duzy616 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Piny poprzekładane i wszytko działa. @Muskel1 bardzo dziękuję za uczestniczenie w rozwiązaniu problemu 🙏 Edytowane 4 Sierpnia przez duzy616
Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia W zielonej kostce? W tej wiązce z VAG Instal?
duzy616 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): W zielonej kostce? W tej wiązce z VAG Instal? 2xTak Zdjęcie kostki wstawiłem na poprzedniej stronie.
duzy616 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Tak ze sprzedawcą rozmawiałem. Rozmowa była miła, oczywiście przyznał się do swojego błędu itd. Wszystko sobie wyjaśniliśmy. Otrzymałem małą rekompensatę dzięki której będę mógł się rozluźnić 🥃 @Muskel1 zapraszam na 🥃 należy się Tobie.
Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Spoko, dziękuję za zaproszenie! Wirtualnie jak najbardziej
kaju Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia W dniu 1.08.2025 o 18:16, Muskel1 napisał(a): Nie sądzę, byłby to chyba pierwszy przypadek. Porty USB nowe czy używane? Oryginalne czy z Ali? No i masz Ci los... trafił mi się pierwszy przypadek, że zrobiłem taką gafę. Sprawa wyjaśniona już telefonicznie, błąd wzięty na klatę i zrekompensowany, nawet się okazało, że świat jest bardzo mały i kolega @duzy616 pochodzi z tej samej miejscowości 1
kaju Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Spoko, dziękuję za zaproszenie! Wirtualnie jak najbardziej Ode mnie też łap wirtualnego za pomoc przy tym temacie Gdzie nie wejdę w temat, to jesteś, oczywiście w pełni pozytywnie to widzę
Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 6 minut temu, kaju napisał(a): No i masz Ci los... trafił mi się pierwszy przypadek, że zrobiłem taką gafę. Sprawa wyjaśniona już telefonicznie, błąd wzięty na klatę i zrekompensowany, nawet się okazało, że świat jest bardzo mały i kolega @duzy616 pochodzi z tej samej miejscowości Świat jest mały Błędy się zdarzają, ważne że wyjaśnione i wszystko działa 6 minut temu, kaju napisał(a): Ode mnie też łap wirtualnego za pomoc przy tym temacie Gdzie nie wejdę w temat, to jesteś, oczywiście w pełni pozytywnie to widzę Dziękuję Jak mogę to pomogę
polop81 Opublikowano Wtorek o 19:26 Opublikowano Wtorek o 19:26 Witam, mam pytanie czy mając oryginalny nie wgrywany soft- mogę wgrać tylko patch aby aktywować Carplay? USB i wiązka już położona.
polop81 Opublikowano Wtorek o 20:13 Opublikowano Wtorek o 20:13 29 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć zdjęcie wersji.
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 20:24 Opublikowano Wtorek o 20:24 Możesz. Jest patch także do tej wersji.
polop81 Opublikowano Wtorek o 20:33 Opublikowano Wtorek o 20:33 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Możesz. Jest patch także do tej wersji. Patch tylko z zielonego menu czy jest też inny sposób?
polop81 Opublikowano Wtorek o 20:53 Opublikowano Wtorek o 20:53 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): M.I.B. i zielone menu. To będzie ten plik? oprócz tego coś jeszcze trzeba wgrać?
polop81 Opublikowano Wtorek o 21:05 Opublikowano Wtorek o 21:05 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie. Plik jest w folderze patches. OK mam to ten . Właśnie miałem problem który to właściwy. Dzięki za pomoc, jutro wgram i sprawdzę czy działa.
polop81 Opublikowano Środa o 20:09 Opublikowano Środa o 20:09 Witam, dzisiaj próbowałem aktywować zielone menu 2 różnymi ryżowymi kablami i niestety poległem. Przy zmianie na aktywuj - polecenie poza zakresem. Oczywiście z dostępem warunkowym 20103.
Rekomendowane odpowiedzi