozmów: https://allegro.pl/oferta/adapter-bluetooth-in-audi-a3-a4-a6-a8-tt-interfejs-10679961672?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Sprzęt+audio,+satelitarny+oraz+słuchawki&gclid=Cj0KCQjw8IaGBhCHARIsAGIRRYr8TrewaPZXxQt2VVBcT4EVO4fx69KEvharXY89N65v4XTAnm-isoAaAqsIEALw_wcB# W dniu 9.06.2021 o 07:07, pila24 napisał: Kup moduł wefa,model wybierz zależnie od potrzeb. Instalacja sprowadza się do wyciągnięcia radia,wpięcia wtyczki od zmieniarki i podłączenia masy pod śrubkę. Czyli jakieś 5 minut roboty. Chodziło Ci raczej o wypięcie wtyczki od zmieniarki z radia i zastąpienie jej wtyczką od modułu BT, tak? Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Raffcio
pila24 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 19 godzin temu, Raffcio napisał: Możecie podlinkować jakiś adapter z funkcją odtwarzania muzyki przez BT i zestawu głośnomówiącego? Jak chcesz zestaw głośnomówiący fabryczny a nie chiński to w moim podpisie jest link. 19 godzin temu, Raffcio napisał: Chodziło Ci raczej o wypięcie wtyczki od zmieniarki z radia i zastąpienie jej wtyczką od modułu BT, tak? Jeżeli masz zmieniarkę to odpinasz ją i wpinasz wefę.
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 Panowie a orientujecie się może, czy jak obecnie w aucie jest zamontowany fabryczny moduł BT to czy jak podepnę "zmieniarkę" WEFA 602 to będę mógł łączyć się jednocześnie do fabrycznego modułu BT - rozmowy telefoniczne, oraz do WEFA'y - odtwarzanie muzyki przez BT??
pila24 Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 3 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał: Panowie a orientujecie się może, czy jak obecnie w aucie jest zamontowany fabryczny moduł BT to czy jak podepnę "zmieniarkę" WEFA 602 to będę mógł łączyć się jednocześnie do fabrycznego modułu BT - rozmowy telefoniczne, oraz do WEFA'y - odtwarzanie muzyki przez BT?? Tak.
Lauretta Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Ja mam taki emulator tylko teraz się zastanawiam, czy nie lepiej wymienić radio allegro.pl ALLEGRO.PL
Rekomendowane odpowiedzi