Opublikowano 4 Sierpnia 20254 Sie Piny poprzekładane i wszytko działa. @Muskel1 bardzo dziękuję za uczestniczenie w rozwiązaniu problemu 🙏 Edytowane 4 Sierpnia 20254 Sie przez duzy616
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): W zielonej kostce? W tej wiązce z VAG Instal? 2xTak Zdjęcie kostki wstawiłem na poprzedniej stronie.
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie Tak ze sprzedawcą rozmawiałem. Rozmowa była miła, oczywiście przyznał się do swojego błędu itd. Wszystko sobie wyjaśniliśmy. Otrzymałem małą rekompensatę dzięki której będę mógł się rozluźnić 🥃 @Muskel1 zapraszam na 🥃 należy się Tobie.
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie W dniu 1.08.2025 o 18:16, Muskel1 napisał(a): Nie sądzę, byłby to chyba pierwszy przypadek. Porty USB nowe czy używane? Oryginalne czy z Ali? No i masz Ci los... trafił mi się pierwszy przypadek, że zrobiłem taką gafę. Sprawa wyjaśniona już telefonicznie, błąd wzięty na klatę i zrekompensowany, nawet się okazało, że świat jest bardzo mały i kolega @duzy616 pochodzi z tej samej miejscowości
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Spoko, dziękuję za zaproszenie! Wirtualnie jak najbardziej Ode mnie też łap wirtualnego za pomoc przy tym temacie Gdzie nie wejdę w temat, to jesteś, oczywiście w pełni pozytywnie to widzę
Opublikowano 5 Sierpnia 20255 Sie 6 minut temu, kaju napisał(a): No i masz Ci los... trafił mi się pierwszy przypadek, że zrobiłem taką gafę. Sprawa wyjaśniona już telefonicznie, błąd wzięty na klatę i zrekompensowany, nawet się okazało, że świat jest bardzo mały i kolega @duzy616 pochodzi z tej samej miejscowości Świat jest mały Błędy się zdarzają, ważne że wyjaśnione i wszystko działa 6 minut temu, kaju napisał(a): Ode mnie też łap wirtualnego za pomoc przy tym temacie Gdzie nie wejdę w temat, to jesteś, oczywiście w pełni pozytywnie to widzę Dziękuję Jak mogę to pomogę
Opublikowano 12 Sierpnia 202512 Sie Witam, mam pytanie czy mając oryginalny nie wgrywany soft- mogę wgrać tylko patch aby aktywować Carplay? USB i wiązka już położona.
Opublikowano 12 Sierpnia 202512 Sie 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Możesz. Jest patch także do tej wersji. Patch tylko z zielonego menu czy jest też inny sposób?
Opublikowano 12 Sierpnia 202512 Sie 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): M.I.B. i zielone menu. To będzie ten plik? oprócz tego coś jeszcze trzeba wgrać?
Opublikowano 12 Sierpnia 202512 Sie 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie. Plik jest w folderze patches. OK mam to ten . Właśnie miałem problem który to właściwy. Dzięki za pomoc, jutro wgram i sprawdzę czy działa.
Opublikowano 13 Sierpnia 202513 Sie Witam, dzisiaj próbowałem aktywować zielone menu 2 różnymi ryżowymi kablami i niestety poległem. Przy zmianie na aktywuj - polecenie poza zakresem. Oczywiście z dostępem warunkowym 20103.